dr n. med. Anna Świętochowska-Chechlińska

2,6
2,1
2,4
2,3

Świetna lekarka, bardzo rzeczowa. Mam do niej pełne zaufanie, bo diagnozy zawsze były trafione. Zwróciła uwagę na możliwe wady postawy u córki, których wcześniej nie byłam świadoma.

Zdecydowanie najgorsza Pani doktor, która leczyła naszą córkę, badania zrobione powierzchownie, córka źle zdiagnozowana trafiła do szpitala po wizycie u Pani Anny, po opowiedzeniu o sytuacji Pani Annie na kolejnej wizycie, która niestety była z przymusu ponieważ w Silesianie nie było terminów do innych lekarzy na moją partnerkę została wylana fala frustracji ponieważ "mąż obraził mnie mówiąc, że dziecko zostało zbadane niekompetentnie". Pani doktor przelewa wszystkie złości na pacjentów a oczekiwanie na wizytę to min 40 po czasie. Nie polecam omijajcie tą Panią szerokim łukiem jeśli zależy wam na zdrowiu dziecka.

Chodzę do Przychodni z córką od 11 lat jak trafiam na Panią Dr to jest zawsze porażka. Antybiotyk na wszystko opóźnienie na wizycie przynajmniej 30 minut chociaż nie ma prawie dzieci pani dr robi sobie przerwy po 15 minut między pacjentami. Nie miła nie uprzejma.

Kilkukrotne wizyty w POZ za każdym razem były porażkami, do tego stopnia, że gdy uzyskuję informację, że danym dniu przyjmuje Pani Doktor, to jeśli stan dziecka jest poważny szukam gdzie indziej a jeśli można poczekać i w następnym dniu jest inna Pani Doktor, to wybieram taką opcję. W ub tyg. żona jednak się zdecydowała, bo był piątek, sprawa nagła i w perspektywie weekend z chorobą... i co? Antybiotyk. Czy pomógł? Oczywiście, że nie! Sytuacja się tylko pogorszyła. Do tej pory nie pisałem opinii, natomiast moja rada? Omijajcie!

Do tej pory nie pisałem opinii, natomiast moja rada? Omijajcie!

2,0

Nie polecam.. antybiotyk na wszystko..zero tłumaczenia, nietrafne diagnozy. Można dużo napisac, lecz chyba szkoda mi czasu.. Lepiej wybrać innego pediatrę..

Chamstwo, buta, arogancja i brak empatii do małego dziecka. Jeśli tego szukasz, dobrze trafiłeś. Pani "doktor" nie przyjęła mi dziecka na wizytę bo spóźniliśmy się 7 minut (potworne korki w mieście przez śnieżycę). Powiedziałą, że nie będzie zostawała po pracy. Nie interesowała ją, że dziecko ma 40 stopni gorączki i przelewa się przez ręce. W sumie nawet dobrze, że nie przyjęła, inni których diagnozowała mieli mniej szczęścia jak widać po ocenach.

4,0
4,0

Bardzo dobra i kompetentna lekarka. Skrupulatna i dokładna z dużym doświadczeniem. Mam do Niej zaufanie, polecam.

2,0

Nie polecam lekarz który jest wiecznie znudzony , pretensje do całego świata za to ze musi przyjąć pacjenta , wyzywa rodziców ze dzwonią po paru dniach obserwacji dziecka po czym mówi ze nie ma miejsca na przyjęcie bo ma pełna listę pacjentów - lekarz który przenosi swoje frustracje na innych ,lekarz który pracuje za karę - zero podejścia do rodzica jak i dziecka

Całkowicie odradzam tego lekarza! Jeszcze przed pandemią mieliśmy tą wątpliwą przyjemność spotkać się w gabinecie. Pani Doktor sprawiała wrażenie jakby znudzonej, na nasze pytania odpowiadała niechętnie, ogólnikowo. Sposób leczenia nie zadziałał, trzeba było udać się do innego lekarza, który świetnie poradził sobie z chorobą. Nie polecam!

Zdecydowanie odradzam.Pani doktor nie raczy oddzwonić na umówiona teleporade! Najgorsza lekarka na jaką można trafić. Najczęstszą diagnoza jaka stawia Pani doktor to alergia i nadmiernie przepisuje antybiotyki. Potrafi wyjść z gabinetu zrobić sobie herbatkę i zajmuje to 20 min i nie ważne że w poczekalni czekają chore dzieci. Jeszcze nigdy nie zostałam przyjęta z dzieckiem o wyznaczonej godzinie gdzie inne Panie lekarki w Silesianie potrafią przyjąć punktualnie.