dr n. med. Anna Świętochowska-Chechlińska

2,6
2,1
2,4
2,3

Ja mam 100% zaufania do Pani dr. Chodzę do niej z dwójką dzieci, zawsze zbada dokładnie, zleci dodatkowe badania jeżeli jest konieczność i trafia z diagnozą.

4,0

Bardzo dobra lekarka, nie rozumiem skąd powyższe opinie. Leczymy się u niej ponad dwa lata, jej diagnozy są trafne, liczy się z małym pacjentem. Od kiedy do niej chodzimy nie boję się o stan dziecka, jest dobrze prowadzone. Nie chodzimy prywatnie tylko z NFZ. Jedyne czego można by się przyczepić to może rzeczywiście za mało tłumaczy chorobę i leczenie, poza tym super.

Pani doktor podczas wizyty zachowuje się jakby pacjent był tam nieobecny. Myli pacjentów więc nie dziwne że diagnoza nie jest prawidłowa. Trudno też prawidłowo zdiagnozować pacjenta jeśli się go nie bada bo nie ma czasu, nie czyta przebiegu choroby w karcie i nie słucha co mówi matka bo przecież jest przewrażliwiona. Pani doktor powinna się dużo nauczyć żeby móc wyleczyć jakieś dziecko a przede wszystkim wykazać trochę chęci i zainteresowania.

3,0
2,0
2,0

No tak na prywatnej wizycie to pewnie jest uprzejma i kompetentna ale w przychodni wiecznie sie spieszy i załatwia pacjentów ręcz ekspresowo!Nigdy nic jej nie pasuje!

4,0

bardzo dobra doswiadczona lekarka, jestesmy z zona zadowoleni z Jej uslug i bedziemy na pewno wysylac dalej do niej naszego synka