mgr Anna Szczyrek-Bizoń

Psycholog, Psychoterapeuta

3,0

Masakra Poznałam panią na ozss w Bielsku Białej. Miałam tę przyjemność 2x w przeciągu 1 roku Dziecko 3lata Nie widziała żadnych zaburzeń a poradnia sugerowała autyzm u dziecka Kłamliwe opinie że nastawiłam dziecko przeciw ojcu , dziecko balo się wejść do sali badań (tak samo jak do gabinetu pediatry ) więc napisała w opinii że jestem surowa rygorystyczna i dziecko przy mnie jest wystraszone . Nawet napisała że celowo siadłam tyłem do ojca i odwracalam uwagę dziecka od ojca (a dziecko się balo wogole wejść więc mu mówiłam że jest …

Masakra
Poznałam panią na ozss w Bielsku Białej.
Miałam tę przyjemność 2x w przeciągu 1 roku
Dziecko 3lata
Nie widziała żadnych zaburzeń a poradnia sugerowała autyzm u dziecka
Kłamliwe opinie że nastawiłam dziecko przeciw ojcu , dziecko balo się wejść do sali badań (tak samo jak do gabinetu pediatry ) więc napisała w opinii że jestem surowa rygorystyczna i dziecko przy mnie jest wystraszone . Nawet napisała że celowo siadłam tyłem do ojca i odwracalam uwagę dziecka od ojca (a dziecko się balo wogole wejść więc mu mówiłam że jest bezpieczne i też tu jestem )
Ja jestem matka patolka
Która diagnozował dziecko widziała potrzeby gdzie wyidealizowany tatuś nie robił nic na poczet dziecka tylko dowalal mi że robię diagnozy na poczet sądu.
Tak samo nie widziała albo nie chciała wiedzieć zdjęć i wypisu z soru jak tatuś dziecka ugryzł mnie w ramie bo chciał mi wyrwać dziecko z rąk.
W 1 opini napisała że ja stawiam dziecku granicę a przy ojcu dziecko robi co chce
W 2 opini że jestem surowa i rygorystyczna.

Dziękuję pani bizoń szczurek za to że dziecko trafiło do ojca
Bo tak samo jak dobrze piszą opinie psycholodzy w ozss tak samo mądrze sądzi sędzia gospodarczy sprawy rodzinne w sądzie w Bielsku .
Stronnicza

Nie polecam, szczególnie w temacie OZSS, czyli badań sądowych. Pani nastawiona na stronnicze zachowania, mająca problem z opiniami względem kobiet. Mężczyzna może być alkoholikiem, narkomanem i tak otrzyma dobrą opinię. Sytuacje skrajne, które powinny być opisane w ramach badania i tak zostaną pominięty, aby wyszło na korzyść dla faceta. Jeżeli możecie, zmieniajcie ośrodek badań.

4,0

duży profesjonalizm i wysokie kompetencje w połączeniu z serdecznością, ciepłem i autentycznym zaangażowaniem w problem pacjenta. POlecam

Skuteczny i życzliwy psychoterapeuta. Polecam pomógł mi wyjść z depresji

Skuteczny i życzliwy psychoterapeuta. Polecam pomógł mi wyjść z depresji