Pani doktor Agata Zawlik jest lekarzem stomatologiem z powołania, dla której praca to przede wszystkim sposób niesienia pomocy pacjentom i poprawianie ich stanu zdrowia, również w nagłych przypadkach. Pani doktor wykazuje się bardzo dużą empatią wobec pacjenta, dokładnie informuje i tłumaczy wszystkie swoje działania, a przy tym profesjonalnie i wyczerpująco udziela odpowiedzi i porad na wszelkie pytania nurtujące pacjenta. Wizyta przebiega w miłej atmosferze, pacjent jest przyjmowany zgodnie z umówionym terminem, a sam zabieg przeprowadzany jest bez pośpiechu, napięcia i stresu. Gabinety Stomatologia Zawlik usytuowane są w dogodnej dla pacjenta lokalizacji (centrum Jeleniej Góry) i są bardzo dobrze wyposażone; na miejscu wykonywana jest kompleksowa diagnostyka. Pani doktor Agata Zawlik jest starannie wykształcona i ustawicznie podnosi swoje kwalifikacje - Jej wiedza i profesjonalne podejście do pacjenta budzą moje pełne zaufanie. Bardzo się cieszę że trafiłam do Jej gabinetu i wiem, że jestem bardzo dobrze stomatologicznie zaopiekowana. Bezapelacyjnie polecam Państwu panią doktor Agatę Zawlik.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Byłem u doktor Anny Zawlik pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Konkretna, profesjonalna, a przy tym bardzo sympatyczna. Wszystko dokładnie wytłumaczone, zero stresu, a samo leczenie bezboleśnie i sprawnie. Gabinet nowoczesny, czysto i przyjemnie. Widać, że zna się na rzeczy i lubi to, co robi. Polecam z czystym sumieniem w końcu trafiłem na lekarza, do którego nie idzie się z duszą na ramieniu.
Do dr Anny Zawlik trafiłam kompletnie z przypadku – złamał mi się ząb tuż przed ważnym spotkaniem zawodowym. Byłam przerażona, bo ból był nie do zniesienia, a ja nigdy wcześniej nie byłam u niej na wizycie. Zadzwoniłam z samego rana, gotowa czekać nawet tydzień, ale pani w rejestracji powiedziała, że pani doktor zrobi wszystko, by mnie przyjąć jeszcze tego samego dnia. Doktor Wszystko dokładnie mi wytłumaczyła, pokazała zdjęcie RTG, i krok po kroku przystąpiła do leczenia. Ząb został odbudowany tak perfekcyjnie, że do dziś nie jestem w stanie odróżnić go od pozostałych. Od tamtej pory chodzę do niej regularnie – zarówno ja, jak i moja córka. Dr Zawlik ma niesamowite podejście do dzieci – moja 7-latka wychodzi z gabinetu z uśmiechem i kolorową naklejką, pytając, kiedy wrócimy 😄
Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka lekarza z sercem, wiedzą i prawdziwym talentem.
Przyszedłem z silnym bólem zęba, myśląc, że już nic się nie da zrobić. Na szczęście trafiłem w dobre ręce. Doktor Anna nie tylko szybko postawiła diagnozę, ale też uratowała zęba, którego inny gabinet chciał usuwać. Zabieg był praktycznie bezbolesny, a ulga nie do opisania. Ból zniknął, a ja wreszcie mogę normalnie funkcjonować. Profesjonalizm, empatia i świetna atmosfera. Naprawdę polecam każdemu, kto się boi dentysty lub stracił nadzieję na ratunek!
Doskonały specjalista, niezwykle dokładna, miła i cierpliwa. Sterylność i sprzęt na najwyższym poziomie. Uprzejma, dopytująca o komfort pacjenta. Ponadto zakład w tej chwili pełni dodatkowo funkcję pogotowia stomatologicznego, jedynego w naszym mieście, umówmy się 21.00 w niedzielę to nie jest standardowa godzina wizyty.🤭 I tu przychodzi refleksja, ponieważ stomatolog, do którego chodzę od 7 lat, jeden z wiodących w J.G. nigdy nie znajduje dla mnie szybkiego terminu, niezależnie od poziomu bólu, nie wspominam nawet o odbieraniu telefonu poza godzinami pracy. Do tego jeszcze niezbyt dobry nastrój podczas wizyt, skłoniły mnie …
Ponadto zakład w tej chwili pełni dodatkowo funkcję pogotowia stomatologicznego, jedynego w naszym mieście, umówmy się 21.00 w niedzielę to nie jest standardowa godzina wizyty.🤭 I tu przychodzi refleksja, ponieważ stomatolog, do którego chodzę od 7 lat, jeden z wiodących w J.G. nigdy nie znajduje dla mnie szybkiego terminu, niezależnie od poziomu bólu, nie wspominam nawet o odbieraniu telefonu poza godzinami pracy. Do tego jeszcze niezbyt dobry nastrój podczas wizyt, skłoniły mnie do zmiany i przechodzę do Pani Agaty na stałe. Wszystkim polecam, jak widać da się być dobrym specjalistą i sympatycznym
oraz pomocnym człowiekiem, czasem nawet kosztem komfortu lekarza. 🙂
w ferie wyjechalismy z rodzina w gory. pechowo zlamalem zęba i pilnie potrzebowalem pomocy. był to weekend i niewielu lekarzy mogło mnie przyjać. na szczęście trafilem na pania doktor Anie. Pani doktor była konkretna szybko ocenila sytuacje i zajela sie zebem. Wszystko poszlo sprawnie a ja moglem dalej cieszyc sie wyjazdem z dzieciakami. super, polecam
Polecam Panią Anię z całego serca. Profesjonalne podejście dokładne wyjaśnienia i świetna atmosfera w gabinecie. Zabieg przebiegł sprawnie i bez bólu. Widać ze lekarz naprawdę dba o pacjentów. na pewno wrócę;)
Bardzo polecam ten gabinet stomatologiczny, już od wejścia zostałem ciepło przyjęty przez panią doktor. Dr Zawlik była niezwykle profesjonalna, a przy tym bardzo życzliwa i cierpliwa – dokładnie wytłumaczyła, na czym polega problem i jakie leczenie będzie najlepsze. Sam zabieg przebiegł bezboleśnie i w spokojnej atmosferze, co było dla mnie dużym plusem, bo zawsze stresowałem się wizytami u dentysty. Sprzęt w gabinecie wygląda nowocześnie, a wszystko jest na najwyższym poziomie – od higieny po podejście do pacjenta. Serdecznie polecam
super gabinet i lekarz polecam miałm złamany ząb został uratowany a przy okazji sprawdzone i wyczyszczone inne zeby