Pewnego razu potwornie bolał mnie ząb. Pamiętam, że była to sobota i nikt mnie nie chciał mnie przyjąć. Wszyscy tłumaczyli się, że mają wolne, że chcą odpocząć, że weekend i nie ma mowy, żeby mnie przyjęli. Pomocy udzieliła mi dopiero doktor Buszkiewicz. Również miała wolny dzień, ale specjalnie dla mnie przyjechała, żeby mi pomóc. Pani Buszkiewicz to miła, ciepła i rzetelna osoba, a przede wszystkim fachowa i kompetentna. Skutecznie mi pomogła, jeszcze tego samego dnia przestało mnie boleć. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Dzięki Pani Doktor przestałem bać się dentysty. Polecam wszystkim!!! Naprawdę wspaniały lekarz.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Nie polecam! Nie przyjęła pacjentki z bólem mimo iż miała 3 godzinną przerwę. Inni dentyści potrafią cierpiącego pacjenta przyjąć nawet pomiędzy wcześnie umówionymi wizytami. Zero empatii troski o pacjenta, przerwa ważniejsza. Bardzo trudno jest się dodzwonić, trzeba przyjść osobiście żeby zostać zarejestrowanym. Zdecydowanie omijać!