Bardzo dobra i miła Pani Doktor. Jeszcze nigdy tak szczegółowo nie zostałam przepytana i przebadana. Badanie trwało prawie godzine bez pośpiechu. Dwa razy wykonywano mi EKG. Dostałam leków garść. Za 3 godziny ustąpiła mi arytmia. Poczułam wielką poprawę. Kołatania mam znacznie rzadziej. A bóle w piersiach i duszności ustąpiły zupełnie. Bardzo polecam.
Bardzo dobra i życzliwa Pani Doktor. Lubię do niej przychodzić. Wszystko wytłumaczy. Czuję się zaopiekowana. Podobnie cała moja rodzina i wielu moich znajomych. Dwoje z nich uniknęło śmierci. Wyciągnęła ich z bardzo trudnych chorób. Wszyscy polecamy ją.
Bardzo dobra i życzliwa Pani Doktor.
Super kardiolog. Już w gabinecie dostałem leki, po których się świetnie czuję.A w aptece okazało się, że większość z nich była darmowa. Zapłaciłem w sumie 4 razy mniej za leki na miesiąc niż te co brałem do tej pory. A czuję się jakbym był młodszy o 10 lat. Bardzo dziękuję Pani Doktor i szczerze polecam.
Jestem bardzo zadowolona z leczenia u p dr Arlety Jarosz. Trafilam do niej z polecenia od znajomych ktorych leczy od lat. Od pewnego czasu mialam problemy z sercem, ale to odkładałam. Dopiero gdy bardzo źle sie zaczelam czuć (zaslablam w pracy) zadzwoniłam, wizytę mialam ekspresowo. Bardzo dokładnie mnie badała, o wszystko pytała, wizyta trwała ponad godzinę z badaniem echo i usg brzucha. Zalozyla mi holter i skierowała mnie na badania krwi. Leki ktore mi potem zaleciła bardzo szybko postawiły mnie na nogi. Odkryła przy okazji ze potrzebuje jeszcze endokrynologa i pilnie mnie tam skierowała. To lekarz o dużej wiedzy i doświadczeniu, konkretna, zasadnicza i bardzo skuteczna. Naprawdę polecam. M.
Bardzo dobra kardiolog. Czuję się bardzo dobrze po Pani Doktor lekach. Jakbym by)a mlodsza. Ciśnienie dobre
Świetna Kardiolog. wyjątkowo dokładna , bardzo dużo pytań. Ale jak sobie tak pomyślę , to wszystkie były ważne. Teraz dopiero zaczynam rozumieć jak takie wydawałoby się błahe szczególy mają znaczenie w ustaleniu powodu złego samopoczucia. A moje samopuczucie bardzo się poprawiło. Jakby mi ktoś cofnął licznik. Polecam Panią Doktor.
Wspaniała Pani Doktor! Jestem bardzo zadowolona z wdrążonego leczenia. Życzę każdemu, kto potrzebuje pomocy, aby na swojej drodze spotykał tylko tak kompetentnych specjalistów.
Uwaga na tego lekarza. Odradzam wizytę u tej pani! Oczekuje ode mnie nieobowiązkowego szczepienia , wygaduje dziwne historie . Polecam znaleźć innego lekarza.
Wspaniały lekarz,wszechstronnie przeprowadzony wywiad,uprzejmosc,mozna zapytac o wszystko i otrzymac odpowiedz,nie stwarza sztucznego dustansu,dokładna,lekarz z prawdziwego powolania!