Nie wiem skąd wzięły się te negatywne opinie.Nie wnikam w ich zasadność. Byłem pierwszy raz (na NFZ) u pana doktora.Od sześciu miesięcy chodzę z silnym bólem nogi. Leczyłem się u kilku lekarzy.Od dwóch miesięcy chodzę o kulach z uwagi na nasilający się bół którego przyczyny nikt nie potrafi wyjaśnić. Konsultowałem się w tej sprawie z kolegą chrurgiem i ortopedą .Cały czas byłem na zastrzykach przeciwbólowych i przeciwzapalnych.Do pana doktora A.Bednarskiego trafiłem przypadkowo i bez więszej nadziei. Zadziwił mnie swoją kulturą osobistą a także zaangażowaniem i wiedzą. Skupił się na dotarciu …
Leczyłem się u kilku lekarzy.Od dwóch miesięcy chodzę o kulach z uwagi na nasilający się bół którego przyczyny nikt nie potrafi wyjaśnić. Konsultowałem się w tej sprawie z kolegą chrurgiem i ortopedą .Cały czas byłem na zastrzykach przeciwbólowych i przeciwzapalnych.Do pana doktora A.Bednarskiego trafiłem przypadkowo i bez więszej nadziei. Zadziwił mnie swoją kulturą osobistą a także zaangażowaniem i wiedzą. Skupił się na dotarciu do przyczyny bólu .Poświęcił mi bardzo dużo czasu.Nie ograniczył się tylko do wypisania leków przeciwbólowych. Doraźnie zastosował leczenie które pomogło.
Zlecił szereg badań które pozwoli całkowicie usunąć wspomnianą przyczynę bólu.
Dziecko włożyło sobie drewniana kulkę do nosa w przedszkolu. Więc pojechaliśmy na wałbrzyski SOR. Po 6 h czekania lekarz przyjął nas do gabinetu położył syna przyświecał duża lampa do noska i palcami rozkładał nozdrza. Po 3 minutach "takiego " badania stwierdził że on nic nie widzi i dał skierowanie do Wrocławia... Zero profesjonalizmu i podejścia indywidualnie do pacjenta
Lekceważące podejście do pacjenta "nie wiem na co Pani jest chora". Nie potrafi postawić diagnozy.
Z cierpliwością odpowiada na wszystkie pytania, również te z zakresu lekarza rodzinnego. Dokładnie zapoznaje się z historią choroby.
Fatalnie oceniam traktowanie pacjenta oraz wskazania do dalszego leczenia poza tym lekceważący stosunek do szanowania czasu pacjentow