Bardzo dobry lekarz, kompetentny, wszystkimw potrzebie gorąco polecam!
Bardzo dobry lekarz, kompetentny, wszystkimw potrzebie gorąco polecam!
Wszystkie zalety zostały wypunktowane powyżej. Chciałabym aby tacy lekarze byli we wszystkich specjalizacjach a świat byłby "zdrowszy". Miałam wykonaną min. artroskopię kolana...przy stwierdzonej chondromalacji II st. Brak mi słów aby wyrazić swoją wdzięczność za tak wspaniałą, kompleksową opiekę medyczną przed zabiegiem, w szpitalu i po zabiegu. Pacjent przez cały czas czuje wsparcie i pomoc lekarza, nawet w trakcie rehabilitacji,przy próbie uruchomienia funkcji mięśni. Jest oczywiste, że po zabiegu operacyjnym dolegliwości bólowe pojawiają się ale przy opiece dr i całego zespołu szpitala kolejowego (oddział ortopedyczny)ból jest tylko małym sygnałem, że była jakaś ingerencja celem usunięcia choroby. Podczas pobytu w szpitalu zaobserwowałam, że inne pacjentki prowadzone przez innych lekarzy, również były objęte intensywną opieką przez dr Bełżka. Szczerze polecam wszystkim tego wybitnego specjalistę.
Dr Bełżek robił mi rekonstrukcję więzadła krzyżowego. Jestem BARDZO ZADOWOLONY!
Dr Bełżek robił mi rekonstrukcję więzadła krzyżowego. Jestem BARDZO ZADOWOLONY!
Kompetentny, uprzejmy i ludzki lekarz - wszystko dokładnie wytłumaczy. Badanie przeprowadza dokładnie - w moim przyadku badanie kolan ok 20 min i drugie tyle wyjaśnień. Polecam jak najbardziej.
Bardzo dobry specjalista. Polecam wszystkim, którzy mają kłopoty z kolanami. Na głowę bije innych wrocławskich "specjalistów". Szacunek!!!
Polecam tego lekarza szczerze. Nie miałam u niego operacji (okazała się niepotrzebna) ale to czego wymaga pacjent od doktora jest u dr Bełżka naprawdę na poziomie. Jest kompetentny i rzeczowy, sugeruje, ale nie narzuca się. Jego argumenty potwierdzili też lekarze w innych placówkach. Wyleczył też moją koleżankę, która stanęła na nogi błyskawicznie, a wcześniej "leczyła" się maściami polecanymi przez innego lekarza kilka lat i wyła z bólu (nie mówiąc o wydawanych niepotzrebnie pieniądzach)
Do Pana doktora zgłosiłem się z kontuzją kolana, wykonane zostało badanie usg. Jestem zadowolony. To dobry, konkretny lekarz, polecam każdemu