Zdecydowanie nie polecam. Lekarz miał pretensje że przyszłam do niego. Zdania, które wypowiadał na dzień dobry sugerowały że mam opuścić gabinet i wybrać innego specjalistę. Przyjął mnie tylko dlatego że byłam zarejestrowana. W dokumentacji medycznej wpisał zupełnie inne słowa niż zostały powiedziane. Nie udzielił mi ŻADNEJ pomocy. Przetrzegam przed trafieniem do tego lekarza, chyba że ktoś rzeczywiście chce wylądować na drugim świecie.
Również odradzam. Pana doktor podczas wizyt jest opryskliwy i bagatelizuje problemy, z którymi przychodzą pacjenci. Teksty typu " proszę się zastanowić, inni mają gorzej" i " lepiej się wziąć w garść" raczej nie pomagają w leczeniu. Moim zdaniem lekarz jest mało empatyczny. Zachowuje się jakby pacjenci mu przeszkadzali.
Zdecydowanie odradzam. Bardzo nie miły i olewa pacjentów. Każdego pacjenta traktuje z góry i przeważnie nie ma czasu.