lekarz Artur Łazorko

Pan Doktor Łazorko wykonał protezoplastykę obydwóch moich stawów biodrowych nową małoinwazyjną metodą. Na pierwszej wizycie Doktor postawił diagnozę, zaproponował metodę leczenia i wystawił skierowanie. Obydwie operacje odbyły się w planowanym terminie. Podczas pobytu w szpitalu Pan Doktor codziennie przychodził na oddział zapytać jak się czują Jego pacjenci i cierpliwie odpowiadał na ewentualne pytania. Profesjonalizm, wiedza, zaangażowanie, kultura osobista, empatyczne podejście do pacjenta i spokój Pana Doktora ułatwiają pacjentowi pobyt w szpitalu. Jestem niezwykle wdzięczna Panu Doktorowi za nieocenioną pomoc w powrocie do zdrowia. Pełen szacunek ! Polecam Pana Doktora z …

Polecam Pana Doktora z pełną odpowiedzialnością każdemu, kto szuka profesjonalnej i skutecznej pomocy.

Pan Doktor Łazorko jest niewątpliwie bardzo wybitnym, doświadczonym i niezwykle utalentowanym specjalistą w swojej dziedzinie. Przeprowadził skomplikowaną operację stawu biodrowego u mojej mamy, która jest w podeszłym wieku i już po kilku dniach mogła stanąć na nogi i samodzielnie się poruszać. W mojej opinii to cudotwórca i najwyższej klasy profesjonalista. Jesteśmy bardzo wdzięczni Panu Doktorowi za okazaną pomoc i zaangażowanie.

Jesteśmy bardzo wdzięczni Panu Doktorowi za okazaną pomoc i zaangażowanie.

Ogromne wyrazy wdzięczności i uznania dla Pana Doktora Łazorki, za profesjonalizm, trafne diagnozy, cierpliwość w tłumaczeniu pacjentom przyczyn nieustającego bólu, oraz szybkie podjęcie decyzji o zabiegu. Po dwóch tygodniach od operacji wymiany stawu biodrowego u mnie, 76 letniego mężczyzny w miejsce grymasu bólu znowu pojawił się uśmiech i chęć do życia. Gdyby nie ostrożność i zalecenia Pana Doktora to mógłbym już od dzisiaj, bez wysiłku i bólu poruszać się bez kul. Szacunek i serdeczne podziękowania Panie Doktorze.

Doktor Łazorko jest najlepszym specjalistą od wymiany stawu biodrowego. Po właściwej diagnozie i profesjonalnie przeprowadzonej operacji przestałem odczuwać ból i wróciłem do pełnej sprawności. Pan Doktor jest przede wszystkim świetnym lekarzem, ale również wrażliwym, kulturalnym i wspaniałym człowiekiem. Interesuje się zdrowiem pacjenta także po wykonanym zabiegu. Gorąco polecam Pana Doktora. Dziękuję i życzę dużo zdrowia i sił.

Doktor Łazorko jest najlepszym specjalistą od wymiany stawu biodrowego.
Interesuje się zdrowiem pacjenta także po wykonanym zabiegu.
Gorąco polecam Pana Doktora.
Dziękuję i życzę dużo zdrowia i sił.

Bezwzględnie najlepszy specjalista od wymiany stawu biodrowego w podkarpaciu a może i dalej. Wystarczy tylko dotrzeć po informacje do osób, które widziały jak robi operacje. Mój ojciec chodzi sprawnie bo był wystarczająco sprytny żeby dotrzeć do ludzi z bloku operacyjnego czego nie można powiedzieć o naszym sąsiedzie operowanym przez innego ortopedę. Zdecydowanie polecam a w razie wątpliwości zasięgnijcie języka u źródła.