dr n. med. Artur Sandelewski

3,6
3,3
4,1
3,2

Polecam pana doktora Sandelewskiego. Jestem po zabiegu przeszczepu włosów metodą F.U.E. Pan doktor Sandelewski bardzo uprzejmy, rzetelny, dokładnie wszystko wytłumaczył. Cały zespół miły i kompetentny, panie pielęgniarki bardzo pomocne. Efekty widoczne tak jak pan dr Sandelewski uprzedził dopiero po kilku miesiącach ale warto czekać, włosy rosną, już widzę dużą różnicę w swoim wyglądzie oczywiście na plus.Mogę szczerze polecić

Dr Sandelewski oszpecił mnie na całe życie. Poddałem się u niego, w Bielsku-Białej, zabiegowi przeszczepu włosów, o którym jak się okazało nie miał pojęcia. Przyjęło się bardzo niewiele włosów, a te, które się przyjęły, rosną w losowych kierunkach. Wygląda to cudacznie. Chociaż i tak nie to jest najgorsze. Z tyłu głowy dr Sandelewski wyciął mi ogromny pas skóry, którego nie potrafił odpowiednio zszyć. Tak został mi zniekształcony i kompletnie łysy pas skóry. Sam dr Sandelewski widział, jak dramatycznie to wygląda i zaproponował bezpłatny powtórny zabieg, który miał naprawić zepsuty pierwszy. Niestety niczego nie naprawił. Wtedy zaproponował trzeci zabieg, ale na to już się nie zdecydowałem. Poprosiłem o chociaż zwrot pieniędzy i do dziś nie otrzymałem na mojego maila żadnej odpowiedzi. Musiałem wydać pieniądze na to, by ktoś inny naprawił, ile dało się naprawić. Na szczęście tym razem trafiłem już do profesjonalisty. Moja głowa nigdy nie będzie już wyglądać dobrze, ale nie jest już przynajmniej tak drastycznie jak po zabiegach u dr Sandelewskiego. Odradzam każdemu. Być może w innych dziedzinach dr Sandelewski ma umiejętności, ale jeśli nie poprawił ich w przeszczepach włosów, to poddanie się u niego takiemu zabiegowi grozi oszpeceniem jak u mnie.

Wspaniały lekarz, piersi wyglądają cudnie, naturalnie :) Pan Doktor wszystko mi wyjaśnił , jest niesamowicie ciepłym i opanowanym człowiekiem ,pełnym pozytywnej energii. Jego klinika w Bielsku Białej to miejsce, do którego chce się wracać :)) Cała załoga Pana doktora to także wspaniali ludzie- Pani w recepcji, Panie pielegniarki 10/10. Jeśli zastanawiasz się nad wyborem kliniki polecam z całego serca Dr Sandelewskiego i San Medical.

Polecam klinikę , miałem robiony przeszczep włosów pełen profesjonalizm , miła atmosfera podczas zabiegu , polecam doktora Sandelewskiego

Pan dr Sandelewski dokonywał przeszczepu włosów u mojego męża.Trafił do niego na wizytę do kliniki Promedion.Od zabiegu minęło niewiele czasu ale efekty są już zauważalne.Konsultacja u tego doktora to czysta przyjemność.Uprzejmy, miły wszystko dokładnie tłumaczy nawet kilka razy:)

Serdecznie polecam doktora. W marcu miałam wykonywany zabieg miniflebektomii. Noga wygląda bardzo ładnie. Zabieg został precyzyjnie wykonany.

Witam, wykonywałam u Pana Doktora zabieg powiększania ust i jestem bardzo zadowolona z efektu. Kompetentny, uprzejmy lekarz, zdecydowanie godny polecenia, widać, że zna się na swoim fachu!

Zdecydowałam się na zabieg powiększania piersi u dr Sandelewskiego. Podczas samej wizyty pan doktor poświęcił mi dużo czasu i wszystko wytłumaczył. Sam zabieg bardzo miło wspominam. Jestem już 3 miesiące po zabiegu i moje nowe piersi są super, polecam każdej pana doktora, która ma kompleks swojego biustu

Zdecydowałam się na zabieg powiększania piersi u dr Sandelewskiego.
Podczas samej wizyty pan doktor poświęcił mi dużo czasu i wszystko wytłumaczył.
Sam zabieg bardzo miło wspominam.

Jetem super zadowolona z Pana doktora. 2 tygodnie temu doktor usunął mi pieprzyka z twarzy , zabieg zrobił tak że nic nie widać Gorąco polecam

Jetem super zadowolona z Pana doktora.
Gorąco polecam

Zdecydowanie odradzam tego lekarza !!!,usuwalam u niego wlokniaka twardego zlokalizowanego na rece ,pan doktor stwierdzil ze zmiane mozna usunac laserowo ,po usunieciu wlokniaka laserowo stwierdzil ze rane trzeba zszyc ,okolo 2 tyg po sciagnieciu szwow rana otworzyla sie ...pan doktor ponownie zszyl rane twierdzac ze nie ma potrzeby znieczulac miejsca !potraktowal mnie jak "bydlo"!nawet zwierze w przychodni weterynaryjnej podczas zszywania jest znieczulane.Lekarz w przychodni byl zdziwony ze tak mocno zakorzeniony wlokniak twardy zostal usuniety laserowo a potem rana zszyta.Zdecydowanie odradzam !!!