Cudowna Pani Doktor! Profesjonalna, wie dokładnie jak działać, kompetentna osoba na odpowiednim miejscu. Dziękuję za opiekę
Pani dr Bułło Piontecka jest najlepszą,najbardziej kompetentną, zupełnie bezinteresowną osobą jaka kiedykolwiek spotkałam w ciągu 24 lat mojej ciężkiej choroby. Zawdzięczam jej wszystko. To jest dr w 100% z powołania. Nigdy nie zostawiła mnie w bólu zawsze pomogła do końca. Dla Pani dr nie istnieje nie możliwe. To jest cudowny lekarz i dziękuję Bogu każdego dnia, że mi ja zesłał. Bardzo jestem jej wdzięczna za wszystko. Poprostu dziękuję.
To jest cudowny lekarz i dziękuję Bogu każdego dnia, że mi ja zesłał.
Bardzo jestem jej wdzięczna za wszystko.
Poprostu dziękuję.
Doktor Barbara Bullo to jest wstyd dla takiego szpitala jakim jest UCK. obraża pacjenta i z butami wchodzi w jego życie prywatne . jak widać bardziej ja to interesuje niż choroba pacjenta , a pacjentka jest po poważnej operacji . uważam że taka osoba jak ona nie powinna pracować w uck i psuć dobrej renomy i wizerunku tego miejsca . jest wielu naprawdę dobrych życzliwych dla człowieka lekarzy mających kulturę takt i szacunek do drugiego człowieka .
Gorąco polecam. Niekrępujcy, bezinteresowny, fachowiec swojego zawodu i powołania dzięki niej zyję od ponad 16 lat dziękuje za wszystko Pani doktor Monika Cz.