Dom Medyczny "Świętokrzyska" NCMed Przychodnie
Świętokrzyska 4
Do P.Anity trafiłam z polecenia i nie żałuje .Świetny diabetolog/dietetyk ,to jedyna osoba przy ktorej w ciagu 3 mc zgubiłam 13 kg. Najpierw zlecila mi szereg badań ustalajacych dlaczego przybieram na wadze a diety ktore sama stosowałam nie skutkuja,a potem wzieliśmy soe do pracy:).Bardzo miła,sympatyczna osoba ktora zna sie na swoim fachu i cieszy sie z sukcesów swoich pacjentów a w razie chwili słabości potrfi zmotywować.Naprawde polecam Panią Anite :)
Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)
Wrzeszcz, Gdańsk
Gdyby nie doktor Grzegorz Korejwo to ja bym już nie żył. Kilkakrotnie wyciągał mnie z ciężkich opresji chorobowych.
Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)
Wrzeszcz, Gdańsk
Podejście do chorego wspaniałe, pełne zaangażowanie do tematu choroby,uprzejmość i stosunek do pacjenta na 6 ,chęć udzielenia pomocy ogromna. Wspaniały człowiek i specjalista. Polecam gorąco !
ENDOMED
ul. Subisława 24, Opolska 5
InVivo
Wita Stwosza 58
InVivo
Wita Stwosza 58
Nadbałtyckie Centrum Medyczne Przychodnia Kołobrzeska
Pani Zając była moim lekarzem rodzinnym już dosyć dawno, kilka lat temu. Bardzo źle wspominam wizyty u niej. Praktycznie zawsze była oschła, niemiła, znudzona, zupełnie niezainteresowana pacjentem. Sprawiała wrażenie jakby nie była lekarzem lecz jakąś zupełnie przypadkową osobą, którą posadzili w gabinecie za karę i kazali siedzieć tam i przyjmować pacjentów. Gdy coś do niej mówiłam to nawet nie patrzyła na mnie, tak samo gdy mi raczyła czasem odpowiedzieć. Piszę ...
Osoba ta dorabia sobie na SOR w Klinicznym Oddziale Ratunkowym w Gdańsku .Niemiła, wręcz arogancka, całkowicie bez empatii. Nie rozumiem dlaczego tam pracuje skoro zachowuje się tak , jak gdyby to była praca za karę z pacjentami, którzy potrzebują pomocy doraźnej.Godzine po rozpoczęciu dyżuru miałam wrażenie ,że nie ma juz siły ani chęci udzielac pomocy potrzebującym . Zwykłe pytanie doprowadziło te osobę do takiego zachowania jak trzaskanie ostentacyjne drzwiami , ...
GastroDent Gabinet Gastroenterologiczny z Pracownią Endoskopową Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Tomasz Nowak
Cietrzewia 15
Piecki, Gdańsk
Pan Doktor jest bardzo empatyczny, o ogromnej wiedzy i profesjonalnym podejściu do pacjenta. Przeprowadził dokładny wywiad na podstawie którego postawił diagnozę (SIBO), zlecił dodatkowe badania i dalsze postępowanie w związku z moimi dolegliwościami. Bardzo obawiałam się gastroskopii, ale zupełnie niepotrzebnie - badanie przebiegło szybko i bezboleśnie. Szczególne podziękowania dla Pani asystującej, która mnie uspokajała przed i w trakcie. :)
Szczerze polecam!