Pani Doktor ma bardzo dobre podejście do chorych osób, zawsze poświęca im swój czas i skrupulatnie wyjaśnia przebieg leczenia. Wykazuje również wiele empatii względem swoich pacjentów. Serdecznie polecam! :)
Bardzo dobry lekarz! Poświęca dużo czasu i uwagi pacjentowi, drobiazgowa, świetnie tłumaczy sposób leczenia. Dobre podejście do pacjenta. Godna polecenia!
Na wizycie byłam na opiece całodobowej. Bardzo polecam panią Doktor. Byłam z moją małą córką która dostała wysokiej temperatury. Pomoc szybka i skuteczna. Doktor godna polecenia i bardzo miła
Na wizycie byłam na opiece całodobowej. Bardzo polecam panią Doktor.
Byłam z moją małą córką która dostała wysokiej temperatury.
Pomoc szybka i skuteczna.
Doktor godna polecenia i bardzo miła
Pani Doktor jest bardzo sympatyczną osobą, poświęciła mi swój czas, rozwiała wątpliwości, co do moich dolegliwości. Polecam bardzo serdecznie tego lekarza. Oby więcej takich specjalistów z powołania :)
Pani doktor to wyjątkowa specjalistka – profesjonalna, kompetentna i bardzo empatyczna. Poświęca pacjentowi tyle czasu, ile potrzeba, wszystko dokładnie tłumaczy i odpowiada na pytania z cierpliwością. Dzięki niej czuję się zaopiekowana i spokojna o swoje zdrowie.
Pani Doktor to wyjątkowa osoba — profesjonalna, życzliwa i pełna empatii. Od pierwszej wizyty czułam się zaopiekowana i wysłuchana. Dokładnie tłumaczy wszystkie kwestie medyczne, odpowiada na pytania i traktuje pacjenta z ogromnym szacunkiem. Dzięki jej zaangażowaniu i fachowej wiedzy czuję się dużo lepiej. Serdecznie polecam każdemu, kto szuka kompetentnego i empatycznego lekarza
Nie polecam !!!!! Miałam nieprzyjemność spotkać tą panią na dyżurze w Przychodni Całodobowej w Zabrzu na Biskupicach gdzie zgłosiłam się z chorym dzieckiem lat 14. bardzo niemiła i opryskliwa osoba, wogole nie słucha tego co się mówi. U dziecka z wysoką gorączka i powiększonymi migdałami z białym nalotem stwierdziła przeziębienie. Przepisała hascosept i leki na alergię !! Tak leki na alergię. Zapytałam czy jest pewna i czy widziała stan migdałów , odpowiedziała że widzi, że mi sie jej diagnoza nie podoba. Zero empatii, nie słucha pacjenta , jest niemiła i arogancka. Po co bierze te dyżury skoro ewidentnie widać, że nienawidzi tego robić i siedzi tam za karę. Takie osoby nie powinny wykonywać zawodu lekarza. Zgłosiłam oficjalną skargę do Izby Lekarskiej bo nie po to płacę składki na NFZ i to niemałe żeby taka pseudo lekarka potraktowala mnie i moje dziecko w taki sposób. Lekarz pediatra stwierdził ropne zapalenia gardła i przepisał antybiotyk!!! Także diagnoza była totalnie błędna !
Nie polecam tej lekarki . Miałam styczność z nią na nocniej opiece świątecznej pomocy. Gdzie zgłosiłam się z dzieckiem gorączka 39 stopni dziecko 2 latka a pani doktór stwierdziła że ma lekkie zaczerwone gardło i przepisała tabletki na grypę i alergie . Podczas zmienarzenia temperatura sięgała ona 39,9 a pani doktór kazała podać leki na gorączkę w domu i tak również zrobiłam lecz temperatura zamiast schodzić to była jeszcze wyższa aż 41 stopni gdzie trzeba było już wezwać pogotowie. I stwierdzono ostre zapalenie migdałów i górnych dróg oddechowych.. o fakcie że badał ją lekarz medyczny pracy zorientowałam się dopiero w domu gdzie lekarz z pogotowia czytał wypis który otrzymaliśmy na Nocniej Opiece Świątecznej. Nie polecam !!!!
Okropna, arogancka, niemiła, to mało powiedziane. Ta kobieta wywyższa się, poniża pacjenta. Zwykły lekarz medycyny pracy, a ego jak stąd do księżyca. Ponadto godzinne opóźnienie. Jednym słowem tragedia.