Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Badanie USG piersi zostało przeprowadzone bardzo dokładnie i w spokojnej atmosferze. Pani Doktor była profesjonalna, uważna i rzeczowo odpowiadała na moje pytania, dzięki czemu czułam się komfortowo i bezpiecznie. Z pełnym przekonaniem polecam Panią Doktor wszystkim osobom szukającym kompetentnego i rzetelnego radiologa.
Pani dr. Barbara Tyminska Radiolog Usg: trasnswaginslne,piersi,jamy brzusznej I inn. Wybitny specjalista z profesjonalnym podejściem! Z całego serca polecam Panią dr. Barbare Tyminska, która łączy ogromną wiedzę merytoryczną z wysoką kulturą osobistą. Jestem pacjentka Pani Doktor od ponad 10 lat. Podczas wizyty czuje się w pełni zaopiekowana. Pani Doktor przeprowadza bardzo szczegółowy i wnikliwy wywiad przed badaniem i chętnie odpowiada na wszelki pytania i wyjaśnia watpliwosci po. To, co wyróżnia Panią Doktor, to przede wszystkim ludzkie i pełne szacunku podejście do pacjenta oraz rzadko spotykana dziś skrupulatnosc i punktualnosc czyli …
Pani
dr. Barbara Tyminska
Radiolog
Usg: trasnswaginslne,piersi,jamy brzusznej
I inn.
Wybitny specjalista z profesjonalnym podejściem! Z całego serca polecam Panią dr. Barbare Tyminska, która łączy ogromną wiedzę merytoryczną z wysoką kulturą osobistą. Jestem pacjentka Pani Doktor od ponad 10 lat. Podczas wizyty czuje się w pełni zaopiekowana. Pani Doktor przeprowadza bardzo szczegółowy i wnikliwy wywiad przed badaniem i chętnie odpowiada na wszelki pytania i wyjaśnia watpliwosci po. To, co wyróżnia Panią Doktor, to przede wszystkim ludzkie i pełne szacunku podejście do pacjenta oraz rzadko spotykana dziś skrupulatnosc i punktualnosc czyli szacunek do czasu i do pacjenta.
Badanie usg piersi zostało wykonany może w 2 minuty , w gabinecie byłam maksymalnie 5 minut co już daje wiele do życzenia, po informacji że w rodzinie co pokolenie u kobiet występują torbiele albo nowotwory, miałam nadzieję że jednak trochę się przyłoży natomiast jeździła tą głowicą sprawiając wrażenie że chce to „odbębnić”. Porażka , unikać jak ognia