Operacje i konsultacje: raka płuca, raka przełyku, klatki piersiowej lejkowatej i kurzej, odmy opłucnowej, nawrotowego wysięku w opłucnej, grasiczaki, miastenia gravis, guzy śródpiersia, diagnostyka guzków i zmian śródmiązszowych płuc oraz limfadenopatii śródpiersia.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Doktor pełen empatii pomocny w tych trudnych chwilach.Jesteśmy na początku leczenia ale wieżymy że będąc pod opieką takiego DOKTORA uda nam się wgrać zchorobą.Polecam innym pacyjętom tego DOKTORA. Dziękujemy
Doktor z ogromną wiedzą medyczną z super podejściem do pacjenta .Przede wszystkim z pozytywnym podejściem do leczenia. Dziękuję za okazaną mi pomoc .
Dziękuję za okazaną mi pomoc .
Bardzo dobry lekarz ,świetne podejście do pacjęta. Kompetentny w swoim zawodzie, jako pacjentka przychodni torakochirurgi zawsze czułam się dobrze poinformowana o stanie swojego zdrowia.
Pan doktor jest bardzo dobrym człowiekiem z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Pełny poczucia humoru sprawia, że człowiek w obliczu choroby zaczyna się uśmiechać. Dziękuję Panie doktorze za poświęcony czas. Pozdrawiam
Byłam z tatą na wizycie, pierwszy kontakt z doktorem i już czujesz, że jesteś w dobrych rękach. Doktor rzeczowy, budzi zaufanie, ma przede wszystkim dla pacjenta czas, przy czym nie jest absolutnie zmanierowany i wprowadza świetną atmosferę, redukując stres swoim poczuciem humoru ;) Pozdrawiamy serdecznie Pana doktora i życzymy wielu sukcesów!
Polecam Pana doktora ponieważ uratowaz życie mojemu mężowi i do dnia dzisiejszego walczymy wspólnie z nim. Zawsze uśmiechnięty z poczuciem humoru. Bardzo chętnie się do niego jeździ. Jeśli jest jakaś kąplikacja szuka rozwiązania. Jest sympatyczny dla całej rodziny. Lekarz godny polecenia.
Niesamowity lekarz! Przeszedłem operację mojej klatki piersiowej zeszłego roku i jestem pod ogromnym wrażeniem. Jego profesjonalne podejście i klarowny przekaz informacji dla mnie jako pacjenta było niesamowite. Nawet jeśli musiałem pokonać długą drogę, aby się z nim skonsultować po operacji, było warto. Jego kontrola po zabiegu była świetna, czułem się bezpieczny i dobrze zaopiekowany. Jestem wdzięczny, że miałem takiego wspaniałego lekarza i mam ogromne zaufanie do jego umiejętności.
Super Lekarz. Operował synowi klatkę szewską w zeszłym roku. Profesjonalne podejście, prosty i klarowny przekaz informacji dla rodzica. Kontrole również super. Warto pokonać 500km żeby skontrolować syna po operacji. Wdzięczna matka 🥰
Super Lekarz. Operował synowi klatkę szewską w zeszłym roku.
Profesjonalne podejście, prosty i klarowny przekaz informacji dla rodzica.
Kontrole również super. Warto pokonać 500km żeby skontrolować syna po operacji.
Wdzięczna matka 🥰
super lekarz ,obiecał ze mi pomorze i tak zrobił lekarz który nie zostawia ludzi w potrzebie.polecam!!
Dr Gałęcki jest nieoceniony, po prostu bezcenny. Uratował mi życie w reoperacji, w trybie pilnym- na szczęście Pan Doktor był- żyję. Od ponad 2 lat jestem pod opieką Pana Doktora i nie chcę innego. Na bieżąco wiem, co się ze mną dzieje, nie ma pytania, na które nie uzyskałabym odpowiedzi, to Doktor pełen empatii, profesjonalnego podejścia do pacjenta; konkretny, rzeczowy, potrafiący rozładować stres przed zabiegiem, do tego ciepły miły człowiek- szacuneczek Panie Doktorze. Barbara Dopierała
Barbara Dopierała