Operacje i konsultacje: raka płuca, raka przełyku, klatki piersiowej lejkowatej i kurzej, odmy opłucnowej, nawrotowego wysięku w opłucnej, grasiczaki, miastenia gravis, guzy śródpiersia, diagnostyka guzków i zmian śródmiązszowych płuc oraz limfadenopatii śródpiersia.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Panie Doktorze, dziękuję za wspaniałą opiekę, za serce, humor i wielki profesjonalizm. Ma Pan doskonałe podejście do pacjentów, obojętnie w jakim są wieku. Tak trzymać Panie Doktorze! Życzę Panu wielu sukcesów w tej niełatwej pracy oraz szczęśliwego życia. Wdzięczna pacjentka Helena Żyto
Panie Doktorze,
dziękuję za wspaniałą opiekę, za serce, humor i wielki profesjonalizm.
Ma Pan doskonałe podejście do pacjentów, obojętnie w jakim są wieku.
Tak trzymać Panie Doktorze!
Życzę Panu wielu sukcesów w tej niełatwej pracy oraz szczęśliwego życia.
Wdzięczna pacjentka
Helena Żyto
Doktor Bartłomiej Gałęcki profesjonalny, szczery , bardzo dobry lekarz i człowiek. Umiejętnie przekazuje informacjie dobre i złe .Rozładowuje napięcie i stres delikatnym żartem, za co bardzo dziękuje gdyz jest to istotne w tej chorobie . Polecam lekarza z całego serca. Dziękuję Panie doktorze za pomoc i za zangażowanie. Pozdrawiam Janina z Trzcianki.
Pan Dr. Bartłomiej Gałęcki to świetny specjalista, który potrafi stworzyć przyjazną atmosferę podczas wizyty😀. Widać, że zależy Doktorowi na pacjentach, a jego zaangażowanie budzi pełne zaufanie. Gorąco polecam i bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Izabela
Pan Dr. Bartłomiej Gałęcki to świetny specjalista, który potrafi stworzyć przyjazną atmosferę podczas opieki na oddziale jak i wizyty😀. Widać, że zależy Doktorowi na pacjentach, a jego zaangażowanie budzi pełne zaufanie. Gorąco polecam i bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Paweł
Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza połączona z uprzejmym podejściem do pacjenta, zaangażowanie i kompetencja składają się na bardzo dobrego lekarza. POLECAM.
Wizyta kontrolna po operacji usunięcia grasiczaka przebiegła bardzo sympatycznie, kompetentnie i sprawnie.
Jestem po zabiegu pleurodezy, wcześniej Dr Gałęcki 2 razy robił mi dren przy odmie i choćby samo wykonanie drenu pokazuje różnice między poszczególnymi lekarzami. Przy tym proste tłumaczenie, bez owijania w bawełnę, oby więcej takich specjalistów! Dziękuję Panie Doktorze!
Profesjonalny i szczery bardzo dobry człowiek. Wie jak rozmawiać z pacjentem. Umiejętność przekazywania informacji dobrych i złych to jego atut. Rozładowuje napięcie i stres delikatnym żarcikiem za co bardzo dziękuje. Polecam lekarza z całego serca.
Uprzejmie informuję, że ,,Anonim,, ktory wystawił opinie z ocenami 4,8/5 oraz 5/5 to nie jest anonim tylko pacjentka Pana Doktora Bogumiła Kurzawska