dr n. med. Bartłomiej Gałęckidr n. med. Bartłomiej Gałęcki - zdjęcie profilowe

dr n. med. Bartłomiej Gałęcki

Torakochirurg, Chirurg klatki piersiowej

O mnie

Operacje i konsultacje: raka płuca, raka przełyku, klatki piersiowej lejkowatej i kurzej, odmy opłucnowej, nawrotowego wysięku w opłucnej, grasiczaki, miastenia gravis, guzy śródpiersia, diagnostyka guzków i zmian śródmiązszowych płuc oraz limfadenopatii śródpiersia.

Dr Bartłomiej Gałęcki to świetny specjalista, który potrafi stworzyć przyjazną atmosferę podczas wizyty. Widać, że zależy mu na pacjentach, a jego zaangażowanie budzi pełne zaufanie. Gorąco polecam i bardzo dziękuję za pomoc.

3,0

Dr Gałęcki jest lekarzem o wysokim stopniu zaangażowania i kompetencji. Niezwykle empatyczny, życzliwy, indywidualne podejście do pacjenta. Cechuje go również cierpliwość i uważność dla potrzeb pacjenta. Pomógł mi przetrwać bardzo trudny czas jako pacjentce onkologicznej, za co jestem bardzo wdzięczna.

Bardzo dobry lekarz, profesjonalny, z dużą wiedzą i empatią do pacjenta. Zgłosiłam się do lekarza z rzadkim przypadkiem żebra szyjnego. Zlecił odpowiednie badania i operacja usunięcia przebiegła bardzo dobrze. Z całego serca mogę polecić wizytę u Pana doktora.

Nie tylko super lekarz ale i dobry człowiek. Pomocny, profesjonalny, szczery i zaangażowany w swoją pracę oraz każdego pacjenta. Zawsze znajdzie czas i cierpliwość żeby porozmawiać, wyjaśnić wszelkie wątpliwości krok po kroku wyjaśnić. DZIĘKUJĘ

Dr Galęcki to lekarz z ogromną wiedza.Żadnych decyzji dot. sposobów diagnozowania i leczenia nie podejmuje pochopnie.Kompetentny, dociekliwy,empatyczny z sympatią do pacjentów niezależnie od tego ilu ich przyjmuje. Potrafi delikatnym żartem rozladować sytuację stresującą pacjenta .Lekarz na 5 który kocha to co robi. PS.Opinie piszę ponownie gdyż w poprzedniej zakradł się bład dot.,,godny polecenia,,

4,0

Dr Gałęcki to lekarz z ogromną wiedza .Żadnych decyzji dot. sposobów diagnozowania i leczenia nie podejmuje pochopnie.Kompetentny,dociekliwy, empatyczny z sympatia do pacjentow niezależnie od tego ilu ich przyjmuje.Potrafi delikatnym żartem rozładować sytuację stresującą pacjenta . Lekarz na 5 który kocha to co robi.

Bardzo dobry lekarz, który wykonał operację lejkowatej klatki piersiowej z bardzo zadawalającym efektem. Konkretny i zaangażowany, zdecydowanie jest specjalistą z dużą wiedzą. Z całą pewnością mogę polecić 😊

Doktor Gałęcki wykazał sie dużym profesjonalizmem i wiedzą fachową, a przy tym empatią. Z całego serca moge polecić wizytę u niego.

Do Pana Doktora trafiłam celem założenia drenu, w słabej formie. Doktor już samą swoją cudowną osobowością sprawił, że poczułam się bezpieczna i najlepiej zaopiekowana. Dren założony bezboleśnie, bez stresu. Doktor potrafi rozładować atmosferę:) i oczywiście jest wybitnym profesjonalistą. Bardzo mi pomógł i jestem mu ogromnie wdzięczna. Ania

Ania

Pan dr uratował mi życie. Zauważył u mnie odmę i skierował na oddział na zabieg. Gdybym nie trafiła na Pana dr to mógłby mnie dzisiaj nie być wśród żywych. Po zabiegu pozostawałam w kontroli, doktor zlecał badania kontrolne i zawsze je omawiał. To wspaniały fachowiec i bardzo miły człowiek. Dziękuję doktorze za wszystko i twoje dobre słowo, wsparcie i humor. Jolanta A.

Pan dr uratował mi życie.