Do Pani Doktor chodzi dwoje moich dzieci 8lat i 3latka. Oboje od urodzenia. Polecam lekarza z czystym sumieniem. Zawsze pomaga (nawet weekendy-telefonicznie), trafione leki odpowiednio do choroby, uprzejma, swietne podejście do dzieci, usmiechnieta. Idealny lekarz.
Do Pani dr chodzę od kilkunastu lat i nigdy się nie zawiodłam. Zawsze znajdzie czas dla pacjenta, miła, wzbudza zaufanie. Z pewnością moje dzieci zapisze również do Pani dr.
Bardzo kompetentna Pani doktor. Trafnie ocenia stan zdrowia pacjenta i dobrze dobiera leki. Nie pakuje antybiotyków na dzień dobry tylko stara się w pierwszej kolejności znaleźć inne rozwiązanie.
Dr Beata jest moim lekarzem rodzinnym od 7 lat. Jestem bardzo zadowolona, że do niej trafiłam.
Zdecydowanie polecam panią dr.Błaszak jako osobę której można powierzyć swoje dzieci!!!!
od 11 lat korzystamy z porad i wizyt u Pani doktor Błaszak i jestem bardzo zadowolona. Poleciłam Ją kilku znajomym i wszystkie te panie są zachwycone. Mam dwoje dzieci w różnym wieku i nigdy P.Błaszak nas nie zawiodła, nie szczędzi skierowań i ma świetną pamięć, polecam serdecznie.
Dr Błaszak jest naszym lekarzem rodzinnym od 10 lat i muszę przyznać, że nie wyobrażam sobie innego lekarza. Na wizycie poświęca nam tyle czasu ile potrzeba, ze skierowaniem na badania również nie ma problemu. Przed każdym szczepieniem dzieci są osłuchane, a wywiad lekarski przeprowadzony. Leczenie przeziębień i infekcji nie zaczyna się bez potrzeby antybiotykami.
Bardzo dobra, kompetenta i sympatyczna lekarka.
Bardzo dobra, kompetenta i sympatyczna lekarka.
Jest moim lekarzem rodzinnym od ponad 10lat teraz jestem mamą dwóch małych dzieci (3lata i 2tyg) i nie wyobrażam sobie innego pediatry dla moich pociech !!! Polecam w 100%
dr Beata Błaszak jest moim lekarzem od kiedy skończyłam 10 rok życia ;) Jest bardzo miłą, sympatyczną i wrażliwą lekarką. Jako, że sama studiuję na uniwersytecie medycznym traktuje mnie i moje podejrzenia zawsze z uwagą . W jej gabinecie naprawdę można poczuć co to znaczy " mieć dobrego lekarza".