Niestety ale nie mam pozytywnej opinii o tej ginekolożce. To, że jest oschła i mało sympatyczna jeszcze nie byłoby aż takim problemem. Nawet to, że nosi maseczkę pod nosem mogłabym przeboleć. Ale jej podejście do pacjentki podczas badania ginekologicznego jest nieakceptowalne. Jest wyjątkowo niedelikatna, a na reakcje pacjentki, że boli nie dość, że nie przerywa badania, to jeszcze zadaje idiotyczne pytania 'ale dlaczego panią boli?' i wmawia, że przecież nie ma prawa boleć. Nie podejmuje próby delikatniejszego i wolniejszego przeprowadzenia badania, wymiany wziernika na mniejszy, czy jakiegokolwiek uspokojenia pacjentki. Zamiast zastanowić się co może być przyczyną bólu i spróbować jej zaradzić, dr Chmura przyjmuje postawę defensywną, w efekcie czego nie zgodziłam się na dalsze badanie. Z fotela się z schodzi z traumą, poczuciem, że jest się histeryczką i że to z nami coś nie tak. Nie tak powinna wyglądać wizyta u ginekologa. Zdecydowanie nie polecam, nie dajmy się tak traktować.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Super Lekarz nic dodać nic ująć jestem bardzo zadowolona z każdej wizyty u Pani doktor w pełni kompetentny lekarz
Wizyta u Pani doktor to czysta przyjemność.To bardzo miła i ciepła osoba a do tego kompetentny specjalista.
Pomimo krótkiego czasu przyznanego na jedną pacjentkę Pani dr Chmura stara się pytać o wszystko i przeprowadzić wszystkie badania, często przyjmuje również osoby niezarejestrowane, z nagłymi przypadkami. Pilnuje aby wszystkie badania były zrobione przynajmniej raz w roku (cytologia, USG itd) Ginekolog godna polecenia!
Najlepsza ginekolog jaką spotkałam, polecam !!!
Najlepsza ginekolog jaką spotkałam, polecam !!!
Oprócz niewątpliwie wysokich kwalifikacji panią dr charakteryzuje duża delikatność. Jej zainteresowanie pacjentką i życzliwość jaką wykazuje budzi ogromne zaufanie.Chciało by się spotykać takich lekarzy wszędzie. jeśli już trzeba korzystać z pomocy lekarza, to polecam p. dr B.Chmurę - M.W-W
jeśli już trzeba korzystać z pomocy lekarza, to polecam p. dr B.Chmurę - M.W-W