Szkoda nerwów, nie polecam w żadnym wypadku. Lekarka arogancka i pretensjonalna. Zero empatii i normalnego podejścia.
Po dzisiejszej wizycie jestem zaskoczony negatywnymi opiniami. Pani doktor bardzo sympatyczna, kompetentna i empatyczna. Wizyta z dzieckiem przebiegła w bardzo przyjemnej atmosferze i na pewno na kolejne konsultacje z chęcią wybierzemy się do pani Beaty.
Brak empatii, zero zrozumienia, ignoruje zgłaszane symptomy, przerywa podczas rozmowy, brak zainteresowania, podczas teleporady rozmawiała z kimś innym w gabinecie
Nie polecam. Lekceważy pacjenta, brak empatii, służbista. Nic dziwnego, że jest tyle negatywnych opinii, powinno być odebrano prawo do wykonywania zawodu
Nie wiem skąd takie złe opinie na temat Pani doktor... osobiście trafiłam do doktor przez przypadek bo jako pacjentka medicover nie wybierałam se lekarza bo ich poprostu nie znałam. Wizyta odbyła się z dzieckiem 6letnim w kiepskim stanie a dolegliwości zaczęły się dosłownie dzień wcześniej. Okazała mnóstwo empatii, zrozumienia, i dogłębnie zbadała z życzliwością, podejściem do dzieci. Podejrzewała co się dzieje ale wysłała na wymaz w celu potwierdzenia aby na pewno dobrze wypisać antybiotyk na anginę. W razie braku poprawy kazała przyjść nawet bez umawiania po 24h. Widać było że zależy jej na małym pacjencie więc na pewno do niej wrócę. Ja jak najbardziej polecam przez wnikliwość która jest cechą istotną u lekarza
Bardzo nieżyczliwa i gburowata Pani doktor. Na konsultacji telefonicznej przerywała mi co chwilę i dała odczuć, że nie dowierza w przedstawiane dolegliwości. Nie polecam!
Lekarz porażka. Dość często bywam u lekarzy i pierwszy raz spotykam kogoś, kto nie umie odpowiedzieć na proste konkretne pytanie. Widząc opinie mogłam się domyśleć jaki będzie poziom konsultacji i nie marnować swojego czasu. Lekarz W ŻADNYM stopniu mi nie pomógł. Brak zrozumienia, brak nieszablonowego myślenia. Regułki i wiedza, która według mnie nie jest nijak dalej aktualizowana. Więcej i bardziej rzetelne informacje otrzymałam od dietetyka czy nawet z artykułów w internecie. Mam nadzieję - do zobaczenia nigdy.
Mam nadzieję - do zobaczenia nigdy.
NIE POLECAM! Najgorszy lekarz na jakiego trafiłam, bez empatii i zrozumienia. Miałam odczynienia z panią dr 3 razy w medicover i za każdym razem miała w nosie to, co mi dolega. Nie chce pomoc pacjentom, nie słucha ich, odmawia wystawienia zwolnień, bagatelizuje objawy, zbywa i kaze przyjmować leki (np. Neosine), które nie maja żadnych badań potwierdzających działanie. Tragedia i jeszcze raz tragedia. Pani powinna stracić prawo do wykonywania zawodu, bo widzę ze większość ludzi traktuje tak samo zle.
W bardzo zły stanie pani doktor zaleca czekac na popraww, a jak się nie poprawi iść do innego lekarza. Nie podaje przyczyny - a jedynie odpowiada na pytania "byc może"
Nie podaje przyczyny - a jedynie odpowiada na pytania "byc może"
Bardzo dobry lekarz, ciepła, miła kobieta. Bardzo wyczerpująco wytłumaczyła mechanizm działania schorzenia.