Zaufanie do kompetencji | 4,8 |
Zaufanie do kompetencji | 4,8 |
Godny polecenia | 5,0 |
Dziękujemy Pani doktor Beacie Gola-Wałek z Oddziału Wewnętrznego w Zawierciu., za okazaną troskę, empatię, dobre podejście, wsparcie i skuteczną pomoc wujowi. Pani doktor jest komunikatywna, otwarta na kontakt z rodziną chorego, udziela jasnych i konkretnych informacji. Jeszcze raz dziekujemy!
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Dziękujemy Pani Doktor Beata Gola-Wałek Oddziału Wewnętrznego w Zawierciu., za okazaną troskę, empatię dobre podejście, wsparcie i pomoc Pani Doktor jest nieoceniona.
Godny polecenia | 5,0 |
Pani doktor Beata Gola-Wałek reprezentuje cechy lekarza,od którego inni mogą się wiele nauczyć. Mówię o rzeczach międzyludzkich.Moja mama jest obecnie na oddziale pod opieką Pani Beaty.Nam z tej strony jest ciężko sobie poradzić,widząc bliską osobę w stanie otępienia.Dziekuje Pani Doktor.Dużo zdrowia dla Pani.
Godny polecenia | 5,0 |
Dziękujemy Pani Doktor Beata Gola-Wałek Oddziału Wewnętrznego w Zawierciu., za okazaną troskę, empatię i opiekę podczas leczenia Św. pamięci Zygmunta Guzika oraz ulgę w cierpieniu które przechodził. Profesjonalizm, dobre podejście, wsparcie i pomoc Pani Doktor jest nieoceniona. Pani Doktor Gola-Wałek otaczała mojego tatę fachową opieką, życzliwością, zrozumieniem i pełnym profesjonalizmem. Tata był chory na nowotwór złośliwy. W takiej chorobie jest to dla pacjenta lepsze lekarstwo niż jakakolwiek chemioterapia. Świadomość, że dobry lekarz i dobry człowiek czuwa nad naszym zdrowiem, dodaje sił i pomaga w leczeniu. a dla rodziny dodaje siły. ...
Profesjonalizm, dobre podejście, wsparcie i pomoc Pani Doktor jest nieoceniona.
Cała rodzina życzy samych sukcesów w życiu zawodowym, wszelkiego dobra,
pomyślności w niesieniu pomocy oraz zrealizowania
swoich celów i satysfakcji z wykonywanej pracy.
Rodzina
Śp. Zygmunta G Beata L