lekarz Ida Wawrentowicz

poradnia lekarzy rodzinnych
Pogodna 11D
15-950 Białystok

Kompetentny , uprzejmy lekarz , godny polecenia . Informacje na temat zdrowia pacjenta precyzyjne .
Opinia dodana przez: piotr

lekarz Adam Nowiński

Modrzewiowa 30/1
15-238 Białystok

Pan doktor Adam Niwiński potrafi wspaniale współpracować z pacjentem. Pełen troski i poświęcenia poszukuje błyskawicznych rozwiązań w trudnych sytuacjach, czego doświadczyłam podczas pobytu w szpitalu. Ogromną wiedzę, doświadczenie i pasję naukową można wyczuć od pierwszego momentu kontaktu.
Opinia dodana przez: Bożenna
{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Urolog
                                       dr n. med. Mariusz Ciemerych

dr n. med. Mariusz Ciemerych

Urolog

JUMEDICA
Aleja Tysiąclecia Państwa Polskiego 4D
Białystok

„Wspaniały lekarz i człowiek!” Z całego serca polecam dr. n. med. Mariusza Ciemerycha! Jako urolog wyróżnia się nie tylko ogromną wiedzą i doświadczeniem, ale przede wszystkim wyjątkowym, empatycznym podejściem do pacjenta. Od pierwszej wizyty czułem się wysłuchany, zrozumiany i traktowany z pełnym szacunkiem. Lekarz poświęca czas na wyczerpujące wyjaśnienia, odpowiada na wszystkie pytania nawet te "delikatne" i rozwiewa wątpliwości – co w dzisiejszych czasach jest bezcenne. Dr Ciemerych stosuje najnowocześniejsze …
Opinia dodana przez: Sebastian Kaczan

lek. dent. Joanna Zagon-Mantur

Sikorskiego Władysława 26/5
15-667 Białystok

Ta pani doktor to osoba wyjątkowo życzliwa, że o kompetencjach nie wspomnę. Opłaty za leczenie nie są zbyt wygórowane.
Opinia dodana przez: Apoloniusz Bogumił

lekarz Nikolina Liwoch-Nienartowicz

ulica Kraszewskiego Józefa Igna 28/61
15-025 Białystok

Bardzo empatyczna pani dr! Z odpowiednim podejściem i zaangażowaniem stara się pomóc. Jesteśmy wdzięczni za pomoc i okazane serce w walce o zdrowie naszego synka.
Opinia dodana przez: Pacjent Julian ☺️

lekarz Paweł Samocik

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Zespolony w Białymstoku
ulica Marii Skłodowskiej-Curie 26
15-278 Białystok

Bardzo oddany swojej pracy lekarz. Ma świetne, ludzkie podejście do pacjentów. Poświęca czas także poza wizytami w poradni, zdarza się, że sam do swojego pacjenta dzwoni. Operuje robotem Da Vinci, dzięki czemu za jednym zamachem pozbyłem się raka prostaty. Polecam.
Opinia dodana przez: Ja

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Gabinet Psychologiczny "Otwarci"
Waszyngtona 18 lok.3
15-275 Białystok

Rewelacyjna Pani doktor, godna polecenia. Dokładnie wysłucha Lekarz godny zaufania. Jestem ogromnie zadowolona że trafiłam z synkiem właśnie do tej Pani neurolog, profesjonalizm w 100,% Polecam z całego serca jak dla mnie nie ma lepszego lekarza Dla Pani doktor pacjent jest bardzo ważny
Opinia dodana przez: Ewelina kopczewska

lekarz Barbara Stogowska-Nikiciuk

Orzeszkowej Elizy 32/22
15-084 Białystok

Pani doktor,bardzo kompetentna, rzeczowa , cierpliwa, wnikliwie słucha . Jestem pod ogromnym wrażeniem jej podejścia do pacjenta .
Opinia dodana przez: Alicja.O

lekarz Jolanta Świątecka

Prywatny Gabinet Ginekologiczno - Położniczy
Podleśna 17/37
15-227 Białystok

Najlepszy ginekolog u jakiego byłam i nie wyobrażam już sobie pójść do innego lekarza. Z ogromnym doświadczeniem i empatią, Pani Doktor zawsze bardzo dokładnie o wszystko dopytuje, nie ocenia i poświęca czas na to żeby wszystko ze szczegółami wytłumaczyć, w żadnym gabinecie nie czułam się tak zaopiekowana.

lekarz Maciej Romanowski

Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
15-482 Białystok

Miałam kontuzję kolana, bardzo bolesna. Trafiłam do Pana doktora Romanowskiego i nie żałuję, zlecił przeswietlenie i rezonans, dokładnie poinformował, co należy zrobić, wdrożył leczenie, pokazał, jak mam ćwiczyć w domu aby efekty leczenia utrzymaly się jak najdłużej, zlecił wizyty kontrolne, a wszystko na NFZ.

lekarz Jerzy Głowiński

Ginekolog

dolmed
białystok
Białystok

Ja również polecam P.Doktora Jarockiego wspaniały lekarz który uratował moją córkę dziś jest pielęgniarką która sama ratuje życie drugiemu człowiekowi,a miałam duże problemy. Wspaniały lekarz polecam
{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Stomatolog
                                       lek. dent. Ewa Szczygieł

lek. dent. Ewa Szczygieł

Szczygieł Stomatologia
Konduktorska 34
15-711 Białystok

Zdecydowałem się na wszczepienie implantów w Szczygieł Stomatologia i z perspektywy pacjenta mogę śmiało powiedzieć, że był to doskonały wybór. Już od pierwszej konsultacji czułem, że trafiłem w ręce doświadczonych specjalistów. Wszystko zostało dokładnie wyjaśnione – od diagnostyki po kolejne etapy leczenia. Sam zabieg przebiegł sprawnie, w pełni komfortowo i – co najważniejsze – całkowicie bezboleśnie. Klinika dysponuje nowoczesnym sprzętem, dzięki czemu cały proces był bardzo precyzyjny, a czas gojenia …
Opinia dodana przez: Darek
{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Psycholog
                                       mgr Dorota Radziszewska

mgr Dorota Radziszewska

Psycholog

Centrum Pomocy Psychologicznej SalutoGeneza
SIEMIATYCKA 1a
Białystok

Pani Dorota Radziszewska to wyjątkowa osoba i wspaniała psycholog. Poświęca pełną uwagę i czas drugiemu człowiekowi, naprawdę wspiera i angażuje się w pomoc. Co dla mnie niezwykle cenne. Nie kończy swojej pracy tylko na samej wizycie, potrafi wesprzeć i poza nią, zawsze stara się znaleźć rozwiązanie i myśli o pacjencie. Czuć, że problem nie zostaje pozostawiony samemu sobie. Pani Dorota jest niezwykle miła, sympatyczna i od pierwszych chwil budzi ogromne …
Opinia dodana przez: Dominika

dr n. med. Zbigniew Buko

Laryngolog

Dubois 5
15-349 Białystok

Bardzo polecam tego lekarza. Profesjonalne i mile podejście do pacjenta. Duża wiedza i empatia, wyczerpujace odpowiedzi i skuteczne leczenie
Profesjonalista w każdym calu, godny zaufania. Cechuje go nie tylko kompetencja, ale także wspaniałe podejście do pacjenta i uprzejmość. Jako doktor i jako człowiek zasługuje na najwyższą ocenę, a nawet brakuje skali ocen. Pan Doktor Marek Jadeszko jest Wybitnym Specjalistą i Profesjonalistą.
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr n. med. Kornel Semeran

Kardiolog dziecięcy

Uniwersytecki Dziecięcy Szpital Kliniczny Imienia Ludwika Zamenhofa w Białymstoku
Jerzego Waszyngtona 17
15-274 Białystok

Dzisiejsza i zarazem pierwsza wizyta dziecka u Pana Doktora przebiegła bardzo szybko i sprawnie . Naprawdę warto było czekać aby spotkać tak sympatyczną i kompetentną osobę.Pan doktor na wizycie zrobił wszystkie badania synowi, nas jako rodziców nie zostawił bez odpowiedzi na żadne pytanie.Polecamy Pana Doktora w 100%.Dawno nie spotkaliśmy tak oddanego swojej pracy lekarza, a trochę specjalistów z różnych dziedzin już poznaliśmy.Dziękujemy
Opinia dodana przez: Konrad

Krzysztof Sabasiński

Gabinet Okulistyczny Vision - dr n. med. Krzysztof Sabasiński Specjalista Chorób Oczu
Białystok

To lekarz o wysokich kompetencjach Profesjonalne podejście do pacjenta Badonia szczegolowe Wszystko dokładnie wytłumaczone Mily uprzejmy Poswieca dużo czasu pacjentowi Szczerze polecam