Nie polecam, mam 49 lat, a antykoncepcję hormonalna można stosować do 50- 52 roku życia, jak twierdzą młodsi Ginekolodzy, niestety stwierdził, mimo dobrych wyników badań, ze trzeba zakończyć antykoncepcję, bo juz w ciążę nie zajdę. Badanie bolesne, nie polecam. Nieprzyjemny lekarz. Dawno powinien odpoczywać na emeryturze Nie polecam Pacjentki obsługuje w tych samych rękawiczkach , w nich tez pisze na komputerze. Niby je dezynfekuje, ale jak sama nazwa wskazuje - są jednorazowe. I jeszcze w nich wyrzuca śmieci - podkłady po pacjentkach. Gdzie jest sanepid ?
Badanie bolesne, nie polecam. Nieprzyjemny lekarz.
Dawno powinien odpoczywać na emeryturze
Nie polecam
Gdzie jest sanepid ?
PORAŻKA!!! Przestrzegam wszystkie kobiety przed lekarzem Dębskim. Chaotyczne zachowanie, sprawia wrażenie jakby nie wiedział gdzie jest i co robi. RĘKAWICZKI NIE ZMIENIANE, dotyka nimi wszystko i przystępuje do badania, niedopuszczalne absolutnie!!! Mam nadzieję, że pacjentki przede mną nie miały chorób wenerycznych. Niemiły, niekontaktowy ogólnie DRAMAT. Pani w gabinecie 102 sprawia wrażenie, jakby pracowała za karę 🫤 obchodźcie tego Pana szerokim łukiem. Sprawę zgłoszę do NFZ. Tak nie może być, że są skargi i nie ma reakcji.
Lekarz bardzo nieuprzejmy. Zadawał pytania bez chęci wysłuchania odpowiedzi. Pzerywał, nie słuchał. Nie intetesował się moim samopoczuciem, przechwalał się swoim stopniem "naukowym". Wyszłam z gabinetu nie uzyskawszy pomocy.
Pan doktor jest nie sympatyczny, nie można zadawac żadnych pytan, nie umie badać, bada bardzo szybko i boleśnie. Nie umie leczyć to niech idzie na emeryturę. Odradza wszystkie możliwe antykoncepcję, grozi różnymi chorobami oraz zaleca Rodzic dzieci. Nie polecam jego i ostatni raz była wizyta moja
Nie polecam jego i ostatni raz była wizyta moja
Przestrzegam kobiety !!!!!Przed ginekologiem Dęb…k, który przyjmuje na NFZ w poradni ginekologicznej w Przychodni „Nasze zdrowie „ Ul. Walczaka Gorzów wlkp . Ten pan nie stosuje się do procedur i nie zmienia rękawiczek między pacjentkami lecz je dezynfekuje . Były już skargi do położnych i dyrekcji lecz bez skutków .Do tego nieuprzejmy i gburowaty .sprawa zgłoszona . Do tego To dr hab.n.medycznych nie profesor bo gdyby był profesorem to by miał ten tytuł wpisany
Ul. Walczaka Gorzów wlkp .
Konsultacja, badanie i rozmowa z lekarzem przebiegły w uprzejmej atmosferze. Były obawy przez zasłyszane negatywne opinie, ale konsultacja, badanie i rozmowa z lekarzem przebiegły w Brak zastrzeżeń.
Gdyby nie pomoc Empatycznej Inteligentnej tego doktorka, Koleżanki po fachu. Mój poród źle b6 się zakończył.m
chamski, cyniczny, arogancki facet, jeszcze nigdy nie spotkałam tak gburowatego lekarza. Rodziłam córkę w Nowym Tomyślu, gdzie ten nieszczęsny lekarz, przepraszam DOCENT, jest ordynatorem ginekologii, już po pierwszej wymianie zdań czuje się do niego niechęć. Podczas badania nie zwraca uwagi czy pacjentkę boli czy nie. Komentuje wygląd niestosownymi wypowiedziami. Współczuję personelowi, że mają takiego szefa. Wiem, że to przykre być człowiekiem, którego mało kto lubi (jeśli w ogóle), ale docent mógłby poczytać opinie na swój temat, może dałyby mu trochę do myślenia.
Nie polecam. Stare metody badań - wielkim wziernikiem, bolesne i nieprzyjemne. poza tym bardzo lekceważący stosunek do pacjentki, w sposób chamski i gburowaty komentuje jej wygląd, ocenia i osądza. No i pomiata personelem, który jest bardzo kompetentny i miły. Mam nadzieję, że już nigdy nie będę musiała się spotkać z tym panem.
uważam że pan dr Dębniak jest najbardziej kompetentny ginekolog w Gorzowie Wlkp.szkoda, że nie ma go w szpitalu bo wielu cwaniaczków lekarzy czegoś by się jeszcze od niego mogło nauczyć.Mądry szef to zły szef prawda bo zawsze jest wymagający i wie czego chce.