Nie polecam. Pani doktor stwierdziła "jak pan jest chory to powinien sie udać na sor" Dalsza wizyta była dla mnie zbędna, poszedłem do lekarza gdzie wystawiono, diagnozę, recepte etc. Kpina i zal gdy pomyślę kto z moich składek otrzymuje wynagrodzenie.
Kpina i zal gdy pomyślę kto z moich składek otrzymuje wynagrodzenie.
Dr Bożena Formela to osoba, która w żaden sposób nie powinna pracować z pacjentami, zwłaszcza onkologicznymi. Jej zachowanie cechuje się kompletnym brakiem szacunku i empatii. Na proste pytania odpowiada z chamskimi odzywkami, takimi jak "jak musicie", co jest absolutnie niedopuszczalne i upokarzające. Oprócz tego, jej podejście do przekazywania informacji jest minimalne. Nic nie tłumaczy, nie doradza i nie wyjaśnia, co w przypadku tak poważnej choroby jak rak jest skrajnie nieodpowiedzialne i stresujące. Taka "okropna kobieta" nie ma w sobie nic z profesjonalizmu. Lekarze, którzy traktują ludzi w ten sposób, powinni …
Oprócz tego, jej podejście do przekazywania informacji jest minimalne. Nic nie tłumaczy, nie doradza i nie wyjaśnia, co w przypadku tak poważnej choroby jak rak jest skrajnie nieodpowiedzialne i stresujące. Taka "okropna kobieta" nie ma w sobie nic z profesjonalizmu. Lekarze, którzy traktują ludzi w ten sposób, powinni być kierowani na obowiązkowe szkolenia z zakresu etyki i komunikacji, ponieważ ich postawa wyrządza pacjentom i ich rodzinom ogromną krzywdę. Zdecydowanie odradzam kontakt z tą lekarką.
Pani wredna , wyśmiewa pacjenta , na wyniki skierowania nie wystawi, bo się nie należy ,skierowania na prześwietlenie nie da ponieważ skoro pracuje to nie potrzebuje , przyjęcie z opóźnieniem, wyzywała mnie oraz wyśmiewała za wszystko co powiedziałam . Zero pomocy,taktu i jakiejkolwiek życzliwości . Zdecydowanie odradzam wizyt u tej osoby .
Strasznie nie miła osoba. Nie spotkałem się jeszcze z tak naburmuszonym lekarzem. Prywatnie niech tylko przyjmuje, na NFZ słabo tej Pani to wychodzi. Przykre, ze po tylu latach chodzenia do specjalistów postanowiłem w końcu korzystać ze składek NA NFZ. Tragedia
Mimo zaświadczenia lekarskiego, nie uzyskałem recepty na medyczną marihuanę. Pani ze względu na zaburzenia snu wysyła mnie do psychiatry, aby wyleczył mnie lekami psychotropowymi, które są szkodliwe dla organizmu o wiele bardziej niż konopie. Psychiatrzy w Polsce wypisują wam w 15 minut receptę na lek psychotropowy, bez żadnych badań (chociażby TK), jedyne co przeprowadzają to wywiad, ewentualnie jakiś szablon jeszcze gotowców (dane schorzenie odpowiada stanu psychicznemu) a lekarz któremu wystawiam właśnie opinię (mimo wiedzy o podejściu psychiatrów) zaleca mi pójście do psychiatry, u którego nic się nie dowiem prócz domysłów psychiatry, bo nie jest to podparte niczym. Nie dba o zdrowie pacjenta, nie poświęca nawet 5 minut rozmowy telefonicznej, nie interesuję się innowacyjnością, preferuje zalecać psychiatrów, którzy bez badania tomografii komputerowej stwierdzają co Ci dolega. Nie polecam ani tej Pani, ani psychiatrów, ani ministerstwa za utrudnienie normalnym ludziom dostępu do leku w celu kontynuowania leczenia, także każde z tych spółek przerwało moje leczenie i mocno dba o to abym nie wyzdrowiał. Nie mam dokumentacji schorzenia, bo trzeba chodzić miesiąc minimum do psychiatry aby znać wynik, ale objawy mam jakie mam, potwierdzone poprzez zaświadczenie lekarskie. Mimo tego wszystkiego, Pani zaleca pójście do psychiatry na miesiąc aby na pewno się upewnić czy to zaburzenia snu - komedia.
Pani doktor Bożena Formela to prawdziwa profesjonalistka! Jest empatyczna, zaangażowana i zawsze dokładnie tłumaczy wyniki badań i mój aktualny stan zdrowia. Czuję się pod jej opieką bezpieczny
Wspaniały lekarz , nie rozumiem osób które wystawiają negatywne opinie, każdy może mieć gorszy dzień natomiast w mojej opinii , bardzo miła i pomocna Pani Doktor . Dziękuję za receptę i skierowanie . Pozdrawiam
Bardzo niesympatyczna. Całkowity brak empatii i szacunku. Zachowuje się tak, jakby wykonywała swój zawód za karę. Nie polecam, wręcz odradzam.
Pani doktor nieuprzejma, opryskliwa. W każdym słowie doszukiwała się oszustwa. Zwolnienie lekarskie wypisała z wielką pretensją, bo powinnam iść do pracy, mimo że źle się czułam. Burczy, komentuje pod nosem, wzdycha, robi dziwne miny. Dramat, nie polecam tej Pani.
Nie polecam tego lekarza. Człowiek umówiony na konkretną godzinę a przyjmuje z godzinnym opóźnieniem bo musi kawkę wypić. Do gabinetu człowiek wchodzi z maseczka a i tak ma pretensje że człowiek przyszedł chory i ja zarazi.