Lekarz??? Nie powierzył bym tej Pani zdrowia i życia swojego ani rodziny, Traktuje pacjentów jak śmieci , do lekarza 1 kontaktu poślizgi ok 1-1,5 godziny, często nie jest wstanie załatwić wszystkich problemów pacjenta i każe zarejestrowywać się na kolejne wizyty, wówczas również oczekiwanie godzinę po wyznaczonym terminie. Jest osobą złośliwą, co nie licuje z etyką lekarza . Nie polecam tej Pani jako lekarza
Wizyta u pani doktor to jakieś nieporozumienie. Podczas wizyty była bardzo niemiła a wręcz opryskliwa. Diagnoza postawiona po jednym dotyku bez dodatkowej wnikliwej analizy czy też wywiadu. Zwolnienie lekarskie wystawione z wielkimi pretensjami i założeniem że powinienem iść do pracy (mimo silnego bólu). Nie polecam a wręcz odradzam wizyty u tej pani. Myślę że panie z apteki posiadają większą wiedzę a tym bardziej podchodzą do człowieka z empatią.
Iwona