Trafiłam do Pani Doktor ponad 16 lat temu i od pierwszej wizyty wiedziałam, że to osoba wyjątkowa. Każde spotkanie przebiega w atmosferze pełnej empatii, życzliwości i profesjonalizmu. Zawsze poświęca tyle czasu, ile potrzeba, dokładnie bada i cierpliwie wyjaśnia wszystkie wątpliwości. To osoba niezwykle ciepła, uprzejma i godna pełnego zaufania, a przy tym posiadająca ogromną wiedzę oraz doświadczenie. Niejednokrotnie służy pomocą nawet późnym wieczorem i zawsze odbiera telefony, gdy sytuacja wymaga wsparcia . Taki lekarz to prawdziwy skarb — oddany pacjentom, kompetentny i zaangażowany. Z całego serca polecam.Wdzieczna pacjentka.
Pani Doktor przyjęła nas tego samego dnia. Była to nasza pierwsza wizyta. Zrobiła solidny wywiad. Mały został zbadany dokładnie z każdej strony. Wizyta trwała godzinę. Pani doktor dokładnie wszystko opisała, i odpowiadała na nasze pytania. A co więcej... W razie W mogliśmy zadzwonić ponownie nawet do 22. Jakby się coś działo czy z pytaniami. Ogólnie wszystko na plus. Dziękujemy za przyjęcie synka.
Pani Doktor przyjęła nas tego samego dnia. Była to nasza pierwsza wizyta.
Zrobiła solidny wywiad. Mały został zbadany dokładnie z każdej strony.
Ogólnie wszystko na plus. Dziękujemy za przyjęcie synka.
Pani Doktor jest wspaniałym lekarzem z powołania. Nigdy się nie zawiodłam. Bardzo dużo czasu poświęca na wywiad i badanie. Ma super podejście do dzieci. Zawsze jeśli trzeba zleca badania. Polecam!
Jest bo jest Pomocy tu raczej nie uzyskasz ,ale powtorzy receptę i tyle dobre Jest pediatrą ,a teraz mało ich i nie ma gdzie iść na fundusz
wspanialy pediatra i czlowiek.bardzo duzo czasu poswieca na badanie,jest przemila trafia do dzieci.