Byłam z polecenia i teraz sama mogę polecić dalej. Bardzo dobre podejście do pacjenta, dużo cierpliwości i dokładne tłumaczenie wszystkiego. Wizyta przebiegła bez stresu, w spokojnej atmosferze. Naprawdę warto!
Zdecydowanie bardzo polecamy dr Handzlik zarówno i ja, jak i mój mąż jesteśmy pod opieką pani Doktor. Jedyny minus? Żałuję, że wcześniej nie posłuchałam męża i nie przyszłam do pani Doktor wcześniej. Jest bardzo kompetentna i dokładna, wizyty są bardzo przyjemne i bez pośpiechu. Gorąco polecam!
Jest bardzo kompetentna i dokładna, wizyty są bardzo przyjemne i bez pośpiechu.
Gorąco polecam!
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Zdecydowanie potwierdzam wszystkie pozytywne opinie. Pierwsza wizyta - bardzo dobre wrażenie. Konkret, czas ile potrzeba, empatia. Polecam serdecznie.
Super!!! nic dodać, nic ująć - oby więcej takich lekarzy z powołania. Polecam każdemu, kto potrzebuje endokrynologa.
W końcu trafiłam na lekarkę, która nie patrzy na zegarek i naprawdę słucha. Wszystko jasno wyjaśnione, bez stresu. Polecam z czystym sumieniem jak ktoś szuka doświadczonego endokrynologa.
Bardzo polecam tą Panią endokrynolog. Jest bardzo miła, sympatyczna i co najważniejsze konkretna. Regularnie od paru lat przychodzę do niej na profilaktyczne kontrolę.
Polecam z całego serca !!! Doktor z powołania i to z ogromnym doświadczeniem. Zgłosiłem się z powodu guzków tarczycy i sporego stresu z tym związanego. Pani Doktor bardzo dokładnie omówiła wyniki USG i badań hormonalnych, wyjaśniła, co jest powodem do obserwacji, a co nie powinno niepokoić. Rozmowa była spokojna, rzeczowa i bez pośpiechu. Dzięki temu wyszedłem z gabinetu dużo spokojniejszy i z jasnym planem dalszego postępowania.
Rzetelna, spokojna i bardzo kompetentna lekarka. Dokładnie tłumaczy, nie spieszy się i wzbudza zaufanie. Jedna z najlepszych wizyt endokrynologicznych, na jakich byłem. Poświęca tyle czasu pacjentowi, ile potrzeba, nawet jak jest to 45min zamiast tych planowych 15min. Polecam bardzo, zabiorę też mamę na wizytę do tej lekarki.
Polecam Panią doktor wszystkim, którzy chcą dokładnego badania oraz solidnej analizy wyników. Poza szczegółowym wykonaniem USG i solidną diagnostyką, Pani doktor przyjęła mnie uśmiechnięta i życzliwa. Polecam!
Wizyta przebiegła profesjonalnie i bez pośpiechu. Pani doktor wykazała się dużą wiedzą i cierpliwością. Czuję, że jestem w dobrych rękach. Polecam serdecznie!