Ogromne doświadczenie to największy plus tej pani doktor, termin wizyty w sumie od ręki. Bardzo miła i uprzejma. Godna polecenia. Duży parking na ul. Straconki 57 w Bielsku.
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani doktor przesympatyczna. Analizowała wszystkie wyniki, wszystko wytłumaczyła jak trzeba. Poświęciła mi więcej czasu niż zaplanowany czas wizyty. Zrobiła USG. Naprawdę polecam.
POLECAM na 100%!!! Pełen profesjonalizm, szczegółowe badanie, konkretny wywiad, a wszystko w miłej, empatycznej atmosferze. Na każdym kroku pacjent może odczuć, że to bardzo doświadczony lekarz. Poleciłem również znajomym i wszyscy byli bardzo zadowoleni. Dodatkowo ogromny plus za wygodny parking przy FIZJOMED CLINIC.
POLECAM na 100%!!!
Poleciłem również znajomym i wszyscy byli bardzo zadowoleni.
Dodatkowo ogromny plus za wygodny parking przy FIZJOMED CLINIC.
Nie polecam wizyty u tego specjalisty. Wizyta chaotyczna, szybka, pobieżna ocena wyników badań, nieprawidłowo dobrane dawki leków, przez co pojawiły się dodatkowe problemy zdrowotne.
Naprawdę jestem zaskoczony tymi negatywnym komentarzami. Pani doktor jest naprawdę świetna. Jestem scaptycznie nastawiony do lekarzy, wiekszosc sprawia wrażenie jak by pracowała za kare i aby być pacjenta. Ale nie Pani Bożena. Juz na pierwszej wizycie miałem USG, skierowanie na wszystkie badania hormonalne i biopsje. Żadnych zbędnych leków. Wszystko rzetelnie wytłumaczy, miło odpowiada na wszystkie pytania(nawet te głupie z punktu widzenia lekarza). Wizyty nigdy nie odbywały się w pospiechu, nawet gdy bylem ostatnim pacjentem Pani doktor była w stanie poświęcić swój czas, by wszystko wytłumaczyć, mimo że jej czas pracy się teoretycznie skończył. Z czystym sumieniem polecam.
NIE POLECAM. Kochani jesli potrzebujecie profesjonalnego podejscia to naprawde nie wybierajcie sie do tej lekarki. Idac do poradni przed drzwiami spotkalam kobiete w stroju codziennym, ktora palila papierosa, pomyslalam sobie ze to jakas pacjentka jednak mylilam sie. Kiedy znalazlam rejestracje ta sama kobieta, ktora spotkalam przed drzwiami stala zz pielegniarkami i prowadzila konwersacje w stylu 'hahaha, hihihi' - nadal w normalnym stroju, zero plakietki, nie wspomne juz o kitlu/fartuchu czymkolwiek. Wszystkie trzy panie ogladaly mnie z gory na dol, po zaplaceniu bodajze 80 zlotych z wielka łaska pani doktor zaprosila mnie do gabinetu. Na tarczyce leczylam sie 10 lat u swietnej lekarki, ktora przeszla na emeryture i niestety musialam zmienic lekarza, pech chcial ze trafilam na ta pania. Na wizyte przynioslam cala teczke z wszystkimi dokumentami odnosnie historii mojej choroby ( mam hashimoto), pani odstawila to co pisala dziewczyna wyzej czyli macanki. Stanela za mna i dotykala mojej szyi twierdzac ze jest dobrze, nie zlecila USG mimo ze od skonczenia 18 rok zycia (3 lata) tego badania nie mialam robionego, lekow nie dala, nie wspomniala slowem o tym ze jesli bede w ciazy koniecznie musze brac leki,a przeciez to BARDZO WAZNE przy tej chorobie tym bardziej iz wiek mam juz taki a nie inny. Wizyta trwala 3 minuty - nie tego sie spodziewalam no ale po moim wyjsciu pani doktor pobiegla od razu dokonczyc rozmowe z kolezankami - widac co jest wazniejsze od zdrowia pacjenta. Kompletnie nie polecam nikomu nikomu nikomu!
Pełen profesjonalizm. Dziwią mnie te negatywne komentarze. To anioł a nie lekarz! Dzięki Pani Doktor żyję, jestem zdrowa i mam się świetnie!
Najlepsza Pani Doktor na świecie! Jest kompetentna i rzetelna.
Najlepsza Pani Doktor na świecie!
Jest kompetentna i rzetelna.
Pani dr leczy mnie od 15 lat i bardzo jestem zadowolona.
Pani dr leczy mnie od 15 lat i bardzo jestem zadowolona.
Zdecydowanie nie polecam. Leczę się na nadczynność tarczycy. Poszłam do w/w pani dr już z całym kompletem badań, gdzie na wydruku USG ewidentnie były zaznaczone cztery dość spore guzki w lewym i prawym płacie. Stwierdziła że nie są groźne i przepisała tabletki. Pomimo moich zapewnień o nieskuteczności tego leku (zażywałam go ponad dwa lata) upierała się przy swoim. Stwierdziłam że nie warto marnować więcej czasu i pieniedzy u tej lekarki. Poszłam do innej, kompetentnej. Dzisiaj jestem już po operacji usunięcia tarczycy (guzki okazały się być rakiem złośliwym). Operację wykonano w Gliwicach w dwa tygodnie po pierwszej wizycie. W/w pani dr pewnie nadal trzymałaby mnie na tableteczkach i badaniach palpacyjnych. Ciekawe tylko jak długo bym pociągła na tego typu leczeniu.