Serdecznie dziękuję Pani za udzielenie pomocy w uśmierzeniu bólu spowodowanego przez ucisk drutu aparatu stałego na błonę śluzową policzka. Mimo, że nie zajmuje się Pani naprawą aparatów stałych, nie pozostawiła mnie Pani z problemem samej sobie. Bardzo doceniam za spontaniczne przyjęcie mnie w sobotę i udzielenie wałeczków stomatologicznych, które uniosły mój policzek i zaizolowały go przed niekorzystnym działaniem wystającego drutu. Jeszcze raz dziękuję.
Oddziały pobytu dziennego
TADEUSZA KOŚCIUSZKI 68..
Brzesko
Polecam! Pani doktor skupia się na przyczynach choroby dążąc do jej wyleczenia kierując pacjenta na różnego rodzaju badania, które mogą mieć związek z chorobą a nie jedynie na podaniu leków które mają zminimalizować objawy choroby.
Gabinet Brzesko lub sesje Online Marta Hejnar
Pomianowska 8/3
Brzesko
Marta dużo czuje, czuje więcej niż jej Klient wypowiada. Dlatego też jest w stanie poprzez rozmowę, zadawane pytania, dotrzeć do wnętrza, do tego co stanowi sedno sprawy - np głębokich potrzeb, motywacji, tego co blokuje lub też jest wołaniem z głębi serca. Marta z pewnością jest coachem i terapeutą, który pomaga, aby w znaczący sposób ruszyć naprzód. Dodatkowo posiada oprócz swojej wiedzy terapeutycznej, coachingowej, ogromne doświadczenie w pracy w biznesie, …
Specjalistyczny Gabinet Lekarski Iwona Keller-Konopka
ulica św.Brata Alberta 15
Brzesko
Z całego serca polecam Panią dr Kornelie i gabinet SCM. Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i delikatność sprawiły, że wizyta przebiegła bez stresu i bólu. Gabinet nowoczesny, bardzo czysty, a atmosfera przyjazna i komfortowa. Co szczególnie warte podkreślenia w gabinecie pracuje się na najwyższej jakości, profesjonalnych materiałach, co daje poczucie bezpieczeństwa i pewność trwałych efektów leczenia. Czułam się zaopiekowana od samego wejścia. Zdecydowanie wrócę i polecam każdemu, kto szuka rzetelnego i …
Gabinety Seyoum Brzesko
19 Stycznia 12
Brzesko
Bardzo miła i profesjonalna Pani stomatolog. Jako pierwsza dentystka zwróciła uwagę na to, co trzech moich poprzednich stomatologów olało! Do tego odbudowała spartolonego przez innego dentystę zęba tak, że aż byłam w szoku jaki normalny i dobry kształt może mieć ten ząb! :) Do tego wszystko tłumaczyła i pokazywała na zdjęciu RTG, zaplanowała leczenie w sposób kompleksowy i bardzo rozsądny. WRESZCIE jakiś specjalista naprawdę poświęcił mi swój czas
ulica Ogrodowa 11/20
Brzesko
Dentystka godna polecenia!! Począwszy od tego że nie robiła pod górkę z przyjęciem to zajęła się jak starym dobrym bywalcem jej fotela dentystycznego. Omówienie, znieczulenie i robota pełen profesjonalizm.
Oddziały pobytu dziennego
TADEUSZA KOŚCIUSZKI 68..
Brzesko
Doktor najwyższego uznania i zaufania. Fachowiec w swojej specjalności. Niezwykle precyzyjnie wykonujący opisy materiałów radiologicznych, bardzo dociekliwie wnika w chorobę pacjenta. Jego diagnoza jest trafna w 100%. Ma bardzo delikatne i przyjazne usposobienie do pacjenta co ma olbrzymie znaczenie w psychice chorego. Pozdrawiam Doktora - pacjentka Barbara
Zakład opiekuńczo-leczniczy
Kościuszki 68
Brzesko
Lekarz przyjmował mnie na oddział Centrum Onkologii Instytutu im. Marii Skłodowskiej-Curie w Krakowie. Dobry kontakt, fachowa opieka na dyżurach. Lekarz godny polecenia. Tomasz.
CnterMed Sp. z o.o. N ZOZ
ulica Browarna 9
Brzesko
Do Pana Dr.Jackowskiegochodze od niedawna, zna się na rzeczy, bardzo miły, uprzejmy, godny zaufania! wszystko wyjaśnia:) Polecam serdecznie!
CnterMed Sp. z o.o. N ZOZ
ulica Browarna 9
Brzesko
Lekarz z powołania. Angażuje się w pracę, rozmawia i słucha pacjenta, jest bardzo dobrym specjalistą. Jeszcze nigdy nie trafiłam na takiego dobrego lekarza. Zwrócił uwagę na inne objawy niż pozostali lekarze, dzięki czemu wreszcie wiem co mi dolega, a na dodatek stosując jego zalecenia dolegliwości zaczęły ustępować. Jest to lekarz, który ma szeroką wiedzę medyczną.
Powstańców Warszawy 9
Brzesko
Bardzo miła , uprzejma , inteligentna pani doktor. Odpowiada na wszystkie pytania. Wizyty u pani doktor to przyjemność. Gorąco polecam.
Do dr Pacury przeniosłem się z Krakowa, gdzie wizyty ograniczały się w zasadzie do wypisania recept i ewentualnie jakichś zaświadczeń czy skierowań. Cukrzycę mam od 42 lat i w Brzesku okazało się, że można jeszcze coś zmienić żeby mieć lepsze wyniki i bardziej komfortowe życie. Pani doktor rozmawia z pacjentem, cierpliwie tłumaczy, a przy tym wszystkim jest bardzo uprzejma i taktowna. Do tego, prawie na każdą wizytę zleca jakieś badania, …
Pani doktor jest bardzo dobrym lekarzem z powołania byłem w tragicznej sytuacji chodziłem o dwóch kulach stan zapalny był ogromny i nie do zniesienia każdy krok był ogromnym bólem !! dzięki Pani Małgorzacie wyszedłem na prostą i jestem bardzo za to jej wdzięczny z całego serca !! polecam bardzo! Panią doktor ktoś jak pisze złe opinie niech zastanowi się dwa razy zanim napisze
Zakład opiekuńczo-leczniczy
Kościuszki 68
Brzesko
Nie tylko znakomity lekarz ale także człowiek przez duże C. Moje przewlekle chore dziecko zawsze znajduje u Niego pomoc. Gorąco polecam
gabinet stomatologiczny
pl. żwirki i wigury 1
Brzesko
Miła, profesjonalna obsługa pacjenta. Ceny za usługi do uzgodnienia co jest bardzo ważne przy większej liczbie zabiegów. Polecam!