Bytom

dr n. med. Anna Barucha-Kępka

Ortodonta

Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna Anna Barucha Kępka - Specjalista Ortodonta
wrocławska 36/2a
41-902 Bytom

Zakończenie leczenia przerosło moje oczekiwania. Bardzo dziękuję za profesjonalizm dalszych sukcesów zawodowych. Zbych
Opinia dodana przez: Zbych

lekarz Rafał Sadło

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ZBM Zdrowie s.c.
Powstańców Warszawskich 64 B/1
41-902 Bytom

Z całego serca polecam Pana Doktora. Zaangażowany i odpowiedzialny człowiek na odpowiednim stanowisku. Pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Sara

lekarz Sławomir Kożuch

ulica Tarnogórska
41-902 Bytom

Póki co byłam u pana doktora na pierwszej wizycie.Podczas wizyty szczegółowo pan doktor opisał moje schorzenie i podjął leczenie. Nie czułam presji czasu jak to jest w zwyczaju u innych i taśmowego podejścia do pacjenta .Lekarz z powołaniem .

lekarz Sławomir Szczuka

Pułaskiego 82/2
41-902 Bytom

Świetny lekarz! Kompetentny i rzeczowy ale też uśmiechnięty i z poczuciem humoru. Wizyty u niego są, pomimo profesji pana doktora, ogromną przyjemnością. Szczerze polecam każdemu!!!
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Marcin Gwoździk

ZBM Bytom ul. Tarnogórska
RACJONALIZATORÓW
41-902 Bytom

Pan Doktor jest przede wszystkim niesamowitym specjalistą w swojej dziedzinie. Fachowa wiedza, niesamowita cierpliwość i empatia. Każdemu życzę, aby trafił w swoim życiu na tak życzliwego, a zarazem profesjonalnego Doktora. Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy!
Opinia dodana przez: Krystyna

dr Szymon Płaczek

Internista, Pulmonolog

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 4 w Bytomiu - oddział onkologii klinicznej
ul. Aleja Legionów 10
41-902 Bytom

Pan Szymon to przede wszystkim człowiek i świetny specjalista! Po wizycie u kilku innych lekarzy, którzy odesłali mnie „z kwitkiem”, Pan Szymon „wziął sprawy w swoje ręce”. Zlecił badania CITO i na ich podstawie wystawił diagnozę. Jestem pod ciągła profesjonalną kontrolą lekarską, dzięki której wszystko idzie do przodu! Mimo, że w Służbie Zdrowia mamy co mamy, on dalej z uśmiechniętą twarzą robi swoje i robi to świetnie!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Marek Ryncarz

ulica Bałtycka 2
41-907 Bytom

To godny polecenia lekarz, który ma ogromną wiedzę medyczną i dar umiejętności z niej korzystać. Konkretny, skuteczny i obdarzony empatią. Do tego bardzo kulturalny i dyskretny. Ocena 10/10.
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Sebastian Mosiej

Wyczółkowskiego 26/4 (Sigma Bi)
41-902 Bytom

Ogromna kompetencja, szacunek dla Pacjenta, życzliwość i profesjonalizm. Bardzo dobry specjalista- rzetelnie przeprowadzony zabieg.

lekarz Beata Jankowska-Gostkowska

Gostkowcy Neurologia
Strzelców Bytomskich 4 lok. 1
41-902 Bytom

Pani doktor to osoba o wysokiej kulturze osobistej, ciepla, empatyczna, poświęca pacjentowi dużo czasu, uważnie slucha, uprzejmie odpowiada na wszystkie pytania pacjenta. Lekarz którego polece każdemu.
Opinia dodana przez: Wiesława

lekarz Joachim Zamiar

Przychodnia Bracka BOBREK
Konstytucji 89
41-906 Bytom

Wspaniały lekarz z prawdziwego zdarzenia. Bardzo wysoka kultura osobista, wysłucha, wszystko omówi dokładnie. Bardzo serdeczny i zawsze uśmiechnięty. Przeważnie lekarze zbywają pacjentów ale nie pan doktor, który wręcz zachęca aby pacjent nie wychodził. To rzadkość. Prawdziwy specjalista o wyjątkowym sercu i podejściu do pacjenta. Zasługuje na najwyższe uznanie.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Maciej Idzik

Chirurg onkolog

NZOZ Sigma-Bi
41-902 Bytom

Przypadkowo zostałam zapisana do dr Idzika i bardzo jestem z tego zadowolona, gdyż jest to bardzo miły i kompetentny lekarz. Polecam go wszystkim bardzo serdecznie.

lekarz Anna Ochwał-Brzezinka

Piekarska 19
41902 Bytom

Super lekarka, z powołania. Potrafi pomóc w sposób profesjonalny. Polecam wszystkim. Stanowi doskonały wzorzec specjalistki w swojej dziedzinie dla studentów i nie tylko
Opinia dodana przez: sławek
{'id': 22039, 'name': 'Bytom'} Psychoterapeuta
                                       mgr Michał Buczek

mgr Michał Buczek

Psychoterapeuta

Centrum Medyczne Sigma-Bi
Wyczółkowskiego 26/2-9
Bytom

Uczęszczam na terapię od 6 miesięcy. Pan Michał od pierwszej wizyty budzi zaufanie. Dzięki dobremu podejściu człowiek nie stresuje się na spotkaniach.
Opinia dodana przez: Maciek

lekarz Maciej Dec

Otolaryngolog

Szpital Specjalistyczny Nr 2 w Bytomiu
Stefana Batorego 15
41-902 Bytom

W czasach epidemii covid-19 chyba jeden z niewielu lekarzy, którzy nie ulegli panice koronowirusa i naprawdę dalej chcą pomagać pacjentom. Pan Doktor Maciej Dec po rozmowie telefonicznej jak jeden z niewielu laryngologów zgodził się na tradycyjną wizytę nie próbując zdiagnozować mojej przypadłości przez telefon. Poprzedni lekarze proponowali jedynie taką formę pomocy przez co byłam błędnie diagnozowana przez ponad 2 tygodnie. Oczywiście sama wizyta również przebiegła tak jak powinna, lekarz po …

lekarz Zbigniew Okoń

Przychodnia Lekarska Szombierki w Bytomiu
ul. Orzegowska 52A
41-902 Bytom

Bardzo dobry lekarz, godny zaufania. Dokładnie wyjaśnia istotę choroby , poświęca wystarczającą ilość czasu, uprzejmy , dbający o pacjenta . Oby takich lekarzy było więcej.

lekarz Grzegorz Wyrobiec

Prywatna Lecznica Stomatologiczna "KARTEL"
marsz. Józefa Piłsudskiego 2 A
41-902 Bytom

Fantastyczny lekarz. Niesamowita wiedza taka z całej medycyny. Byłam u specjalisty chorób wewnętrznych, a wyjaśnił mi wiele innych spraw związanych z moim zdrowiem obejmujących inne działy medycyny. Oprócz fachowości nieprawdopodobna empatia ! Z gromnicą szukać teraz takich lekarzy. Brawa dla Doktora
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Ewa Święchowicz

Bytomskie Centrum Medyczne Jedynka
ulica Piłsudskiego 67
41-902 Bytom

To jest naprawdę świetny, lekarzy, polecam wszystkim.z cała odpowiedzialnością. To Pani Dr. Zrobiła badania z pośród innych którzy,sceptycznie podchodzili.do problemu. Jest cudowną Pani doktor. Będę się starał o wizytę.Pewnie będzie trudno. Ale w moim przypadku,tylko Pani Dr. Jak dotychczas . Znajdzie, odpowiednie, lekarstwo. Ostatnia nadzieja dla mnie. ..
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Regina Drenda-Kryś

Modrzewskiego 4 lok. 9
41-900 Bytom

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z KOMPETENCJI WIEDZY ORAS UPRZEJMOSCI PANI DR. POZRAWIAM JOSEF Z RODZINA

lekarz Grażyna Brzezinka-Dakowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS" Spółka cywilna Zespół Lekarskich Poradni Specjalistycznych
ulica Żeromskiego 22/1a
41-902 Bytom

Koszt pierwszej wizyty 100 kazda kolejna 80 zł; pani dr bardzo kompetentna, ma bardzo trafne diagnozy, pomaga pacjentowi w każdym aspekcie, miła , jest zastępcą ordynatora oddziału neurologii.Polecam gorąco.

lekarz Dariusz Praski

Szpital Specjalistyczny Nr 2 w Bytomiu
ulica Batorego 15
41-902 Bytom

Wspaniały lekarz,uprzejmy,miły i zna się na na postawieniu diagnozy.Dawno nie spotkałam tak dobrego lekarza
Opinia dodana przez: Maria