Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
Tarnów
Rzeczowy, kulturalny i normalny. Przy tym b. dobry fachowiec. Zna się b. dobrze na leczeniu operacyjnym. I nie ignoruje pacjentów. Można z nim pożartować. Konkretny i dokładny. Polecam każdemu pacjentowi.
Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr n.med. Marek Kaźmierczyk
Plac Wolności 28
Lwówek Śląski
Godny zaufania , profesjonalne podejście,wyjaśni bez żadnego owijania w bawełnę zabieg wykonywany jestem w stu procentach zadowolony
Bardzo polecam Pana Doktora. Miło, sprawnie i przyjemnie udało mi się przejść przez zabieg usuwania pieprzyków. Próbki natychmiast zostały wysłane do laboratorium, a o wynikach zostałam powiadomiona telefonicznie. Przemiłe Panie pielęgniarki oraz Pan w recepcji. Klinika Flebo-San ładna, nowoczesna i profesjonalna.
Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Czajek 5
Pan Doktor Piotr Ogniewski jest rewelacyjny. Skala od 1 do 5 jest za niska żeby go ocenić :D prowadzi mojego synka od roku, a moje dziecko ma skończone 2 latka. Nie mamy żadnego problemu z wizytami u stomatologa pomimo przeprowadzonych zabiegów! Naprawde Pan Doktor godny polecenia! Cała obsługa z resztą też! Klinika pierwsza klasa. Za taki poziom, obsługę i komfort warto zapłacić :) Pozdrawiam, Ola.
Marii Curie Skłodowskiej 24/25
Tychy
Pani Doktor Urszula jest najlepszą wizytówką ZOZ w Oświęcimiu. Każdego pacjenta czy to maluszka czy osobę dorosłą przyjmuje z wielkim zaangażowaniem, trafnymi diagnozami i oczywiście profesjonalnym leczeniem.
Nie znajduję słów uznania dla kompetencji i niezwykłego profesjonalizmu Pana dr Grzegorza Olczyka. Postawił trafną diagnozę mojej choroby, a co najważniejsze przeprowadził b. trudną operację nowotworu okrężnicy 08,12,2021 na oddziale chirurgii w Turku, którego jest Kierownikiem. Dzięki skutecznemu leczeniu prowadzonemu przez Pana Doktora szybko wracam do zdrowia. Empatyczny i rzeczowy, bardzo dobry kontakt z pacjentem dający poczucie bezpieczeństwa. Każdemu polecam Pana Doktora Olczyka, to lekarz z powołania.
Niezwykle sympatyczny lekarz. Delikatny przy badaniu. Dokładnie wszystko tłumaczy, ale przede wszystkim dokładnie wysłuchuje pacjenta i nie lekceważy jego obaw. Bardzo bałam się wizyty, a wyszłam z niej z uśmiechem na twarzy, zadowolona, że mój problem został rozpoznany i zaproponowano mi jego rozwiązanie w postaci leczenia. Na wizycie czułam się komfortowo.
Bradzo sympatyczny i kompetentny lekarz, przeprowadzał u mnie dwa zabiegi chirurgiczne i naprawdę jestem bardzo zadowolona z jego podejścia, profesjonalizmu no i przede wszystkim stosunku do pacjenta... do takich lekarzy, aż miło się chodzi na wizyty, chociaż niestety kolejki u Pana doktora są bardzo duże nieraz w przychodni po 2-3 godziny się wyczekałam no ale świadczy to tylko o jego profesjonalizmie i o tym, że ludzie obdarzają go zaufaniem skoro …
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1 im. Prof. Stanisława Szyszko Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica 3-go Maja 13
Zabrze
Bardzo uprzejmy, komunikatywny i kompetentny lekarz, godny polecenia, potrafi wszystko dokładnie wyjaśnić.
Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20
Cudowny lekarz . Pełen troski i super podejścia rozmowia z rodzicem odpowiada na każde pytania służy pomocą przy tym nie bagatelizuje dziecka z którym również rozmawia i wszystko tlumaczy . Prowadzi od początku do końca. Żeby tylko tacy lekarze zajmowali się dziećmi... polecam z całego serca.
Centrum "Tatko"
Śmigielskiego 20 II piętro
Ostrów Wielkopolski
Polecam z całego serca ,bardzo dobry specjalista parę lat wstecz operował mojego syna ,noga została tak zoperowana ze odbyło się bez jakiej kolwiek rehabilitacji.