Wspaniały lekarz, ale przede wszystkim człowiek. Rewelacyjne podejście zarówno do małego pacjenta, jak i do rodzica. Lekarz, który pomimo przyjmowania pacjentów po zakończonej pracy nadal okazywał zrozumienie, życzliwość, słowa otuchy i cierpliwie rozwiewał wątpliwości rodzica. Życzę każdemu rodzicowi, takiego kontaktu z lekarzem, gdzie życie własnego dziecka leży w jego rękach. A panu doktorowi dalszych sukcesów na drodze zawodowej i osobistej. Dziękujemy i pozdrawiam y serdecznie, Maksiu z mamą.
Centrum Medyczne Luxmed Sp.z o.o
ulica Zwycięska 6 A
Lublin
Bardzo dobry specjalista . Doktor usunął laserowo żylaki . Zabieg odbył się bezbolesnie . Zaraz po zabiegu mogłam się poruszać o własnych nogach . Z całego serca polecam .
Lawendowa 7
Zielona Góra
Bardzo polecam tego lekarza. Pomaga mi leczyć chorobę od początku , godny zaufania. Jeden z lepszych onkologów .
Irena Sosińska-Małyszko
Gorzów Wielkopolski
Jestem pacjentką dr Ireny Sosińskiej-Małyszko. W ubiegłym roku, dzięki posiadanej wiedzy i dużemu doświadczeniu uratowała mi życie. Wdzięczność moja nie ma granic. Jest bardzo dobrym i skutecznym lekarzem. Miła, życzliwa, uśmiechnięta i otwarta na pacjenta. Zalecone przez Panią Doktor leki, ćwiczenia, i zabiegi terapeutyczne poważnie ulżyły w moich dolegliwościach. Byłam też na oddziale dziennym rehabilitacji gdzie ordynatorem jest Pani Doktor. Wspaniała atmosfera, czyściutko, cieplutko i oddane pacjentom profesjonalne i sympatyczne …
Pani Dr.Jadwiga Puchalska uważam że jest najlepszym lekarzem rodzinnym. Wszyscy tylko na jednym bazują każdemu te same leki wypisująa ta pani doktor jest lekarzem z powołania!!! Kestem osobą naprawdę zchorowaną osobą młodą którą lekarze praktycznie zbywają. Pani dr. Mi pomogła wytłumaczyła wszystko opowiadała mówiła jak sb. radzić z chorobą jak to wgl. z tym żyć. Jestem jej za to bardzo wdzięczna i szczęśliwa że mam tak dobrego lekarza rodzinnego.:) z …
Lecznictwo Ambulatoryjne RCZ
ulica Józefa Bema 5-6
Lubin
Super lekarz. Pogodny , zawsze miły . Fajne podejście do pacjenta. Wszystko na poziomie. Więcej takich lekarzy. Polecam.
NZOZ "Eskulap" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica 700-lecia PU 15
Żory
Polecam w 100%. Pełen profesjonalizm. Podejście do pacjenta na medal. Lekarz z powołania. Dziękuję za poświęcony mi czas i wyjaśnienia.
Zakład Opieki Specjalistycznej
Chęcińska 40a
Kielce
Mam 64 lata , zabieg (operacja ) wszczepienia bajpasów piątek 12.08.2022 godzina 19,00.Sala pooperacyjna 13.08.2022 godzina 1,00. Operacja ok 5 godzin. Wybudzenie 13.08.2022 godzina 4,20 i nie wierzę !!! Nic nie bolało , trochę dyskomfort z cewnikiem . Niedziela 14.08.2022 południe przewożą mnie na salę ogólną . Siadam na łóżku , po chwili wstaję ( sam ) , a wieczorem powoli spaceruję bez pomocy po korytarzu . 15.08.2022 święto chodzę …
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Hajnówce
ulica Lipowa 190
Hajnówka
Wspaniały Człowiek - ciepły, cierpliwy, wyrozumiały, życzliwy, miły oraz Świetny lekarz- wyrozumiały, kompetentny, życzliwy, mistrz w swoim fachu, rewelacyjny ortopeda i chirurg
Gabinet Ortopedyczny
Kolejowa 42 a
Nowy Targ
świetny lekarz, doskonały chirurg, spokojny i wyrozumiały człowiek. Serdecznie dziękuję za bardzo skuteczne leczenie.
Świetny człowiek, wytłumaczył wszystko jak nauczyciel akademicki, rozrysował, wyjaśnił możliwości i przypadki, konkretnie poinstruował co jak i kiedy może się wydarzyć. Konkretnie zbadał, bez pośpiechu, z konkretnym komentarzem a nie w ciszy - tak żeby pacjent był z lekarzem a nie każdy sobie. Tak to powinno wyglądać.