Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "PANMED"
ulica Błonie 8
Siedlce
Nikt nie jest doskonały ale to co otrzymałem wystarczy aby być usatysfakjonowanym. Zadowolony pacjent.
Gabinet Neurologiczny Teresa Pełczyńska
ulica Gierczak Emilii 37/11
Kołobrzeg
Trafiłam na dyżur Pani doktor w szpitalu. Jestem bardzo miło zaskoczona, że na izbie przyjęć można spotkać tak miłych, empatycznych lekarzy. Pani doktor cierpliwie wysłuchała o moich objawach , zleciła kolejne badania. Przede wszystkim nie czułam się potraktowana jak intruz tylko człowiek w potrzebie.
Szpital Powiatowy Sp. z o. o. w Chełmży
Szewska 23
Chełmża
Rewelacyjne podejście, ogromne starania nie tylko Pana Doktora, ale i całego personelu Szpitala Powiatowego w Chełmży, żeby postawić 80 latka na nogi. Do tego naprawdę szczera, ludzka rozmowa Jestem pod wrażeniem Dziękuję
Piramowicza Grzegorza 25
Kielce
Takiego lekarza jak Pan Slawomir Trepka nigdy jeszcze nie spotkalam. Pacjent jest dla niego zawsze na PIERWSZYM miejscu. Potrafi rozmawiac z chorym merytorycznie dajac poczucie bezpieczenstwa. Mam wielkie szczescie ze w mojej chorobie spotkalam Pana doktora- czlowieka o pieknym wnetrzu. To dla mnie zaszczyt. Dziekuje Panie doktorze.
Oddziały i inne komórki opieki szpitalnej
Hubalczyków 1
Słupsk
WSPANIALY LEKARZ PODIOL SIE ZABIEGU KTURY NIE ZROBILI W UCK W GDANSKU PRAWIE 2 LATA CHODZILEM Z CYSTOSTOMIA A PO ZABIEGU KONIEC UDREKI
Centrum Usług Medycznych "Eskulap" Spółka z o.o., przedsiębiorstwo wykonujące działalność leczniczą
ulica Zamenhofa 47
Świdnica
Dziękuję Panie Doktorze, że podjął się Pan u mnie leczenia ran powstałych w wyniku krytycznego niedokrwienia kończyn dolnych.Trwało to długo, gdyż rany były duże i głębokie,ale dzięki Pana wiedzy i zaangażowaniu w leczenie wszystkie rany zostały wygojone.Dziękuję również Paniom pielęgniarkom,które robiły opatrunki. Bardzo polecam Pana Doktora przy tego typu schorzeniach.Wdzięczny za wyleczenie Stanisław.
epione
ul. piotrowicka 68 Katowice
Lekarz który u mnie wykonywał operację udrożnienia tętnicy szyjnej. Kompetentny, miły, uprzejmy po prostu super. Czułem się jak niebie. Godny polecenia a przy okazji chciałbym bardzo serdecznie Mu podziękować. Dzięki Doktorze! Operacja wykonana na Oddziale Chirurgi Naczyniowej w Dąbrowie Górniczej
Niepubliczny zakład opieki zdrowotnej
ul. Zofii Nałkowskiej 10
Tychy
Pana Doktora znam jako pacjent kilka lat, jego cechą jest empatia okazywana pacjentom, cierpliwość i szczera udzielenia fachowej pomocy. Byłem też świadkiem jak starszemu niepełnosprawnemu pacjentowi osobiście przekazał wózek inwalidzki, by osoba ta mogła z piętra, gdzie jest gabinet doktora, dostać się na parking przed budynkiem przychodni w Woli. Również rejestratorka i pielęgniarka w jednej osobie, życzliwie traktuje pacjentów i w tej przychodni chirurgicznej nie ma problemu z uzyskaniem terminu …
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 1 WE WROCŁAWIU AKADEMICKIE CENTRUM OPIEKI STACJONARNEJ
ulica Marii Skłodowskiej - Curie 58
Fantastyczny, kompetentny, zdecydowany i prawdomówny lekarz. A przy tym bardzo serdeczny człowiek. Pomógł mi w najtrudniejszej chwili, nie zawahał się i nie zwątpił w powodzenie operacji. Inni lekarze czytając wypis nie wierzyli. A teraz, po upływie półtora roku jest tak, jak Pan Doktor obiecywał. Dziękuję za profesjonalizm i troskę.
Szpital Zachodni
ulica Daleka 11
Grodzisk Mazowiecki
Polecam tego lekarza z całego serca, wspaniały człowiek, bardzo pracowity i cierpliwy. Bardzo dobry chirurg urolog
Dr Anita Borodzicz jest chirurgiem pracującym w Poradni Chirurgicznej w Pruszkowie. Na zakrzepicę leczę się już kilkadziesiąt lat ale z taką opieką się jeszcze nie spotkałam. Pani Doktor jest prawdziwym lekarzem z powołania, ponieważ oprócz fachowej wiedzy troszczy się również o swoich pacjentów. Jest osobą niezwykle miłą co w dzisiejszych czasach, w państwowej służbie zdrowia, nie jest zbyt częstym zjawiskiem.
Takich fachowców nam trzeba !!! Od wejścia do gabinetu, zostałem prefesjonalnie poinformowany co będzie podane, jak zostanie wykonany zabieg kolonoskopii oraz co się z tym wiąże. Każda czynność była na bieżąco konsultowana ze mną. Zabieg obył się bardzo profesjonalnie. Widać, że Pan doktor zna się na rzeczy i doskonale wie co robi. Nie dość, że jest dobrym fachowcem to chętnie porozmawia w trakcie zabiegu aby rozluźnić atmosferę i często stresujący …
Specjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "NA POCZTOWEJ"
ulica Pocztowa 12
Krapkowice
Profesjonalista w każdym calu, wspaniały specjalista i lekarz, życzliwy i bardzo przyjazny pacjentowi. Mam ogromne zaufanie do Pana Doktora, a fakt że jeżdżę 60km. na wizyty i leczę się w krapkowickim KCZ jest potwierdzeniem rzetelnej opinii. Jestem szczęściarzem, że z polecenia trafiłem do KCZ i pod opiekę Pana Doktora. Przy takich Lekarzach choć trochę lżej znosi się przykre następstwa długotrwałej choroby.
Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
Frycza Modrzewskiego 2
Wspaniały człowiek, doskonały fachowiec,super podejście do pacjenta, wszystko wytłumaczy przed zabiegiem a także udzieli porad co do dalszego leczenia