lekarz Marcin Grochowalski

Rejonowa Stacja Pogotowia Ratunkowego w Poznaniu
ulica Rycerska 10

Dr.GROCHOWALSKI Marcin jest bardzo dobrym lekarzem i spcjalista, leczy mnie 8 lat jestem bardzo zadowolona.

lekarz Andrzej Masal

Młynowa 2/4
11-700 Mrągowo

Bardzo dobry lekarz, i przede wszystkim wspaniały i empatyczny człowiek. Odpowie na każde pytanie pacjenta, wszystko wyjaśni. Z całego serca polecam.

lekarz Janusz Sznajder

ulica Hallera 28F/10

Pan doktor Janusz Sznajder to ostoja spokoju i profesjonalizm w pełni słowa znaczeniu.Wspaniały chirurg-onkolog ceniony przez pacjentów.Wyrazy głębokiego szacunku i uznania dla Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Wiktor Jodkowski

Chirurg dziecięcy

Centrum Medyczno Diagnostyczne Sp. z.o.o.
ulica Niklowa 9
08-110 Siedlce

Pan Doktor WIKTOR JODKOWSKI to specjalista chirurgii dziecięcej na najwyższym poziomie i zdecydowanie godny polecenia. Pracuje w Szpitalu Wojewódzkim w Siedlcach i tam mieliśmy przyjemność poznać go jako lekarza, który przyjął naszą córkę na oddział. Pełen profesjonalizm, szacunek dla pacjenta, szybka i trafna diagnoza. Bardzo dobry kontakt z młodym pacjentem i rodzicami. Na każdym etapie leczenia pełna dostępność i wszystko dokładnie wyjaśnione. Lekarz z powołania i zamiłowania do swojej pracy. …
Opinia dodana przez: Rodzice Oliwii

lekarz Marek Iłżecki

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

ŻAGIEL MED PRZYCHODNIE
ulica Zana 32/A
20-601 Lublin

Przyjechałem do Pana Doktora z drugiego końca Polski z dużym tętniakiem aorty brzusznej. W Szczecinie słyszałem, że trzeba czekać, bo nieciekawie usytuowany i operacja zbyt ryzykowna. A, Pan Doktor stwierdził , że tak duży tętniak to tykająca bomba i zaproponował natychmiastową operację. Polecam z całego Serca, bo to nie tylko wyjątkowy profesjonalista, odważny , kompetentny lekarz, świetny operator, ale też ciepły empatyczny człowiek. Lekarz z powołania, najlepszy z jakim miałem …
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Paweł Derbich

Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
62-800 Kalisz

Kompetencja, profesjonalizm, uprzejmość, czas dla pacjenta, miły uśmiech i zaopiekowanie na najwyższym poziomie. Dziękuję :)
Opinia dodana przez: J. S.

lekarz Tomasz Sobczykiewicz

Cicha 59
96-100 Skierniewice

Fachowość, zaangażowanie, indywidualne podejście, profesjonalizm, kompetencje merytoryczne. Dziękuję i polecam.

lekarz Piotr Sielicki

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Bartnicza 32/1

Tak lekarz powinien traktować pacjenta...jak człowieka.Pierwszy raz spoktałam się z takim ludzkim podejściem do pacjenta.

lekarz Roman Kalinowski

Chirurg ogólny, Urolog

Karłowicza
Bydgoszcz

Cierpliwy, profesjonalny, bardzo ludzki, empatyczny. Zajął się moim ojcem, wytyczył ścieżkę leczenia. Nasza wielka wdzięczność i polecamy każdemu z problemami urologicznymi .

lekarz Wojciech Wystrychowski

Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu PZG
Francuska 20-24

--- *Podziękowania* Szanowny Panie Doktorze, Chciałbym z całego serca podziękować Panu za przeprowadzenie operacji nefrektomii, podczas której usunięto moją nerkę z guzem o wielkości 10 cm. Operacja była niezwykle skomplikowana i niebezpieczna, ponieważ w żyle nerkowej znajdował się naciek nowotworowy, co groziło oderwaniem żyły i, w konsekwencji, moją śmiercią. Dzięki Pańskim cudownym rękom i nieocenionemu profesjonalizmowi, operacja przebiegła bez żadnych komplikacji, a ja mogę cieszyć się życiem. Pan Doktor okazał …
Opinia dodana przez: Robert Krawczyk

lekarz Jacek Andruszkiewicz

Ogrody 17/80
85-870 Bydgoszcz

Wyrażam słowa uznania dla dr Jacka Andruszkiewicz, który swoją wiedzą, empatią i zaangażowaniem przywraca nadzieję i wiarę w zawód lekarza. To lekarz, któremu można zaufać , jego kompetencje i doświadczenie a także chęć pomocy sprawiają, że niemożliwe staje się możliwe. Nie cofa się przed wyzwaniem. Moja wdzięczność jest ogromna i jednocześnie niczym w porównaniu do tego co dla mnie zrobił. TO LEKARZ GODNY ZAUFANIA I POLECENIA. Dziękuje.
Opinia dodana przez: Eugeniusz

lekarz Janusz Martula

LUX MED Sp. z o.o.
ul. Stefana Żeromskiego 3
37-300 Leżajsk

Prawdziwy magik w swoim zawodzie. 10 dni po wycięciu dużego pieprzyka na moim policzku (02.08.2018 r. w szpitalu w Leżajsku - cięcie osełkowe, naciągnięcie brzegów rany i szycie), pozostało jedynie lekkie, niewielkie zaczerwienienie. A do tego jest to człowiek niezwykle skromny, pokorny, i o wielkiej wrażliwości na drugiego człowieka. Znajomemu z pracy mojej żony wykonywał niezwykle skomplikowaną operację na jelitach. Potem inni chirurdzy wykonywali inną operację, po której była konieczna …
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Jacek Furmaga

Chirurg ogólny, Transplantolog

Turkusowa 6/4
20-572 Lublin

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam.Pan dr leczył mojego syna przez 6 lat.Bartek miał przeszczep nerki w Spsk nr 4 w Lublinie,po przeszczepie był pod opiekę Pana dr. Niestety mój syn zmarł 2,5roku temu, zachorował na czerniaka.Syn zawsze mówił że Pan dr tyle razy wybawił go z różnych opresji ale przyjdzie czas, że nie będzie mógł mu pomóc.Panie doktorze dziękuję za wszystko Maria Poszytek
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Łukasz Gmerek

dr n. med. Łukasz Gmerek

Chirurg ogólny, Proktolog

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Najlepszy lekarz jakiego miałem okazje spotkać !!! Byłem u doktora w ciągu miesiąca na operacji torbieli oraz drugim mniejszym zabiegu wycięcia zmiany skórnej . Przejechalem poł polski po prywatnych gabinetach gdzie zostałem przyjmowany gorzej jak na sorze …. Dopiero po opiniach trafiłem do doktora ☺️ Już przy pierwszej wizycie doktor mnie uspokoił wszystko omówił i tak jak mnie zapewniał tak było ☺️Zero jakiegokolwiek bólu !! Kontakt w każdej chwili z …
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Jacek Lasocki

Uniwerystecki Szpital Kliniczny w Olsztynie
al. Warszawska 30
10-082 Olsztyn

Miło mi napisać pierwszą opinię o Panu doktorze. Dokładnie tydzień temu miałam operowaną przepuklinę pępkową . Wszystko poszło bardzo sprawnie, szybko poczułam się dobrze. Bardzo ucieszyłam się, że po operacji nie będę miała blizny, ani szwów do zdjęcia, Pan doktor wybrał optymalną metodę operacji - przez pępek. Miły i skromny człowiek, a przy tym doskonały fachowiec. Dziś byłam na kontroli w przychodni chirurgicznej - wszystko pięknie się goi. Prawie już …
Opinia dodana przez: B.Sz.

lekarz Piotr Reszelski

Zespól Opieki Zdrowotnej w Gnieźnie
ulica Św. Jana 9
62-200 Gniezno

bardzo dobre rzeczowe podejście do pacjenta,zabiegi chirurgiczne przeprowadzone w sposób bezstresowy dla pacjenta,jestem bardzo zadowolona z opieki
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Marek Szymkowicz

Ośrodek Dializoterapii
Bohaterów Warszawy 34
48-300 Nysa

Profesjonalista w całej rozciągłości, otwarty na pacjenta jego pytania i obawy. opiekował się moją Mama, która podobnie jak ja jest zachwycona poziomem wiedzy, empatycznym podejściem i fachowością Pana doktora.
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Ireneusz Biegalski

Leśna 37
44-285 Kornowac

Pan dr Biegalski,to wspaniały człowiek i super chirurg,operował mnie i dzięki niemu nie mam stomii.Dziękuję Doktorowi za to,że mój syn nie jest kaleką.Jeśli potrzebujesz dobrego chirurga,to polecam dr I.Biegalskiego.

lekarz Renata Kędziora-Bartkowska

NZOZ Nad Matką i Dzieckiem Szpital Dziecięcy im. B. Krysiewicza
ul.Krysiewicza 7/8

Na prawdę dobra pani doktor. Pełna informacja stanu zdrowia dziecka. Cierpliwie odpowiada na zadane pytania, wszystko tłumaczy. Dziecko po operacji bardzo szybko wróciło do formy.

lekarz Łukasz Piskorz

NOWA Medycyna NZOZ
ul. Longinusa Podbipięty 5

Pan dr.Łukasz Piskorz to najlepszy chirurg w Łodzi jeżeli chodzi o leczenie ran. Byłem w kilku szpitalach i wszędzie chcieli mi amputować obie nogi (mam stopę cukrzycową) , jedynie dr. Piskorz w szpitalu Bonifratów w Lodzi podjął się leczenia i dzisiaj mam obie nogi i jestem szczęśliwy, poza tym Pan dr. Piskorz jest przemiłym człowiekiem, empatyczny, spokojny, wyrozumiały i wiem że zawsze mogę na niego liczyć. Pozdrawiam serdecznie Kuba Piętowski
Opinia dodana przez: Jakub