--- *Podziękowania* Szanowny Panie Doktorze, Chciałbym z całego serca podziękować Panu za przeprowadzenie operacji nefrektomii, podczas której usunięto moją nerkę z guzem o wielkości 10 cm. Operacja była niezwykle skomplikowana i niebezpieczna, ponieważ w żyle nerkowej znajdował się naciek nowotworowy, co groziło oderwaniem żyły i, w konsekwencji, moją śmiercią. Dzięki Pańskim cudownym rękom i nieocenionemu profesjonalizmowi, operacja przebiegła bez żadnych komplikacji, a ja mogę cieszyć się życiem. Pan Doktor okazał się nie tylko wybitnym chirurgiem naczyniowym, ale również niezwykle skromną, ciepłą i sympatyczną osobą, co dodało mi ogromnej otuchy w …
---
*Podziękowania*
Szanowny Panie Doktorze,
Dzięki Pańskim cudownym rękom i nieocenionemu profesjonalizmowi, operacja przebiegła bez żadnych komplikacji, a ja mogę cieszyć się życiem. Pan Doktor okazał się nie tylko wybitnym chirurgiem naczyniowym, ale również niezwykle skromną, ciepłą i sympatyczną osobą, co dodało mi ogromnej otuchy w tym trudnym czasie.
Składam ogromne podziękowania nie tylko Panu, ale również całemu personelowi z Bloku 4 Chirurgii Naczyniowej Szpitala w Katowicach na Francuskiej 20 za opiekę i wsparcie. Dziękuję za Wasze profesjonalne podejście i troskę, które pozwoliły mi przejść przez ten trudny czas bez większych komplikacji.
Z wyrazami wdzięczności,
*Robert Krawczyk*