Chirurgicum Sp. z o.o.
ul. Gen. T. Kutrzeby 11
Płock
Wspaniały lekarz. Operował moją mamę, dzięki Niemu mama nadal jest z nami. Jestem Mu bardzo wdzięczna.
Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Sypień
Piastowska 67a
Bielsko-Biała
Stomatolog z powołania, duży profesjonalizm, niezwykła sprawność działania i bardzo dobry, niestresujacy kontakt z pacjentem.
NZOZ Poradnia Chirurgiczna Poradnie Specjalistyczne
Gostyń
Bardzo dobry lekarz z podejściem do pacjenta wyrozumiały i zawsze chętny pomoc w moim przypadku to rzadkość ale spotkałem duzo dobrego od tego lekarza dziękuje
CENTRUM MEDYCZNE "ZDROWE DZIECKO"
ul. Klonowa 55/33
Kielce
Przemiły lekarz, bardzo ludzkie podejście do pacjenta. Duże zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Lekarz godny polecenia.
QKA MEDYCYNA ESTETYCZNA - MICHAŁ KUKULSKI
Dr Michał Kukulski to kompetentny, rzeczowy, bardzo dobry specjalista i fachowiec. Dziękuję z calego serca, za okazaną mi pomoc i wsparcie po ciężkiej operacji (jestem po zabiegu usunięcia piersi). Trafiłam do Doktora Kukulskiego z polecenia i wszystkim śmiało mogę go polecić. Bardzo mi On pomógł, podniósł mnie na duchu, dzięki niemu szybciej wróciłam do normalnego codziennego życia. Żałuje tylko, że od razu nie trafiłam do Doktora Kukulskiego. Jest On najlepszym …
Przychodnia specjalistyczna
plac Wolności 17
Rzeszów
Doktor Szczerba, to bardzo, bardzo, bardzo utalentowany chirurg-onkolog, a przy tym bardzo serdeczny i bardzo zorientowany na pacjenta człowiek. Panie Doktorze, jako Pana pacjenci jesteśmy szczęściarzami, że Pan jest! DZIĘKUJĘ serdecznie za Pana bardzo szlachetną postawę, profesjonalną opiekę i Pana Doktora troskę! Jan T z Jarosławia
Szpital Specjalistyczny w Pile
ulica Rydygiera 1
Piła
Dowas wszystcy chorzy informuje że doktor Daniel to wspaniały człowiek służący swą wiedzą i pomocą wiele mu zawdzięczam dzięki jego profesi dzisiaj mam nogę i chodzę Dziękuję Panie Doktorze niech Panu Pan Bóg Błogosławi i wiele szczęścia Pozdrawiam. L.G
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Krotoszynie
ulica Młyńska 2
Krotoszyn
Brak słów aby wyrazić słowa podziękowania,wielki szacun Panie idoktorze . pozdrawiam, życzę dobrego wypoczynku !!
Studio Odmładzania i Odchudzania Déesse
ul. Bora-Komorowskiego 21 lok. 313
Lekarz empatyczny, yczliwy,uprzejmy,zaangażowany w chorobę pacjenta, komunikatywny,wnikliwy,wysokiej klasy specjalista,uprzejmy, pomocny, posiadający bardzo duże doświadczenie zawodowe.z całego serca polecam. Żaneta Szybisz.
Specjalistyczna Przychodnia Lekarska
ulica Obr.Wybrzeża 1-3
Gdynia
Super lekarz.z powołania.w razie potrzeby skorzystam ponownie.spokojny opanowany z bardzo dobrym podejściem do pacjenta.pozdr
Centrum Medyczne Bazarowa Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Spółki z o.o. "DELTA - IMPORT"
ulica Bazarowa 9
Jest bardzo kompetentnym lekarzem.Ma bardzo dobre podejście do pacjenta.Szybka diagnoza.Trafne leczenie.Polecam wszystkim Pana doktora.
NIEPUBLICZNY ZAKłAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
Oś . ZłOTA JESIEń 3
Wspaniały fachowiec, dobry serdeczny człowiek opiekun, doradca. Lekarz który pomoze, doradzi i wspiera. Dobry duch :D
Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "PANMED"
ulica Błonie 8
Siedlce
Nikt nie jest doskonały ale to co otrzymałem wystarczy aby być usatysfakjonowanym. Zadowolony pacjent.
Gabinet Neurologiczny Teresa Pełczyńska
ulica Gierczak Emilii 37/11
Kołobrzeg
Trafiłam na dyżur Pani doktor w szpitalu. Jestem bardzo miło zaskoczona, że na izbie przyjęć można spotkać tak miłych, empatycznych lekarzy. Pani doktor cierpliwie wysłuchała o moich objawach , zleciła kolejne badania. Przede wszystkim nie czułam się potraktowana jak intruz tylko człowiek w potrzebie.
Szpital Powiatowy Sp. z o. o. w Chełmży
Szewska 23
Chełmża
Rewelacyjne podejście, ogromne starania nie tylko Pana Doktora, ale i całego personelu Szpitala Powiatowego w Chełmży, żeby postawić 80 latka na nogi. Do tego naprawdę szczera, ludzka rozmowa Jestem pod wrażeniem Dziękuję