lekarz Sławomir Trepka

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Piramowicza Grzegorza 25
25-617 Kielce

Takiego lekarza jak Pan Slawomir Trepka nigdy jeszcze nie spotkalam. Pacjent jest dla niego zawsze na PIERWSZYM miejscu. Potrafi rozmawiac z chorym merytorycznie dajac poczucie bezpieczenstwa. Mam wielkie szczescie ze w mojej chorobie spotkalam Pana doktora- czlowieka o pieknym wnetrzu. To dla mnie zaszczyt. Dziekuje Panie doktorze.

lekarz Sławomir Śpiołek

Chirurg dziecięcy

Kijowska 3/25
85-703 Bydgoszcz

Bardzo dobry lekarz, miłe podejście do pacjenta, profesjonalizm. Bardzo dobrze założył gips. Polecam.
Opinia dodana przez: Alan

lekarz Jarosław Głuchowski

Chirurg ogólny, Urolog

Oddziały i inne komórki opieki szpitalnej
Hubalczyków 1
76-200 Słupsk

WSPANIALY LEKARZ PODIOL SIE ZABIEGU KTURY NIE ZROBILI W UCK W GDANSKU PRAWIE 2 LATA CHODZILEM Z CYSTOSTOMIA A PO ZABIEGU KONIEC UDREKI

lekarz Kazimierz Białkowski

Centrum Usług Medycznych "Eskulap" Spółka z o.o., przedsiębiorstwo wykonujące działalność leczniczą
ulica Zamenhofa 47
58-105 Świdnica

Dziękuję Panie Doktorze, że podjął się Pan u mnie leczenia ran powstałych w wyniku krytycznego niedokrwienia kończyn dolnych.Trwało to długo, gdyż rany były duże i głębokie,ale dzięki Pana wiedzy i zaangażowaniu w leczenie wszystkie rany zostały wygojone.Dziękuję również Paniom pielęgniarkom,które robiły opatrunki. Bardzo polecam Pana Doktora przy tego typu schorzeniach.Wdzięczny za wyleczenie Stanisław.
Opinia dodana przez: Stanislaw

lekarz Adam Ciesielski

Capri 2/22

Lekarz z sercem i kompetencjami. Podejście do pacjenta i empatia. Polecam wszystkim potrzebującym lekarza o tej specjalności chirurgii.
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Marian Kuczia

Kochanowskiego 4
43-200 Pszczyna

Pełen profesjonalizm i ogromne doświadczenie. Empatia i indywidualne podejście do pacjenta. Bardzo polecam.

lekarz Wojciech Śliwiński

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

epione
ul. piotrowicka 68 Katowice

Lekarz który u mnie wykonywał operację udrożnienia tętnicy szyjnej. Kompetentny, miły, uprzejmy po prostu super. Czułem się jak niebie. Godny polecenia a przy okazji chciałbym bardzo serdecznie Mu podziękować. Dzięki Doktorze! Operacja wykonana na Oddziale Chirurgi Naczyniowej w Dąbrowie Górniczej
Opinia dodana przez: Bogusław
Wspaniały lekarz. Bardzo, bardzo cierpliwy i ciepły. Świetny fachowiec. Pozostał takim samym człowiekiem jakiego znałam przed laty. Polecam ponieważ jest to lekarz, który ma dla pacjenta czas i ogromną wiedzę
Opinia dodana przez: milena

lekarz Jan Szczotka

Niepubliczny zakład opieki zdrowotnej
ul. Zofii Nałkowskiej 10
43-100 Tychy

Pana Doktora znam jako pacjent kilka lat, jego cechą jest empatia okazywana pacjentom, cierpliwość i szczera udzielenia fachowej pomocy. Byłem też świadkiem jak starszemu niepełnosprawnemu pacjentowi osobiście przekazał wózek inwalidzki, by osoba ta mogła z piętra, gdzie jest gabinet doktora, dostać się na parking przed budynkiem przychodni w Woli. Również rejestratorka i pielęgniarka w jednej osobie, życzliwie traktuje pacjentów i w tej przychodni chirurgicznej nie ma problemu z uzyskaniem terminu …
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Robert Olewiński

SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 1 WE WROCŁAWIU AKADEMICKIE CENTRUM OPIEKI STACJONARNEJ
ulica Marii Skłodowskiej - Curie 58

Fantastyczny, kompetentny, zdecydowany i prawdomówny lekarz. A przy tym bardzo serdeczny człowiek. Pomógł mi w najtrudniejszej chwili, nie zawahał się i nie zwątpił w powodzenie operacji. Inni lekarze czytając wypis nie wierzyli. A teraz, po upływie półtora roku jest tak, jak Pan Doktor obiecywał. Dziękuję za profesjonalizm i troskę.

lekarz Marek Rak

Klinika Nova
Kłosowa 7
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Wysokiej klasy specjalista. Spokojnie i przystępnie tłumaczy sposób leczenia. Bardzo uprzejmy. Polecam.
Opinia dodana przez: Jarek

lekarz Przemysław Kośmieja

Paderewskiego 23
86-105 Świecie

Lekarz którego TRZEBA poleca, rewelacyjny profesjonalista, bardzo miły człowiek..wszystko co można oczekiwać po lekarzu. Polecam !!!
Opinia dodana przez: Lukas

lekarz Marcin Szepietowski

Chirurg ogólny, Urolog

Szpital Zachodni
ulica Daleka 11
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Polecam tego lekarza z całego serca, wspaniały człowiek, bardzo pracowity i cierpliwy. Bardzo dobry chirurg urolog

lekarz Anita Borodzicz

Sonaty 6/430

Dr Anita Borodzicz jest chirurgiem pracującym w Poradni Chirurgicznej w Pruszkowie. Na zakrzepicę leczę się już kilkadziesiąt lat ale z taką opieką się jeszcze nie spotkałam. Pani Doktor jest prawdziwym lekarzem z powołania, ponieważ oprócz fachowej wiedzy troszczy się również o swoich pacjentów. Jest osobą niezwykle miłą co w dzisiejszych czasach, w państwowej służbie zdrowia, nie jest zbyt częstym zjawiskiem.
Opinia dodana przez: Krystyna

dr Kawa Hasan

Familia Medica
Kościuszki 15
63-400 Ostrów Wielkopolski

Takich fachowców nam trzeba !!! Od wejścia do gabinetu, zostałem prefesjonalnie poinformowany co będzie podane, jak zostanie wykonany zabieg kolonoskopii oraz co się z tym wiąże. Każda czynność była na bieżąco konsultowana ze mną. Zabieg obył się bardzo profesjonalnie. Widać, że Pan doktor zna się na rzeczy i doskonale wie co robi. Nie dość, że jest dobrym fachowcem to chętnie porozmawia w trakcie zabiegu aby rozluźnić atmosferę i często stresujący …
Opinia dodana przez: Krzychu

lekarz Sławomir Sobótka

Specjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "NA POCZTOWEJ"
ulica Pocztowa 12
47-300 Krapkowice

Profesjonalista w każdym calu, wspaniały specjalista i lekarz, życzliwy i bardzo przyjazny pacjentowi. Mam ogromne zaufanie do Pana Doktora, a fakt że jeżdżę 60km. na wizyty i leczę się w krapkowickim KCZ jest potwierdzeniem rzetelnej opinii. Jestem szczęściarzem, że z polecenia trafiłem do KCZ i pod opiekę Pana Doktora. Przy takich Lekarzach choć trochę lżej znosi się przykre następstwa długotrwałej choroby.
Opinia dodana przez: Witold W.

lekarz Marcin Strzałka

Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
Frycza Modrzewskiego 2

Wspaniały człowiek, doskonały fachowiec,super podejście do pacjenta, wszystko wytłumaczy przed zabiegiem a także udzieli porad co do dalszego leczenia

lekarz Małgorzata Kusza

Chirurg dziecięcy

ulica Brzozowa 7
63-400 Ostrów Wielkopolski

Ten lekarz uratował życie mojemu dziecku....Dziękuję bardzo!!!!Mieliśmy oparzenie 65 procent ciała i lekarz wykonał przeszczep , A moja jedyna córka żyje i ma się dobrze.
Opinia dodana przez: Yuliia

lekarz Mariusz Malczyk

ul. Stawowa 3/16
41-214 Sosnowiec

Witam wszystkich byłam pierwszy raz u lekarza na wizycie .Musze powiedzieć ze byłam pod wrażeniem jak uprzejmy .Dokładnie mówił o chorobie ,co nie zdarza się u innych lekarzy .Polecam wszystkim .
Opinia dodana przez: ika

lekarz Mirosław Wykręt

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Beskidzkie Centrum Onkologii im. Jana Pawła II
ulica Wyzwolenia 18

Trafiłem pod jego opiekę w Beskidzkim Centrum Onkologii. Szczerze mówiąc, na początku nawet się go trochę bałem, bo...jak przychodził na wizyty to się tak kręcił, ruszał, jakby myślał "kogo by tu pokroić" no i chodził jak ci z OIOM-u, na zielono. Ale zmieniłem zdanie, jak kiedyś przyszedł na wizytę przed dyżurem wieczornym. To lekarz emanujący serdecznością, ciepłem, uśmiechem i spokojem. Niesamowicie serdecznie podchodzi do pacjentów. Zachowuje się dyskretnie, nie krzyczy, …
Opinia dodana przez: Michał