Dzisiaj Pan Doktor robił mi kolonoskopię w szpitalu w Mińsku Maz. Uważam, że jest bardzo dobrym specjalistą, empatyczny, godny polecenia i uprzejmy. Mimo, że trafiłem tam przypadkowo (zamieszkuję w powiecie wyszkowskim), gdyż tylko tam była szansa na szybkie badanie w mazowieckim nfz, to jestem bardzo zadowolony z badania i opieki Pana Doktora i Pani Pielęgniarki. Dziękuję jeszcze raz.
Lubelska 50d/21
Garwolin
Dzień Dobry,
Proszę tego pana omijać szerokim łukiem(specjalnie nie używam lek. ponieważ pan przez swoje podejście do pacjentów i ich rodzin,nie powinien być lekarzem).
Pan w szpitalu w Wyszkowie "próbował" zająć się moim chorym tatą(złamana noga,tata jest jednocześnie pacjentem onkologicznym).Pan Nieznański nie będąc lekarzem prowadzącym i nie patrząc w wyniki badań taty stwierdził że " tu nie można nic zrobić" i tak było tydzień.Na oświadczenie Nasze że znależliśmy szpital, ...
Pan chirurg wykonywał moją operację na wyrostek robaczkowy gdy miałam 8 lat teraz mam 34 do tej pory pamiętam i dziś mam tylko jedną malutka bliznę i żadnych komplikacji a wyrostek był na wylaniu i groziło mi rozlanie go. Pamiętam do tej pory jak wspaniałe podejście ma do pacjenta i oczywiście fach w ręku :) Życzę zdrowia i wszystkiego najlepszego. Wioletta
Lubelska 50d/21
Garwolin