Sokoła 1 (II p.)
Nowy Targ
Świetny fachowiec - konkretny, kulturalny, wszystko tłumaczy i nie owija w bawełnę. U mnie na pierwszej wizycie wykrył nowotwór, którego wcześniej nie wykryło 4 innych lekarzy, a diagnoza być może uratowała mi życie.
Muszę również bardzo pochwalić cały personel oddziału urologii szpitala w Suchej Beskidzkiej, przez cały czas leczenia szpitalnego wiedziałem, że mam do czynienia ze specjalistami, bardzo wysoko oceniam też wiedzę i umiejętności tamtejszych pielęgniarek.Opinia dodana przez: Dariusz
Nowy Targ
Wspaniały lekarz z powołaniem o ludzkim podejsciu do pacjenta. Zawsze można liczyć na szczegółowe omówienie zastosowanego leczenia.
Nowy Targ
Pan doktor Jacek Kuciński jest lekarzem godnym polecenia pod każdym względem,skromny, kompetentny, uprzejmy, cierpliwy, obecnie mało jest takich lekarzy. Panie Doktorze życzę wszystkiego dobrego i takich cnót do końca swoich dni. pacjentka.
Nowy Targ
Lekarz jest niedyskretny. Na prośbę o większą dyskrecje zareagował oburzeniem prezentując swoją wyższość nad pacjentem. Przyszedłem po pomoc, wyszedłem zniesmaczony.
ulica Szaflarska 87
Nowy Targ
lekarz z dużym doświadczeniem i wiedzą, bardzo miły z szacunkiem traktujący pacjentów, bardzo polecam
LaserMed
ul. Jana Kilińskiego 5A
Nowy Targ
Pan Wojtek mimo wymagającej profesji, wyróżnia się życzliwością, empatią,
uśmiechem 🙂
Dziękuję za wykonanie dwukrotnie zabiegu, mimo utrudnionego dostępu do służby zdrowia zwłaszcza teraz, dziękuję tymbardziej że w Zakopanem od wiosny zeszłego roku słyszy się tylko przez uchylone drzwi " nie bo covid "
Pozdrawiam serdecznie : )
LaserMed
ul. Jana Kilińskiego 5A
Nowy Targ
Pani Doktor podczas prywatnej wizyty bez zarzutu. Miła,sympatyczna, delikatna podczas badania. Natomiast w szpitalu odwrotnie. Poza tym błędnie wystawiła diagnozę. Gdyby nie to, pacjentka byłaby dawno po niegroźnej operacji (wycięcia WIDOCZNYCH polipów) - tak to cały czas boryka się z niesamowitym bólem, w kolejce na zabieg.
Pani Doktor uznała że operacja może być groźna i zakończyć się kalectwem do końca życia ( nie widziała podczas badania nic do wycięcia).