lekarz Wojciech Wolski

2,3

Lekarz nie kompetentny mówi że wszystko ok nie popatrzy nawet na pacjenta, po zlamaniu barku zalecił rehabilitacje czym doprowadził do przemieszczenia sie kosci i trzeba było operacji endoprotezy nie skierowal na rezonans ktory by wszystko pokazał trzeba bylo zrobic prywatnie. Nie polecam pana doktora

Nie polecam pana doktora

Udałem się do tego lekarza z bólem w barku. Nie zbadał mnie wogóle ale dał mi skierowane na rezonans który oczywiście wykonałem. Po odebraniu wyników udałem się znowu do Pana Wolskiego i stwierdził że nie mam zerwanych żadnych ścięgien co oczywiście nie było prawdą ponieważ te wyniki skonsultowałem z innym ortopedą i stwierdził że mój bark nadaje się na leczenie operacyjne. Teraz czekam na termin zabiegu. Pan Wolski według mnie jest lekarzem niekompetentnym i nie godnym zaufania.

Pan Wolski według mnie jest lekarzem niekompetentnym i nie godnym zaufania.

Pierwszy lekarz ( wcześniej byłam u dwóch), który po złamaniu nogi wyjaśnił jak mam postępować i jak przebiega leczenie, nie odsyłajac mnie do kolejnej osoby, konkretnie zalecił jakie następne kroki. Po pierwszej wizycie jestem zadowolona i polecam tego lekarza za jego rzeczowe podejscie do pacjenta.