Marek Komar

Chirurg stomatolog

Droga Leśna 35/13
Oborniki

Pan dr Marek Komar jest jednym z niewielu stomatologów do którego mam zaufanie. Leczył mi kilka zębów, a ostatnio miałam ekstrakcję, czego bardzo się bałam. Dostałam dobre znieczulenie i pomimo ciężkiego i dość długiego zabiegu nie bolało, pan dr profesjonalnie wykonał zabieg i dlatego nie musiałam nawet brać środków przeciwbólowych po ustąpieniu znieczulenia, prawie wcale nie bolało i nie było w ogóle opuchlizny. Polecam wizyty u dr Komara
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Jacek Raczyński

Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej w Obornikach
ul. Szpitalna 2
64-400 Oborniki

Pan doktor wykonał u mnie zabieg plastyki powiek. Jestem pod ogromnym wrażeniem jego fachowości, rzetelności i doświadczenia. Otrzymałam opiekę przed w trakcie jak i pozabiegową na najwyższym poziomie. Bardzo dokładnie wytłumaczył mi cały przebieg zabiegu, proces rekonwalescencji jak i zalecenia pozabiegowe. Cała procedura korekty powiek przebiegła bardzo sprawnie i szybko. Kontakt z lekarzem miałam na każdym etapie procesu rekonwalescencji. Szczerze polecam klinikę Medical Est i doktora Raczyńskiego .

Jarosław Wałęga

Chirurg stomatolog, Protetyk

Moniuszki 1
Oborniki

Najlepszy lekarz jakiego poznałam.Przesympatyczny,profesjonalny ze świetnym poczuciem humoru.Potrafi zdziałać cuda.U niego nawet leczenie kanałowe może być przyjemnością ;)
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Bartłomiej Sroka

przy szpitalu 111 poznan
Droga Leśna 45 lok. 1
64-600 Oborniki

ten lekarz jest bogiem uzdrawia w 5 minut po operacji blacha i sześć śrub na stale czyli do końca życia przedramienia prawej ręki ordynator chirurgii i ortopedii nie zakończył leczenia mogę troche ruszać do przodu w jego opinii jestem zdrowa i mam iść do pracy ale zdolności do pracy nie wystawi bo od tego są inni lekarze jak tak wydaje decyzje to niech zdolność tez nie polecam tego lekarza niech …
Opinia dodana przez: bogan

lekarz Zbigniew Fabiszewski

64-600 Oborniki

Niestety, moje doświadczenie z doktorem Fabiszewskim było bardzo negatywne. Lekarz wykazywał brak empatii i zrozumienia wobec pacjentów. Jego sposób komunikacji był chamski i nieprofesjonalny, co sprawiało, że wizyta była stresująca i nieprzyjemna. Zdecydowanie nie polecam tego specjalisty osobom oczekującym szacunku i profesjonalnego podejścia.
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Bohdan Kaczmarczyk