Chirurg Ogólny Piekary Śląskie

dr n. med. Marek Just

Chirurg ogólny, Endokrynolog

Średnia ocen: 3,6/5
Ja polecam .
Zostałem zoperowany przez p. Marka .
Czytam komentarze m no cóż, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie.
Dlatego i ja skorzystam .
Przed wieloma laty słyszałem o tym lekarzu jeszcze wtedy nie wiedziałem, że mam problem z tarczycą.
W rodzinie miałem profesora doktora ortopedę traumatologa, wujka który wykładał na WAM w Łodzi.
Jego pasją była nauka i leczenie ludzi.
Jeździł Warburgiem :)

Julian
ul. Ziętka 30
Piekary Śląskie

Średnia ocen: 3,8/5
Po długim borykaniu się z problemem i (niestety) po doprowadzeniu do poważnego stanu zapalnego, odważyłam się w końcu odwiedzić proktologa. Pierwszej wizyty nie wspominam mile, bo Pan Doktor X na podstawie mojego słownego opisu dolegliwości stwierdził, że na pewno mam co najmniej 4 hemoroidy, które wymagają natychmiastowego zabiegu. Zaoferował zabiegi za kosmiczne kwoty i nastraszył rygorystyczną dietą do końca życia. Wystraszona nie na żarty postanowiłam udać się do jeszcze jednego ...
Opinia dodana przez: Basia

dr n. med. Jacek Doniec

Ortopeda, Traumatolog

Bytomska 83
41-940 Szarlej, Piekary Śląskie

Średnia ocen: 4,0/5
Bardzo mierny lekarz Megrez Tychy. Podczas przyjęcia na izbie przyjęć nie wykonał żadnego podstawowego badania palpacyjnego. Lekarz powinien obejrzeć i zbadać palpacyjnie kręgosłup, co mogłoby pozwolić rozpoznać np. skrzywienia lub inne nieprawidłowości w jego budowie. Badanie takie jest pierwszym badaniem kręgosłupa, które lekarz powinien wykonać w gabinecie, tym bardziej na izbie przyjęć. To nie jest mój pierwszy przypadek, przy którym Pan dokrot podszedł do tematu bardzo pobierznie.
Szkoda, że na ...
Opinia dodana przez: Anonim Tychy

lekarz Andrzej Kabziński

Średnia ocen: 5,0/5
Bardzo dobry specjalista , który fachowo i żetelnie omawia chorobę oraz leczenie ,sympatyczny człowiek godny polecenia .
Opinia dodana przez: Jaro

lekarz Tomasz Schaefer

Piekary Śląskie

Średnia ocen: 4,2/5
Świetny lekarz i człowiek. Zgłosiłam się do niego z silnymi bólami brzucha i podejrzeniem zapalenia trzustki. Pięć miesięcy wcześniej urodziłam dziecko, więc byłam przerażona, bo taki maluch w domu, a ja przez bóle byłam niezdolna do funkcjonowania. Okazało się, że przyczyną były kamienie w pęcherzyku żółciowym. Dr Schaefer najpierw skierował mnie na gastroskopię do szpitala w Lublińcu, gdzie pracuje, a następnie wykonał zabieg usunięcia pęcherzyka żółciowego. Zawsze opanowany i uprzejmy, ...
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Dariusz Nitka

Średnia ocen: 2,7/5
Polecam bardzo konkretny i rzeczowy lekarz. Diagnozę stawia szybko i trafnie. Operuje z należytą starannością. Dobry lekarz
Opinia dodana przez: Kinga

dr Maciej Cofalik

Chirurg ogólny, Urolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia Julian"
ulica Generała Jerzego Ziętka 30

Średnia ocen: 2,8/5
Kompetentny, trafna diagnoza-jestem juz po zabiegu !! Polecam. Wszystkim którzy nie lubią tracić czasu na zbędne chodzenie po poradniach Jan P

lekarz Janusz Maczuch

Chirurg ogólny, Anestezjolog

NZOZ "LAMBDA" Sp. z o. o.
ul. Wyzwolenia 2A

Średnia ocen: 1,0/5
Uważać na tego pseudo-lekarza.
Mieliśmy podobna sytuacje jak Pani wyżej.
Lekarz wyżył się na nas z powodu nie przepuszczenia w kolejce jego stałego pacjenta.
Wyzwiska, agresja, krzyki podczas 3 minutowej wizyty.
Dziadek czekał na wizytę 45 min po to żeby zostać okrzyczanym przez lekarza i dostać informacje że ten człowiek nawet go nie zbada.
Tacy ludzie nie powinni posiadać prawa wykonywania zawodu
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Wojciech Śliwiński

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. dr Janusza Daaba w Piekarach Śląskic
ulica Bytomska 62
41-904 Piekary Śląskie

Średnia ocen: 5,0/5
Lekarz który u mnie wykonywał operację udrożnienia tętnicy szyjnej. Kompetentny, miły, uprzejmy po prostu super. Czułem się jak niebie. Godny polecenia a przy okazji chciałbym bardzo serdecznie Mu podziękować. Dzięki Doktorze!
Operacja wykonana na Oddziale Chirurgi Naczyniowej w Dąbrowie Górniczej
Opinia dodana przez: Bogusław

lekarz Jolanta Luksa-Pydych

Chirurdzy ogólni w Piekarach śląskich