Przychodnia Bracka HALEMBA
Kłodnicka 59
Ruda Śląska
Zmuszona jestem zgodzić się z przedmówcami co do negatywnych opinii na temat tegoż "lekarza". Aż się przeraziłam oznaczając gwiazdki (po jednej) jako ocenę 6 elementów wizyty... Lekarz bardzo chamski, gbur, nie słuchał tego co do niego mówię, nie dostałam możliwości dokończenia wypowiedzi odnośnie urazu, którego doznałam oraz dotychczasowej historii leczenia, ponieważ dzwoniąca komórka lekarza to uniemożliwiła. Zostałam wówczas wyproszona z zaleceniem przejścia do gabinetu zabiegowego na zmianę opatrunku. Lekarz miał ...
Przychodnia Bracka HALEMBA
Kłodnicka 59
Ruda Śląska
Lekarz przyjemny , ludzki na obecną chwilę nie mogę nic złego powiedzieć. Wytłumaczy o co chodzi w czym problem to jest ważne według mnie .Robil mi zabieg usowanie żylaków czas pokaże z jakim efektem. Myślę że będzie dobrze. Polecam
Unia Bracka Sp. z o. o.
ulica Kokota 172
Ruda Śląska
Gorąco polecam dr Andrzeja Grabarczyka,chirurga,który perfekcyjnie przeprowadził u mnie operację pęcherzyka żółciowego.Na oddziale,którym kieruje,panuje miła,rodzinna atmosfera.Pacjenci są bardzo dobrze zaopiekowani.
Przychodnia Specjalistyczna Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ruda Śląska ul. Szpaków 33
ulica Szpaków 33
Ruda Śląska
Kamica żółciowa sprawnie wykryta z kompletem badań wymaganych przy przyjęciu do jakiegokolwiek szpitala, prywatnie czy nfz. Dziękuję za poświęcony czas.
Miły , rzetelny potrafiący wysłuchać pacjenta lekarz, z dużą empatią i podejsciem pozwalajacym czuć sie komfortowo podczas wizyty jak i zabiegu, Ja osobiście poznalem doktora w przeciwienstwie do pani z komentarza wyzej i nieslusznie oceniac kogos kogo jak sam pisze nie widzial dziekuje i pozdrawiam
NZOZ Ośrodek Pielęgniarstwa Pomoc w Zdrowiu i w Chorobie" Sp. z o.o. stacjonarne, całodobowe, domowe świadczenia zdrowotne
1 Maja 288
Ruda Śląska
Uważać na tego pseudo-lekarza.
Mieliśmy podobna sytuacje jak Pani wyżej.
Lekarz wyżył się na nas z powodu nie przepuszczenia w kolejce jego stałego pacjenta.
Wyzwiska, agresja, krzyki podczas 3 minutowej wizyty.
Dziadek czekał na wizytę 45 min po to żeby zostać okrzyczanym przez lekarza i dostać informacje że ten człowiek nawet go nie zbada.
Tacy ludzie nie powinni posiadać prawa wykonywania zawodu