Filtruj terminy

J.A. Medico
Hallera 83
41-709 Ruda Śląska

Średnia ocen: 5,0/5
Super człowiek, super lekarz, Fachowiec!!
Polecam w 100%
Karkoszka Roman pacjent bardzo zadowolony z świadczonych usług!
Opinia dodana przez: roman

lekarz Zygmunt Wojtyczka

Przychodnia Bracka HALEMBA
Kłodnicka 59

Średnia ocen: 1,3/5
Zmuszona jestem zgodzić się z przedmówcami co do negatywnych opinii na temat tegoż "lekarza". Aż się przeraziłam oznaczając gwiazdki (po jednej) jako ocenę 6 elementów wizyty... Lekarz bardzo chamski, gbur, nie słuchał tego co do niego mówię, nie dostałam możliwości dokończenia wypowiedzi odnośnie urazu, którego doznałam oraz dotychczasowej historii leczenia, ponieważ dzwoniąca komórka lekarza to uniemożliwiła. Zostałam wówczas wyproszona z zaleceniem przejścia do gabinetu zabiegowego na zmianę opatrunku. Lekarz miał ...

lekarz Karol Kempa

Przychodnia Bracka HALEMBA
Kłodnicka 59

Średnia ocen: 4,3/5
Lekarz przyjemny , ludzki na obecną chwilę nie mogę nic złego powiedzieć. Wytłumaczy o co chodzi w czym problem to jest ważne według mnie .Robil mi zabieg usowanie żylaków czas pokaże z jakim efektem. Myślę że będzie dobrze. Polecam
Opinia dodana przez: Aleksandra

dr n. med. Jan Paprotny

Ruda Śląska

Średnia ocen: 4,0/5
Lekarz godny polecenia, bardzo dobrze wszystko tłumaczy potrafi słuchać.Pomogl mi w dalszym leczeniu u innego specjalisty nakierował dalsze moje leczenie.Napewno wrócę na dalsze kolsultacje
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Krzysztof Buda

ulica Podlas 12 B/5
41-703 Ruda Śląska

Średnia ocen: 5,0/5
Doktor Buda to najlepszy chirurg jakiego poznałam. Co niektórzy lekarze powinni brać z niego wzór.

lekarz Andrzej Grabarczyk

Unia Bracka Sp. z o. o.
ulica Kokota 172
41-711 Ruda Śląska

Średnia ocen: 5,0/5
Gorąco polecam dr Andrzeja Grabarczyka,chirurga,który perfekcyjnie przeprowadził u mnie operację pęcherzyka żółciowego.Na oddziale,którym kieruje,panuje miła,rodzinna atmosfera.Pacjenci są bardzo dobrze zaopiekowani.
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Jerzy Zdrzałek

Przychodnia Specjalistyczna Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ruda Śląska ul. Szpaków 33
ulica Szpaków 33
41-705 Ruda Śląska

Średnia ocen: 4,9/5
Kamica żółciowa sprawnie wykryta z kompletem badań wymaganych przy przyjęciu do jakiegokolwiek szpitala, prywatnie czy nfz. Dziękuję za poświęcony czas.
Opinia dodana przez: Dariusz

lek. dent. Paweł Wieczorek

szpital miejski

41-703 Ruda Śląska

Średnia ocen: 3,3/5
Miły , rzetelny potrafiący wysłuchać pacjenta lekarz, z dużą empatią i podejsciem pozwalajacym czuć sie komfortowo podczas wizyty jak i zabiegu, Ja osobiście poznalem doktora w przeciwienstwie do pani z komentarza wyzej i nieslusznie oceniac kogos kogo jak sam pisze nie widzial dziekuje i pozdrawiam

lekarz Dariusz Nitka

ulica Halembska 104

Średnia ocen: 1,9/5
Nie Polecam, lekarz Gbur, nie potrafi wysłuchać pacjenta do końca, opryskliwy i co to On też nie jest. Trzeba ryczeć do niego by słyszał co się mówi do niego, głuchy??

lekarz Janusz Maczuch

Chirurg ogólny, Anestezjolog

NZOZ Ośrodek Pielęgniarstwa Pomoc w Zdrowiu i w Chorobie" Sp. z o.o. stacjonarne, całodobowe, domowe świadczenia zdrowotne
1 Maja 288
41-710 Ruda Śląska

Średnia ocen: 1,0/5
Uważać na tego pseudo-lekarza.
Mieliśmy podobna sytuacje jak Pani wyżej.
Lekarz wyżył się na nas z powodu nie przepuszczenia w kolejce jego stałego pacjenta.
Wyzwiska, agresja, krzyki podczas 3 minutowej wizyty.
Dziadek czekał na wizytę 45 min po to żeby zostać okrzyczanym przez lekarza i dostać informacje że ten człowiek nawet go nie zbada.
Tacy ludzie nie powinni posiadać prawa wykonywania zawodu
Opinia dodana przez: Klaudia

Chirurdzy ogólni w Rudzie Śląskiej