Filtruj terminy

Chirurg ogólny, Endokrynolog

Przychodnia
Aleja Pokoju 7

Średnia ocen: 4,4/5
Pozostawiony kawałek tłuszczaka, nie został usunięty w całości przez p. Koptasa chirurga. Widział doktor wynik badania rezonansu, opis, podana lokalizacja, wielkość, płyta z rezonansem. Przykro że w ogóle podjął się zabiegu, jak taki jest skutek. Mam teraz kłopot, miejsce po zabiegu boli, blizna i następny zabieg i kolejna blizna na karku przede mną. Kolejne badania, koszty, które ponoszę. Pora najwyższa zastanowić Się proszę Pana czasem nad tym, co się robi ...

lekarz Witold Pindral

Średnia ocen: 2,3/5
Lekarz kompetentny, z dobrym podejściem do pacjenta ,bardzo uważnie mnie wysłuchał, próbował wykluczyć ewentualne przyczyny problemu. Wyrazy uznania także dla Pani pielęgniarki pracującej z Panem doktorem.
Opinia dodana przez: Hanka

lekarz Grzegorz Szymkiewicz

Średnia ocen: 2,0/5
Lekarz który po 30 dniach zwolnienia wysyła człowieka po operacji przepukliny do pracy bez jakiegokolwiek zainteresowania jaki rodzaj pracy wykonuje to chyba jakaś pomyłka.. dodam że u człowieka który
ma już drugą operację na to schorzenie , ale tego akurat mógł nie wiedzieć bo o to przecież też nie spytał..dwie gwiazdki tylko za to że "zdiagnozował" dobrze schorzenie, co zresztą najpierw zrobiłem też ja i mój lekarz rodzinny.

lekarz Włodzimierz Olejnik

Czartki 55

Średnia ocen: 1,7/5
Szczerze odradzam. Pan Olejnik przyjmuje w szpitalu w Zduńskiej Woli, byłem u niego po wypadku w pracy ze zmiażdżonym małym palcem. Od początku skazał go na odjęcie. 2 dni po wypadku (palec praktycznie był odcięty, zszyty i osadzony drut) wsadził mi go w gips i zaprosił za tydzień. Na następnej wizycie chciał mi pisać skierowanie na SOR na odjęcie palca argumentujac, że ten palec nie jest mi do niczego potrzebny ...
Opinia dodana przez: Bartosz

lekarz Ireneusz Dawidowski

Tulipanowa 10

Średnia ocen: 1,0/5
Doktorze jak Pan bada pacjenta. Proszę robić to minimum dostatecznie lub wcale. Ok. Leczenie pacjenta maściami kiedy guz jest już złośliwy to co najmniej żenada doktorze!!

lekarz Janusz Winiarski

Średnia ocen: 1,0/5
Brak kompetencji. Bardzo niegrzeczne podejście do pacjenta. Moja wizyta ze stwierdzona ropowicą palca skończyła się zaleceniem moczenia palca w wodzie z mydłem. Zero chirurgicznej interwencji natomiast mnóstwo pretensji, ze zawraca się głowę lekarzowi.

lekarz Piotr Kończak

Braterstwa Broni 1 lok. 9