Pan Dr Maciej Michalik, był moim szkolnym przyjacielem z Liceum. Chodziliśmy do klasy o profilu Biologiczno Chemicznym. Maciej był wzorowym uczniem. Inteligentnym i bardzo zorganizowanym. Dlatego pełnił funkcję Gospodarza Klasy. Jest perfekcjonistą i z pewnością jest empatyczny oraz wrażliwy na ludzkie cierpienie. Ma wielkie serce i jest osobą, która nie mogłaby być nikim innym, jak właśnie lekarzem. To urodzony lekarz. Jestem dumny, że mogłem się z Nim przyjaźnić. Mariusz Ryński
Wejherowo
Typowy chirurg który tylko tnie płuca a nie informuje pacjenta o skutkach usunięcia kawałka płuca ,jak pacjent będzie funkcjonował po operacji człowiek staje się kaleką a przed operacją normalnie oddychał żył normalnie pracował a teraz co pod tlenem w fotelu gorąco nie polecam
Wejherowo
Pan doktor reprezentuje wszystkie najgorsze cechy które możemy zarzucić „służbie” zdrowia. Trafiłem na SOR po wypadku w pracy gdzie przedmiot ok. 50 kg spadł mi na stopę. Pan zlecił RTG które nie wykazało żadnych złamań (po przeczytaniu wcześniejszych komentarzy chyba zrobię jeszcze jedno) i stwierdził ze wszystko jest Ok na stopę nawet nie patrząc. Dobrze ze nazajutrz zarejestrowałem sie u lekarza Pierwszego kontaktu
EDIT: nazajutrz zrobiłem rentgen prywatnie i ...
Wejherowo
Lekarz bardzo arogancki. Ledwo usiadłam i na ,,dzień dobry" odbyła się potyczka słowna wywołana przez przez Pana Szyszko, której mimo mojego sprzeciwu nie miał zamiaru zakończyć. Zamiast konsultacji, udzielono mi porady chamskiego zachowania i poniżania pacjenta.
Wejherowo
W dniu 14 stycznia 2015 roku pan doktor przeprowadził u mnie w Szpitalu w Wejherowie laparoskopowe usunięcie pęcherzyka żółciowego. Uprzejmość pana doktora zarówno w zakresie terminu przeprowadzenia operacji, jej przebiegu jak i zachowania pooperacyjnego winna być oceniona jako celująca. Prawdą jest to co powiedziała jedna z pielęgniarek z oddziału chirurgii, iż jest to lekarz nadzwyczajny zarówno jako doktor jak i człowiek, niezwykle skrupulatny, ale także wyrozumiały. Nie znajduję słów, aby ...
Wejherowo
w chirurgicznym leczeniu otyłości lek.Paweł Lech jest bardzo dobry.
Wejherowo
Jestem bardzo zadowolona i mam 100%zaufanie do doktora.Orłowskiego.
Jest bardzo dobry , staranny i wszystko potrafi tak normalnie prosto Wytłumaczyć tak że Karzden zrozumie..Raz jeszcze Dziękuję i polecam ..Wszystkim .
Szpital Specjalistyczny im.F.Ceynowy w Wejherowie
Wejherowo
bardzo nieodpowiedzialny lekarz , który wypuszcza pacjenta z cięzką choroba(nowotwór)po operacji- bez wypisu, bez zaleceń, bez recept-przez 2 tygodnie nie można się doprosić wypisu, a pan dr martwi się tylko jak urządzić swoją dyżurkę zapominając, że jest pacjent, karygodne.