{'id': 42358, 'name': 'Toruń'} Chirurg stomatolog

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Dental Republic Toruń
Kwiatowa 6D
87-100 Toruń

Szedłem na wizytę z obawą bo miałem do usunięcia ósemkę oraz do leczenia kilka zębów ale okazało się bardzo bardzo spoko. Pani dr z wielkim talentem do leczenia cykorów takich jak ja :-) Zero bólu, pełen komfort i profesjonalizm! Jestem pod wrażeniem i już znalazłem swojego stomatologa! Polecam wszystkim, którzy boją się dentysty!
Opinia dodana przez: Marek
{'id': 42358, 'name': 'Toruń'} Chirurg naczyniowy
                                       dr n. med. Michał Molski

dr n. med. Michał Molski

Chirurg naczyniowy, Flebolog

Molski Flebolog
ul. Uniwersytecka 17
Toruń

Przeszłam zabieg laserowego usunięcia żylaków miały się wchłonąć żebym mogła iść na operację endoprotezy kolana . Żylaki się nie wchłonęły, operacji kolana nie miałam pieniądze wydałam . Byłam na wizycie z reklamacją za wizytę 500 zł i doktor może mi zrobić znowu na reklamację platna4500 i gwarancja że się uda to ok 50 procent nie polecam
{'id': 42358, 'name': 'Toruń'} Ginekolog położnik

lekarz Krzysztof Szachta

Przychodnia Specjalistyczna Matopat
Storczykowa 8/10
87-100 Toruń

Pan Doktor Szachta to lekarz z powołania, wspaniały jako lekarz i człowiek. Zespół Pana Doktora na sali operacyjnej również miły i profesjonalny . Opieka całego personelu w szpitalu MATOPAT wzorowa pełna kultury i troski o pacjenta. Dziękuję serdecznie Krzysztof B. 7.12.2022
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr n. med. Marek Załucki

Prywatny Gabinet Chirurgiczny
87-100 Toruń

lekarz bardzo mily, po zamienieniu kilka zdan juz wzbudzil moje zaufanie u pacjenta. do takiego lekarza z checia bym chodzila z kazda dolegliwoscia :-) naprawde kazdemu polecam i bede polecac Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Elźbieta

dr n. med. Marek Orkiszewski

Chirurg dziecięcy

Szeroka 25
Toruń

Dziękuję panie doktorze za uratowanie mi brata, kiedy jako 2 dniowy noworodek trafił na pana stół operacyjny z niedrożnością jelit. Dziś chłopisko ma już 44 lat. Jest Pan niezwykły!
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Tomasz Kaczmarek

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Św. Józefa 13/42
87-100 Toruń

Rzadko się zdarza, aby lekarz miał tyle życzliwości i cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania. W stosunku do pacjenta zaś, proponował najbardziej dopasowane metody wykraczające poza standardową opiekę medyczną. Na wielkie wyrazy uznania zasługuje też współpracujący z Nim zespół pielęgniarek.
Opinia dodana przez: Danuta Puszakowska

lekarz Sławomir Józefowicz

ul. Janiny Bartkiewiczówny 81/30
87-100 Toruń

Jestem nowym pacjentem Dr Józefowicza z przed 3tyg. Do Pana dr trafiłem z polecenia i przyznaje że Pan dr Józefowicz bardzo trafnie i skutecznie rozpoznał mój problem z jelitem grubym w tym starannie dobrał technikę leczenia medykamentami. Ponieważ od 10lat męczyłem sie z tym problemem Pan dr Józefowicza zapewnił mnie ze w 99% jego propozycja leczenia powinna pomóc. Praktycznie już po tygodniu poczułem niesamowitą ulgę więc co najwyżej chciałbym w …

lekarz Mirosław Janiak

Zespół Opieki Paliatywnej im. Jana Pawła II Hospicjum "Światło" Dział Opieki Ambulatoryjnej i Domowej
Grunwaldzka 64
87-100 Toruń

Rewelacyjne podejście, ogromne starania nie tylko Pana Doktora, ale i całego personelu Szpitala Powiatowego w Chełmży, żeby postawić 80 latka na nogi. Do tego naprawdę szczera, ludzka rozmowa Jestem pod wrażeniem Dziękuję

lekarz Krzysztof Kroina

Dandelskiego 6
87-100 Toruń

Znakomity specjalista, godny polecenia..Super fachowiec Wybitnie uzdolniony chirurg Wszystko co robi robi dokładnie
Opinia dodana przez: Nariusz

lekarz Łukasz Brycht

Sienkiewicza 14A/12
87-100 Toruń

Doktor Łukasz Brycht to najlepszy lekarz jaki się mną zajmował w swojej kategorii. Jestem po operacji przepukliny w bliźnie pooperacyjnej (następstwo złego leczenia po wycięciu wyrostka robaczkowego). Poza wszczepieniem siatki doktor również skorygował stara bliznę. Już następnego dnia po operacji swobodnie wstałem i mogłem chodzić. Rana czysta, po prostu majstersztyk! Doktor odpowie na wszystkie pytania, poświęci czas, jest przesympatyczny i rzeczowy. Polecam serdecznie każdemu!
Opinia dodana przez: Patryk

lekarz Mariusz Litwin

św. Katarzyny 7
Toruń

Dzięki temu lekarzowi mój tato jest już 8,5 roku po całkowitej resekcji żołądka, oczywiście z powodzeniem :)Bardzo jesteśmy mu wdzięczni.Niestety słyszałam, że w Golubiu-Dobrzyniu już nie pracuje (dobrych lekarzy nikt nie szanuje)

dr n. med. Zbigniew Michniewicz

Chirurg onkolog

ulica Szeroka 25
87-100 Toruń

Dr. Michniewicz operował mnie, gdy mialam raka piersi. Na podstawie mamografi/tylko spojrzal/ postawil diagnoze, ktorą w 100% potwierdzila sie, gdy dostalam wynik histopatologiczny. Konkretny, rzeczowy i dbajacy o pacjenta.Blizna po operacji "ładna".

lekarz Jarosław Redziński

Chirurg onkolog

Centrum Homeopatii
Szczytna 1
87-100 Toruń

Wracam bardzo rozczarowana. Na mój wniosek jedno z pomysłów anulowane, a drugie na tak ale to była moja sugestia. Czułam się nie pewnie, rozmydlanie tematu ale może też dlatego, że działał w zastępstwie. No ale lekarza, którego zastępował nie da się zastąpić.
Opinia dodana przez: HANNA

lekarz Adam Sadowski

Prywatne Centrum Chirurgii Winczakiewicz, Borkiewicz
ul. Kołątaja 10a
87-100 Toruń

Przecudowny lekarz. Bardzo, bardzo pomocny. Kompetentny jak mało kto. Bardzo empatyczny. Wszystko dokładnie wytłumaczy i pomoże. Wie kiedy zmotywować, a kiedy silniej wytłumaczyć stan chorego. Dla pana Adama nie liczą się statystki tylko pacjent. Oddany całym sobą. Polecamy z całego serca. Jeżeli ktoś może pomóc to tylko pan Doktor.
Opinia dodana przez: Beata

Andrzej Gronowski

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Jaśminowa 7
87-100 Toruń

Na Uniwersytecką przyszłam dość zestresowana, bo się naczytałam złych opinii w internecie, że pacjenci dostają za mało znieczulenia. ale na miejscu okazało się, że wszystko było ok, i nie ma się do czego przyczepić. pan Gronowski jest nie tylko bardzo doświadczony, ale też sympatyczny. zęba wyrwał mi profesjonalnie w niecałą minutę, nawet tego nie poczułam, i nie mam żadnych komplikacji po ekstrakcji piątki, wszystko się goi elegancko. na NFZ już …
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Stanisław Kęsy

Chirurg ogólny, Urolog

Przychodnia Specjalistyczna Matopat
Storczykowa 8/10
87-100 Toruń

Bardzo dobry specjalista. Badanie poprzedzone szerokim i profesjonalnym wywiadem z pacjentem na temat dolegliwości i historii choroby. Brałem Symlosin przez 10 lat. Po badaniu wielkości prostaty zaproponował zaniechanie leku, który obciąża organizm niepotrzebnie. Mam pełne zaufanie do kompetencji tego specjalisty. Żaden lekarz nie poświęcił mi tyle czasu na temat mojej choroby. Badanie urologiczne kompleksowe i chcąc mieć obraz choroby jest ingerencją, ale proszę mi powiedzieć, jak to zrobić bez badania …

lekarz Małgorzata Walentowicz-Sadłecka

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

Łubinowa 17
87-100 Toruń

Jestem zszokowana, ponieważ do pani doktor chodzę już od jakiegoś czasu i miałam o niej bardzo dobre zdanie. Zawsze była miła i uprzejma, wizyta przebiegała w przyjaznej atmosferze, wydawała się zainteresowana pacjentem. Ostatnim jednak razem pani doktor przepisała mi farmakoterapię, która okazała się nietrafiona, oczywiście to może się zdarzyć, dlatego próbowałam skontaktować się wielokrotnie z panią doktor i gabinetem, jednak mimo wielu próśb spotykam się z całkowitym ignorowaniem i nie …

lekarz Wiesław Radziszewski

ul. Jana Matejki 28/4
87-100 Toruń

Pan doktor jest nieuprzejmy, traktuje pacjenta przedmiotowo, nie wyjaśnił przebiegu zabiegu chirurgicznego, pan doktor pracowal w pośpiechu.rowniez był nieprzyjemy do asystujących mu pielęgniarek, liczy się tylko kolejny pacjent.

lekarz Justyna Wietrzyńska

Onkolog, Lekarz med. paliatywnej

Zespół Pozaszpitalnej Opieki Całodobowej
św. Józefa 53-59
87-100 Toruń

Kobieta w ogóle nie nadaje się do pracy w onkologii. Po chemioterapii nie idzie uzyskać od niej zwolnienia. Mówi że nie może wystawić zwolnienia, potem ze wystawi jutro po czym i tak nie ma nic w systemie i trzeba się martwić i załatwiać samodzielnie.Nie zna procedur. Nie zna systemu. Albo nie wie, albo okłamuje pacjentów żeby nic nie robić. Po kolejnej dawce chemii osłabiony człowiek ma jeszcze dzwonić po poradniach …
Opinia dodana przez: Jakub