dr n. med. Mirosław Steć

Szpital Lux Med
Puławska 455

Pan Doktor to prawdziwy mistrz w swoim fachu! Doskonały chirurg i specjalista z ogromną wiedzą, doświadczeniem i empatią. Ma fantastyczne poczucie humoru, dzięki czemu nawet przed zabiegiem potrafił rozładować mój stres. Operował u mnie przepuklinę pachwinową w 2024 r. , wszystko przebiegło sprawnie, bez żadnych komplikacji. Pan doktor naprawdę dba o swoich pacjentów, wszystko dokładnie tłumaczy, słucha i podchodzi z pełnym zaangażowaniem. Z całego serca polecam! Zdecydowanie wrócę, jeśli zajdzie …
Opinia dodana przez: Paulina
Wspaniały specjalista i człowiek. Prawdziwie troszczy się o pacjentów. Wszystko dokładnie i prosto tłumaczy; stwarza atmosferę bezpieczeństwa. Bardzo uczciwy. Kiedy po operacji by-passów miałem kłopoty z gojeniem w związku z wcześniejszymi obciążeniami, dr Gawęda zadbał o to, bym pod jego okiem podjął rehabilitację w tej samej krakowskiej placówce. Dziękuję, Panie Doktorze za ocalenie życia. Wdzięczny Marek z Sanoka.
Opinia dodana przez: MAREK

lekarz Michał Olszewski

NZ Opieki Długoterminowej p.w. "Szpital Św. Jerzego" w Lubawie
Grunwa 11
14-260 Lubawa

Jestem pod wrażeniem. Wspaniały specjalista, godny polecenia. Szkoda, że nie pracuje w Sopocie. Doskonałe podejście do pacjenta i ogromna wiedza ,empatyczny, cierpliwy, profesjonalny i życzliwy lekarz .Lekarz to uśpiony anioł pomaga nam, gdy nasze skrzydła przestały latać.
Opinia dodana przez: BEATA

lekarz Wojciech Petriczko

Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68

Bardzo dobry lekarz poswiecil mi godzine swojego czasu przed operacja ,zeby wytłumaczyć jak bedzie przbiegala sama operacja bardzo dziekuje do pacjenta podchodzi ze zrozumieniem ,jest uprzejmy i bezposredni
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg onkolog
                                       prof. dr hab. n. med. Marcin Barczyński

prof. dr hab. n. med. Marcin Barczyński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Z pełnym przekonaniem polecam doktora Barczyńskiego. Moja operacja w SCM clinic wycięcia gruczolaka przytarczycy przebiegła bez zarzutu. Od początku do końca czułam się bezpiecznie i komfortowo. Na konsultacji lekarz wyjaśnił mi wszystkie aspekty zabiegu, uspokajając moje obawy. Po zabiegu szybko wróciłam do zdrowia.
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Jacek Machalica

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Pszczyńska Spółka Lekarska "MEDICES" Sp. z o.o.
ulica Sokoła 2
43-200 Pszczyna

Super specjalista. Bardzo uprzejmy lekarz odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.Po jego operacji żylaków prawej nogi w 2018 r ani śladu po zabiegu.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Rafał Niemiec

Mochnackiego 5/13
26-610 Radom

Trafiłam do Pana doktora zupełnie przypadkiem i był to mój najlepszy wybór. Wiedza, kompetencja i ogromna intuicja. Zabieg odbarczenia przeprowadzony błyskawicznie, bez żadnych problemów i komplikacji, z blizną, po której nie będzie śladu. Opieka po zabiegu idealna, doktor obecny przy każdej zmianie opatrunku, nawet pomimo braku dyżuru w poradni. Dzięki intuicji doktora został rozpoznany problem z barkiem i zastosowane właściwe leczenie. Poza tym każda wizyta to prawdziwa przyjemność. Przesympatyczny, empatyczny, …
Opinia dodana przez: Monika Obudzińska

lek. dent. Monika Arczyńska

Chirurg stomatolog

Na Uboczu 12/26

Pani doktor pomogła mi pożegnać dolną ósemkę w sposób burzący wszelkie stereotypy związane z podobnym zabiegiem. Arcyfachowe podejście i złote ręce; nie wiem jak opisać inaczej. Wszelki stres spacyfikowany, a dolegliwości po ustąpieniu znieczulenia sprowadzone do minimum, co właśnie wynika z manualnej biegłości. Mam porównanie, bo była to ostatnia z usuwanych ósemek i mogę tylko żałować, że nie trafiłem wcześniej w ręce Pani doktor. Jeśli ktoś wertuje opinie z myślą …
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Józef Dubas

Szpital Powiatowy im. dr Tytusa Chałubińskiego w Zakopanem
ul. Kamieniec 10B
34-500 Zakopane

Bardzo dobry lekarz, nigdy nie odmówił mi pomocy, jego empatia i zaangażowanie jest bezcenne, oby więcej takich lekarzy w tym szpitalu, zdrowia Panie doktorze , niech Pan nas nie zostawia

lek. med. Ryszard Kujawski

Wólczańska 197/3

Doktor godny polecenia, prawdziwy profesjonalista w swojej dziedzinie,a przy tym przeuroczy człowiek - zbiegi wykonywane przez niego są wykonywane bezboleśnie z dużym zaangażowaniem, jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia.

lekarz Mirosław Kocięcki

SPZOZ Warszawa Wola-Śródmieście
ulica Erazma Ciołka 11

Jestem pacjentem skierowanym przez Narodowy Instytut Onkologii z Warszawy Ursynowa do dzielnicowej (wg mojego miejsca zamieszkania) specjalistycznej poradni chirurgii ogólnej , do chirurga (tj. do lekarza w zakresie chirurgii ogólnej) w celu kontynuacji miejscowych wycięć tkanki wskazanych przez dermatologa. Dotychczas w I połowie 2023 roku Pan Mirosław Kocięcki, chirurg z przychodni przy ul. Płockiej 49 w Warszawie wykonał profesjonalnie i pomyślnie dla mnie pięć zabiegów z asystą pielęgniarską polegających wycięciu …
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Artur Korzec

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Ośrodek Pielęgniarstwa "Pomoc" s. c. Niewiadomska-Jarosz, Nesteruk
Szkolna 6
33-200 Dąbrowa Tarnowska

Bardzo polecam Pana doktora Artura Korca, za profesjonalizm, zaangażowanie i kulturę osobistą. Konkretny lekarz, który okazał wiele zrozumienia i empatii. Zdecydowanie polecam!!!

Reda Elkader

Gabinet lekarski
Bełchatów

Dr. Reda , to profesjonalista , bardzo uprzejmy, wytłumaczy wszystko dokładnie , z wielkim zaangażowaniem podchodzi do pacjenta , jest godny polecenia .

lekarz Paweł Oleksy

Chopina
33-100 Tarnów

Potwierdzam. Pacjent nie czuje się intruzem. Można uzyskać rzeczową, wyczerpującą odp. na pytania. Pan doktor jest wyrozumiały, cierpliwy i miły.

lekarz Ryszard Grendziak

T.Kościuszki 43 / 2
Legnica

Wspaniały lekarz na właściwym stanowisku. Bardzo sympatyczny i kontaktowy człowiek. Dla niektórych kolegów po fachu powinien być inspiracją ...
Opinia dodana przez: Darek D.

dr n. med. Marek Mijal

Lublin

Wspaniały chirurg. Godny polecenia specjalista. Potrafi rozmawiać z pacjentem/pacjentką, tłumaczy w jaki sposób będzie leczona choroba. Opanowany i kulturalny.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Piotr Sienkiewicz

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Bardzo dobry, kompetentny lekarz. Pełen profesjonalizm, kultura i odpowiednie podejście do pacjenta.

dr Dariusz Szydłowski

Ortopeda, Traumatolog

Eskulap
Grunwaldzka 1a
Płońsk

Bardzo kompetentny, dociekliwy, bardzo uprzejmy, poważnie taktujący pacjenta, odpowiedzialny - godny polecenia

lekarz Mirosław Górski

Chirurg ogólny, Urolog

NZOZ "Zdrowie"
82-500 Kwidzyn

Bardzo dobry kompetentny lekarz. Rzadko zdarza się, aby lekarz przyjmujący w ramach NFZ był przyjazny i cierpliwy, a co najważniejsze kompetentny. Polecam.
{'id': 4239, 'name': 'Konin'} Chirurg ogólny
                                       lekarz Sebastian Wojnowski

lekarz Sebastian Wojnowski

Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin

Bardzo miły, sympatyczny a przede wszystkim konkretny i rzeczowy lekarz. Podczas zabiegu co jakiś czas pytał czy nic nie boli i objaśniał wszystko co robi. Polecam!
Opinia dodana przez: pacjentka