prof. dr hab. n. med. Maciej Głowacki

Gabinet Ortopedyczny Maciej Głowacki
Frezjowa 23

Moja córka tydzień temu miała operację kręgosłupa, którą przeprowadzał profesor Głowacki. Jego kompetencje i doświadczenie są moim zdaniem niepodważalne. ale posiada On również bardzo ważną cechę: rozmawia i słucha pacjentów, ma w sobie bardzo dużo empatii. Moja córka dzięki temu nie załamała się psychicznie i jest w świetnej formie. Lekarz godny zaufania i polecenia.

lek. med. Jerzy Bar

Przychodnia lekarzy rodzinnych i specjalistów DYNMED
Rynek 10
36-065 Dynów

Bardzo empatyczny lekarz. Profesjonalista, lekarz z powołania Ma świetne podejście do pacjenta, jest spokojny, wyrozumiały, cierpliwy, stawia trafną diagnozę i wyjaśnia pacjentowi wszystko w sposób bardzo zrozumiały. Polecam. Szkoda tylko, że nie przyjmuje w Rzeszowie.
Opinia dodana przez: Gustawa

lekarz Szymon Zachara

Przychodnia Dermatologiczna i Wenerologiczna
Walczaka 2E
66-400 Gorzów Wielkopolski

Polecam w 100%. Wizyta w miłej spokojnej atmosferze. Precyzyjna diagnoza po uprzednim dokładnym badaniu usg Doppler.Doktor odpowiadający na wszystkie wyczerpujące i wymagające pytania z mojej strony 😁 bardzo wyrozumiałe tłumacząc pierwszy raz spotkałam się z takim lekarzem u którego stres schodzi na najniższy poziom będąc na wizycie można bardzo szybko poznać podejscie doktora i zamiłowanie do wykonywanego zawodu. Będąc wcześniej u kilku innych specjalistów można być pewnym u Doktora można …
Opinia dodana przez: marta
Zerwany mięsień głowy długiej bicepsa - kosultacja z 3ma topowymi specjalistami w Warszawie. Dr Kordasiewicz jako jedyny przedstawił pełne, rzetelne spektrum sytuacji, wskazując alternatywę. Pozostali dwaj - operacja. Pamiętajcie to biznes jak każdy inny. Dr Bartłomiej to człowiek godny szacunku.
Opinia dodana przez: Marcin

dr Artur Binda

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Warszawa Czerniakowska
Czerniakowska 231

Potwierdzam, że Pan Binda to świetny specjalista jeśli chodzi o terapie związane z otyłości Dzięki niemu po latach zaniedbań jakoś zmieniłam dietę i tracę kilogramy. Polecam wszystkim, a jednocześnie dotarcie do PanMedic dzięki temu, żę to blisko metra w Centrum nie ma żądnego problemu.
Pan profesor operował mi oba kciuki. Rezultaty okazały się znakomite. Jako człowiek z rzadką dziś wielką kulturą osobistą, utrzymaną w w odpowiednio stonowanej formie. Informuje pacjenta o aspektach medycznych ale nie przesadnie - tak żeby pacjent wszystko rozumiał i czuł się komfortowo. Od samego początku do końca czułem się bezpiecznie, pewien że zabieg się uda. Pan doktor ciepły, ujmujący, ale nie nadskakujący. Budzi pełne zaufanie, które okazuje się całkowicie uzasadnione.
Opinia dodana przez: Mariusz

dr hab. n. med. Jerzy Sułko

CenterMed
św.Łazarza14

Człowiek kompetentny,mający czas dla pacjenta,wybitny fachowiec,bardzo uprzejmy,wytłumaczy wszystkie watpliwości,nigdy mnie nie odprawił z kwitkiem ,zawsze trafne diagnozy w rzadkiej chorobie -Polecam fachowiec jakiego ciężko spotkać i co najważniejsze nie z głową w chmurach tylko pochyli się nad kazdym pacjentem!!!!
Opinia dodana przez: jolanta

lekarz Krystyna Costa

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Bukowa 4
Legnica

Pani Doktor jest wspaniałym lekarzem, z powołania. Okazało sie, że mam guzka w piersi, doktor zajęła się mną od a do z, czułam się zaopiekowana przed jak i po zabiegu. Naprawdę dawno nie spotkałam tak cudownego lekarza jakim jest Pani doktor.
Opinia dodana przez: Zuzanna

dr n. med. Grzegorz Rozwadowski

Internista, Ortopeda

Śląska 46
58-400 Kamienna Góra

Najlepszy specjalista w Kamiennej Górze. Polecam serdecznie. Nie mogłam już chodzić dzięki doktorowi chodzę nawet bez laski
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Wojciech Hoffmann

Chirurg ogólny, Ortopeda

zajecza 6 lok 02
Bydgoszcz

Pochlebne opinie być może mają jakieś uzasadnienie. Natomiast ja mam inne zdanie o doktorze Hoffmanie w/g mnie jest bardzo mało empatyczny . Na prywatnej wizycie potraktował mnie bardzo obcesowo a nawet nie miło . Mówiąc mu co mi dolega powiedział cyt.łże pani . Zaskoczyły mnie te słowa i zapomniałam języka w buzi aby zapytać "czy się nie przesłyszałem". Po operacji biodra idąc na zdjęcie szwów do ortopedy w mojej miejscowości …

lekarz Tomasz Orawczyk

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Medistica
Dąbska 11

Trafiłem do kliniki z polecenia z dużymi problemami żylaków, które nie tylko wyglądały nieestetycznie, ale też powodowały ból i uczucie ciężkości nóg, co bardzo przeszkadzało mi w pracy. Od samego początku czułem się zaopiekowany. Od szczegółowej konsultacji, przez profesjonalne przygotowanie do zabiegu, aż po sam zabieg i późniejszą rekonwalescencję. Sam zabieg przebiegł sprawnie i bezboleśnie, a po kilku dniach mogłem wrócić do normalnego funkcjonowania. Po czasie efekty przerosły moje oczekiwania …
Opinia dodana przez: Wojciech

lek. med. Marcin Jaszczuk

Przychodnia specjalistyczna
ul .Warzywna ,Rzeszów
Rzeszów

Bardzo polecam ! Pan doktor wzbudza zaufanie, jest uprzejmy, poświęca wystarczająco dużo czasu, dokładnie tłumaczy chorobę i dalsze leczenie.
Opinia dodana przez: Halina

dr n. med. Jarosław Skokowski

Chirurg onkolog

Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105

Dr. Skokowski jest lekarzem z powołania, rozumie pacjenta, wszystko wyjaśni, jest oazą spokoju, ma fach w ręku. Jestem po podwójnej mastektomia z rekonstrukcją i wyglądam rewelacyjnie, nikt nie dowierza, że jestem po amputacji. Doktor jest aniołem, sympatyczny, delikatny i gdy wchodzi na salę zawsze czuje spokój, bo wiem, że jestem w dobrych rękach. Za pięć dni znowu spotykam się z doktorem na sali operacyjnej, wiem, że wszystko przebiegnie perfekcyjnie
Opinia dodana przez: Edyta

dr n. med. Sadegh Toutounchi

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Szpital Lux Med
Puławska 455

Serdeczne podziękowania dla Pana doktora za poświęcenie i profesjonalizm w opiece podczas mojego pobytu w szpitalu. Pana troskliwa opieka i zaangażowanie są nieocenione. Pańska postawa i wsparcie pomogły mi przetrwać trudne chwile. Dziękuję za to, że jest Pan lekarzem, który swoją pracę traktuje z powołaniem, empatią i pasją . Z wyrazami szacunku Teresa Sierocka
Opinia dodana przez: Teresa Sierocka

lekarz Tomasz Jaszczak

Ortop Poliklinika
ul. Jana Umińskiego 21

W marcu 2022r dr. Tomasz operował moje kolano. Dziś radośnie hasam po zboczach w Norwegii i kolano ani nie stęknie. Jestem zachwycony!
Opinia dodana przez: Tomasz

dr Wojciech Rydzewski

Poleska 30

Bardzo dobry lekarz. Do pacjenta podchodzi profesjonalnie, na każde pytanie odpowiada w prosty sposób, aby zrozumieć nie kończąc medycynę. potrafi naprawdę pomóc, aby pomóc w bólu. Polecam każdemu doktora Rydzewskiego.
Opinia dodana przez: zofia

dr n. med. Damian Czyżewski

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Ptasia 3/1
41-800 Zabrze

Jako że jestem Francuzem, wizja mojego leczenia w Polsce, wydawała mi się dość skomplikowana. Badania i leczenie wydawały się do przejścia, natomiast sama operacja , to było przerażające! Nasze spotkanie z chirurgiem, doktorem Damianem Czyżewskim było najważniejsze, od tego zależało czy wrócić do Francji aby poddać się operacji czy też zaufać doktorowi i całkowicie się na Niego zdać. Podczas naszego spotkania, Doktor poświęcił mi i mojej żonie sporo czasu, odpowiedział …
{'id': 22710, 'name': 'Ełk'} Ortopeda
                                       lekarz Karol Busz

lekarz Karol Busz

Gabinet Ortopedyczno-Urazowy lek. Karol Busz
Tadeusza Kościuszki 19
Ełk

Pan dr.Karol Busz to rzetelny lekarz,profesionalista w w każdym calu, dokładnie i szczegółowo przeprowadzi wywiad. Od 2012r borykałam się z trzaskajacym biodrem po nieudanym zabiegu biodra,chodziłam od lekarza do lekarza i każdy odsyłał mnie z kwitkiem,jedynie dr.Busz tego nie zrobił,potraktował mnie jak człowieka z bólem a nie jakąś marionetkę. Dzieki niemu wracam do pełnej sprawności,bez bólu i strachu,serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Barbara Dolewa

Adam Kabza

Prywatny Gabinet Chirurgiczny
ul. Szeroka 2/3
27-500 Opatów

Serdeczne podziękowanie dla Pana Doktora Adama Kabzy ze szpitala powiatowego w Staszowie za uratowanie mi zycia! Przeprowadził operację woreczka żółciowego zagrażającego życiu przylegajacego do ogromnego naczyniaka wątroby. Najwyższej klasy specjalista jak i bardzo dobry czlowiek.Bedę wdzięczny do konca życia! Wszytskim serdecznie polecam Pana Doktora jest najlepszym specjalistą w regionie!!!
Opinia dodana przez: Leszek

lekarz Paweł Bełtowski

Wiśniowieckiego 13
33-300 Nowy Sącz

Wspaniały lekarz - przeanalizowałam sobie cały proces i stwierdzam, że za każdym razem z konsultacji (i dwa razy ze szpitala, po zabiegach) wychodziłam ze spokojną, pozytywną głową. Lekarz, który zyskał moje zaufanie. (U innego chirurga dostałam skierowanie na umieszczenie płytek w ręce w celu zespolenia kości, a pan doktor Bełtowski zespolił kość bez cięcia, przezskórnie.) Empatyczny, profesjonalny, konkretny, i przemiły człowiek, który (co naprawdę widać) daje z siebie 100 procent.
Opinia dodana przez: K.T.