Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Uniwersytecki Szpital Kliniczny nr 1 im. Norberta Barlickiego Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
dr. Stefana Kopcińskiego 22
Tego Profesjonalistę nie można po prostu przedstawić „dobry” o tym Lekarzu można napisać książkę, i piszę to z czystym sumieniem. Po pierwsze to niezwykła charyzma, kultura osobista, barwa i ton głosu, niesamowity spokój. Na każdego zwraca uwagę, każdego pamięta, do każdego się uśmiechnie. Na oddziale chirurgii w szpitalu Barlickiego oblegany przez studentów, którzy czekają na korytarzu jeszcze zanim przyjdzie do pracy. Podczas obchodu każdy chce tylko słuchać Doktora aby nauczyć …
NZOZ Laser
Batalionów Chłopskich 49a
Lekarz godny polecenia. W zeszłym tygodniu odwiedziłem gabinet doktora Jerzego. Miałem do usuniecia górną piątkę. W tle słyszałem swoją ulubioną rockową muzykę, i to już mnie odprężało i dawało dużo spokoju... Przed zabiegiem lekarz dokładnie wszystko wytłumaczył, co bedzie robił i nie ukrywam że po rozmowie było mniej stresu. Po wszystkim tak naprawde można szybko zapomnieć, bo w moim przypadku nie było ani dnia z bólem. Teraz czekam tylko na …
Lecznica Lekarzy Specjalistów "Puls"
Plutonu Torpedy 26
Bardzo pozytywnie oceniam pana doktora zarówno jako lekarza za fachowość, podejście do pacjenta oraz jako człowieka za empatię i kulturę
Gabinety Krukierek
ul. Kujawska 3
Rzeszów
Jest naprawdę bardzo dobrym lekarzem (doktorem). Bardzo szczegółowy i skrupulatny. Opiekuńczo podchodzi do pacjęta.
Gorąco polecam dr.Wiesława Pestę. Jestem ponad dwa lata po operacji zmniejszenia żołądka u doktora. Jak bym miała podjąć jeszcze raz tą samą decyzję to bym wybrała doktora. Mam bliżej do Gdańska ale wybrałam właśnie dr.Wiesława Pestę, który mnie operował w Olsztynie. Nie miałam żadnych powikłań po operacji. Jeszcze raz polecam
Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Płońsku
Płońsk
Pan doktor miły uprzejmy dzięki niemu na mojej buzi pokazał się uśmiech tak samo jak uśmiech na moim brzuchu który doktor mi zrobił. Ten uśmiech na brzuchu będzie wspaniałą pamiątką po doktorze Szarochu. Dziękuję dziękuję i jeszcze raz dziękuję.
Jestem pacjentką Doktora od dekady. Zgłaszałam się z różnymi problemami ortopedycznymi. Zawsze była stawiana właściwa diagnoza i wdrażane efektywne leczenie. Jeśli problem nie nadawał się do gruntownego wyleczenia, to przynajmniej po leczeniu następowała duża poprawa i zwyczajnie dawało radę funkcjonować. Doktor ma świetne spojrzenie całościowe i mimo, że jest świetnym chirurgiem, nie proponuje rozwiązania operacyjnego, jeśli pozostaje skuteczna metoda zachowawcza. Bardzo go za to cenię. Bardzo polecam.
Wybór lekarza podyktowany był jego kompetencjami i fachowością w leczeniu urazów u sportowców. Pan doktor jest konkretny, dokładnie wyjaśnia diagnozę i proponuje rozwiązania i sposób leczenia. Chętnie odpowiada na pytania. Wyjaśnia wszystkie za i przeciw. Leczenie przebiegło szybko i jest pełna sprawność kolana. Bardzo sympatyczny lekarz z ogromną wiedzą. W razie kolejnego urazu to od razu umawiam wizytę u dr. Jaroszewskiego.
Zostałem pozytywnie zaskoczony podejściem personelu do pacjenta w Szpitalu św.Aleksandra , a w szczególności dr.Nowickiego , fachowe podejście do wykonywanych zabiegów , profesjonalna wiedza i umiejętności zasługują na pełne podziękowania za wykonaną pracę i super podejście do każdego pacjenta , wszystko super wytłumaczone z pełną uprzejmością , na każde pytanie udzielono mi wyczerpującej informacji bez cienia zniecierpliwienia. Dla każdego pacjenta Pan dr. Nowicki ma chwilę czasu żeby wszystko wyjaśnić i …
ulica Sawy Jana 1A/43
Lublin
Pan Doktor najwspanialszy na świecie!!! Empatyczny, serdeczny, spokojny, kulturalny, bardzo wielki profesjonalista. Mogłabym opisywać w nieskończoność. Całą wizyta przebiegała w miłej atmosferze. Badanie przebiegało z objaśnieniem poszczególnych kroków, najdelikatniej jak się da. Polecam z całego serca ♥️ Kochani nie wstydźcie się, ratujcie swoje zdrowie ❤️ nie ma lepszego doktora
Przychodnia Lekarzy Specjalistów "SERCE"
ul. Okrąg 3a
Jak najbardziej polecam lekarza jako wspaniałego fachowca. Operację kolana przeprowadził u mnie przy pomocy robota w szpitali w Otwocku. Po miesiącu odstawiłam kule i bardzo sprawnie się poruszam bez bólu. lekarz jest bardzo miły i przyjazny, przed operacją wszystko dokładnie wytłumaczył. Wcześniej byłam u kilku ortopedów, ale z lekarza T. Okonia jestem zadowolona najbardziej. Jestem bardzo wdzięczna za życzliwe podejście do pacjenta, przeprowadzona operację i opiekę,
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
W miesiącu sierpniu 2020 roku przeszedłem operację serca, którą przeprowadził dr Tomasz Myrdko. Po dwóch miesiącach wszystko jest w porządku. Dr Myrdko to wspaniały kardiochirurg, kompetentny, niezwykle empatyczny i uprzejmy. Dziękuję Panu Doktorowi za bezinteresowną opiekę pooperacyjną i życzę dalszych sukcesów zawodowych. Pacjentom życzę w razie potrzeby spotkania właśnie takiego lekarza.
www.ziebinski.com
Kilińskiego 7 lok. 6
Częstochowa
Z całego serca polecam Pana Doktora Włodzimierza Makucha. To nie tylko wybitny lekarz, ale przede wszystkim człowiek o ogromnym sercu. Pan Doktor Makuch jest lekarzem z prawdziwego powołania, co widać w każdym aspekcie jego pracy. Zawsze stawia pacjenta na pierwszym miejscu i autentycznie zależy mu na tym, by pomóc. Niezależnie od tego, czy wizyta odbywa się prywatnie, czy w ramach NFZ, Pan Doktor traktuje każdego z równą troską i zaangażowaniem. …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,Magnoliowa"
ulica Magnoliowa 2
Lublin
Ogólnie - bardzo dobry lekarz. Kompetentny, uprzejmy z podejściem do dziecka a wizyta przebiega sprawnie.
Bardzo dobry chirurg i człowiek. Umie rozmawiac z pacjentem o jego problemie i umie wskazac drogę wyjścia nie nakazując niczego. Operację wykonał perfekcyjnie, nie pozwalając mi sie martwic ani cierpiec. Chirurgia w szpitalu w Oleśnicy - tylko korzystac i cieszyc się, że mamy taki szpital i takiego lekarza w zasięgu ręki .
Humana Medica Omeda, Przychodnia Lekarska
Bema 2, Fabryczna 39
Białystok
Lekarz z dużym poczuciem humoru, dobre podejście do pacjenta. Minus- dosyć długie kolejki. Mimo wszystko szczerze polecam